tak mě zaujala informace od Hanky, udelat pár dnů nárazové vlny z vařené sliny s ředěním C20 na vypuzení parazitů a jelikož jsem si kvasinku do tohoto rodu zařadila tak jsem to zkusila.
V podstatě necítím žádné psycho stavy, jen po aplikaci přijde zvláštní druh jakoby útlumu, možná klidu, ale až do fáze ze mně nepřijde ani nic směšné, což je u mě divný stav..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jediné co pozoruju, že se mi nějak divně rozpohybovalo břicho, od čeho jsem už měla delší dobu klid, cítím pohyb, mravenčení, ruzné záškuby, divné kručení a podobně.
Napadlo mě, že to podpořím a šupla jsem do sebe 2 Albendazoly a Praziguantel co mi zbyl, ale vůbec nic se nestalo, ani točení hlavy, žádné příznaky účinku. Jakoby to na to vubec nefungovalo...
Tak ted jsem na vážkách, zda pokračovat v ředění C20 nebo navýšit na C40 a udelat pár vln tohoto ředění.
Když se zaměřím na 7 jemnohmotných těl, tak to první nejspodnější je v klidu, ale rozhodně tomu neodpovídá stav fyzický..
Ještě jsem postřehla jednu zajímavost
Slina nevařená - informace vstupuje do jemnohmotného těla vrchem, je jakoby nad ním a klesá, nechává se nasávat
Slina var - informace se drží jako mlhavý opar pod tělem a nechává se vírem vtahovat dovnitř.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tak asi zkusím ještě jednu C20 a pokud bude stav stejný navýším na C40.
pa