Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Honza19991991
Nový člen

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Honza19991991 »

Slavek Krepelka píše:
sisa píše: .... Betain a pepsin jsou trávící enzymy, ne MMS. K aktivaci MMS můžeš použít HCL, ale tekutou. Betain je HCL v tabletách.
To je sice pravda, nicméné Palo ten betainHCl pouívá na aktivaci chloritanu už pár let a krásně to pracuje. On se ten betain v bachorku vodou zapitý pěkně rozpouští a pomalu chloritan aktivuje. Asi vlákno VMS.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Díky za info . Já měl totiž za to , že mi známá dala mms 1 a i mms2 . Asi jsem jí špatně pochopil :-) A jinak já ted mám mms 2 + betain hcl s pepsinem . Je to taky dobrá kombinace ?

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

MMS2 je prášek (myslím chlornan vápenatý) se bere s betainem HCl, MMS1 je chloritan sodný a aktivuje se HCl (nebo kys. citronovou). Funguje to podobně, můžeš si vybrat, co ti líp vyhovuje.
Naposledy upravil(a) Hela dne pon 27 kvě 2013 15:05, celkem upraveno 1 x.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

MMS1 je chloritan sodný a aktivuje se HCl, kys. citronovou nebo nejlépe hydrogensíranem sodným.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427

Pomocí hydrogensíranu se nejpohodlněji vyrábí CDS

xdragon76
Nový člen

Příspěvek od xdragon76 »

Zdravím, ve čtvrtek jsem začal s léčbou MMS.

Vzal jsem si cca 5-8 kapek každý den a v sobotu večer jsem dostal silnou horečku (38.5), začal jsem neuvěřitelně kašlat, přišla rýma, bolesti hlavy, krku atd. Navíc jsem neuvěřitelně malátný, skoro se neudžím na nohách, prostě nic.
Vše z toho přetrvává až do této chvíle a nijak se to nelepší. :(
Vzhledem k tomu že už jsem pár let takto nemocný nebyl, tak mě to skutečně vyděsilo. Zcela určitě vím, že jsem nikde nenastydnul, takže to muselo způsobit to MMS.

Může být i toto příznak detoxikace? Nebo co se s mým tělem děje?
Prosím pomozte, jsem skutečně vyděšený.

Omylem jsi založil nové vlákno, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Já být tebou,tak bych tu dávku snížil na řekněmě dvě kapky dvakrát denně a pokračoval bych dále. Třeba je to opravdu projevem nějaké detoxikace a nebo jsi opravdu někde něco chytil. Člověk to neuhlídá. Stačí se projet tramvají.
Osm kapek pro začátek mi připadá přecejen hodně když vlastně ještě nevíš jak na MMS tvé tělo reaguje. Každý jsme jiný!

DasaParizkova
Stálý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DasaParizkova »

Mně MMS rozhodilo na tři měsíce celého člověka,, myslela jsem si, že jsou to moje poslední chvilky, stále dokola se opakující horečky,, kašel,, nic nezabíralo,ani antibiotika,,mazec. Dnes od toho února jsem konečně v pořádku. Byla to řádná očista.

dafa
Nový člen
Dostal: 6 poděkování

Příspěvek od dafa »

to Dasa: A mas pocit, ze ti to neco dalo nebo jsi jen diky MMS zapolila 3 mesice s virozami?

DasaParizkova
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

No,,nevím zda mi to něco přineslo,,určitě kapky nezavrhuji,,stále je mám u sebe,,,začnu je zase brát,ale už budu opatrnější,, budu brát třeba jen 2 aktivované po delší čas a uvidím co to se mnou udělá. Jsem si ale jistá, že MMS byly spouštěčem těch zdravotních potíží.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:lol: Dášo jak píšeš taky mně to rozhodilo :bhead: z kraje to zabralo :jump: lépe se dýchalo energie trochu naskočila :jump: ale potom přišla děsivá angína a obrovské problémy z psychikou :bhead: :evil: no něco šíleného :cry: já si ale myslím že v tom měli prsty taky paraziti :ethink: bylo jim to asi dost nepříjemné a nebo jejich rozklad :ethink: a otrava krve :bhead: no kdo to nezažil tak nepochopí :enaughty: ale zpětně si myslím že mě to pomohlo :eclap: a nelituji že jsem do toho šel :enaughty: asi jsem byl hodně zaflákanej a očista byla hodně nepříjemná :ptrain: taky mě hodně pomohla Alfka poslala mě na správnou cestu :P do konečného uzdravení mám asi ještě kousek ale začal jsem po několika letech jakžtakž fungovat a taky zkouším autopatii ta má taky hodně velký podíl na mém zlepšení :hip: :bye:

DasaParizkova
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem ráda, že tu zkušenost s vnitřní očistou nemám jen já,,zapomněla jsem jen dodat,,že jsem ztratila chuť a čich,ani mé oblíbené vůně pořádně necítím,,je to sice o malinko lepší,ale není to ještě ono. Měla jsem životně největší rýmu,několik týdnů. A to jsem prosím kapky nefetovala :-)

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:lol: Tak s vůní a čichem jsem problémy neměl ale ztratil jsem chut k jídlu a hodně jsem zhubl :ethink: né že bych to nepotřeboval :lol: ale dvacet pět kylo bylo docela dost tak najednou :enaughty: a pil jsem snad deset litrů vody denně a hlavně v noci :esilenced: no prostě otrava jako hrom :color: ty potvory se ve mně asi rozkládaly :ethink: ted už jím docela dost a chutná mně ale zatím jsem přibral asi dvě kyla ale to neuro v hlavě mně pořád trápí :evil: někdy si připadám jako cvok kterému to pomalu zapaluje :eliar: :bye:

stanulik
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od stanulik »

zaujimalo by ma ako to je s tym pH roztoku MMS. Testoval som samotny roztok (chloritan sodny) a ten mal pH cez 10, ale ked som dal obycajnu vodu a par kvapiek chloritanu, tak voda mala pH len 6,8. Niekde som cital, ze roztok (chloritan sodny + 50% kys. citronova + voda) by mal mat zasadite pH (vraj okolo 8 ). Ako to vlastne je ? Voda z vodovodu ma pH 6,8.
Naposledy upravil(a) stanulik dne stř 05 čer 2013 11:34, celkem upraveno 1 x.

PureL
Nový člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od PureL »

Dotaz, mamka má vyoperovaný zlučník, může brát MMS? Díky :)

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

PureL, taky nemám žlučník a beru bez problémů už tři roky.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

stanulik píše:zaujimalo by ma ako to je s tym pH roztoku MMS. Testoval som ...
Když Tě to zajímá a máš to čím testovat, tak je zbytečné se ptát - prostě si to namíchej a změř.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“