Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Autopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
turtle22
Stálý člen
Dal: 59 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od turtle22 »

chjó, to mě nenapadlo, díky za tip:-)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

sisa píše:Již příští týden jdu k p. Čehovskému. Jestli máte nějaké dotazy, nebo je vám něco nejasné, dejte vědět, zeptám se.
Ahoj siso, já bych jich měla více :) , ale aspoň jednu: mohla by ses ho zeptat, jestli by se rušil účinek autopatie, kdyby by se braly dvě potence v jenom období? Konkrétně jde o to, když člověk postoupil na vysoké potence (1 M a více) a chtěl by současně občas brát i vařenou slinu+dech v nízkých potencích 40 C (na parazity) - zda by se účinek vysoké potence nerušil :ethink: .
Ve své knížce sice píše, že homeopatika ne, ale zároveň uvádí i případ, kdy nasazoval homeopatikum současně s autopatií - tak mě napadlo (protože homeopatika i autopatie jsou o informacích), že by to snad nemuselo vadit, protože každá potence AP pracuje na jiných vibracích :ethink: .. jenže zároveň se říká, že lze použít nižší potenci když chceme antidotovat účinek té vysoké..tak teď se v tom jeden nevyzná :? .. možná by to zajímalo i ostatní :lol: ..

Jo, a nenápadně (nebo i nápadně) se mu zmiň o našem fóru a tomto vlákně.. dej mu i naši adresu, aby ho neodradilo hledání na netu ;) ..
:lol: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
jirik.tk
Starší člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

Háček je v tom, že ten kurz byl už 1. června. Jinak (podle mých praktických zkušeností), když vystoupám na 1M, tak z největší pravděpodobností bude tato potence s námi pracovat měsíce a možná i léta. Nic nebrání potom užít nižší potenci. Budou s největší pravděpodobností fungovat, jen účinek toho 1M se (asi) přibrzdí.

To s největší pravděpodobností resp. asi píši proto, že každý jsme jiný a že u někoho může tento postup vyvolat i tzv. relaps, tj. návrat či částečný návrat původních problémů. Stane-li se to, vrátíme se k původní či o chloupek vyšší potenci.

Existují ale připady, kdy se takto efektivně "pohnuly ledy". Jeden z nich popisuju na mém webu. Jen bych měl určitou výhradu k tomu "brát občas". Přimlouval bych se pro "po určitou dobu a pravidelně". Čiliže po užití 1M si dám nějaký čas pauzu a pak si udělám intenzivní protobreberkovou kůru trvající třeba týden za použití např. vařené sliny s dechem třeba 40C a klidně 2x denně.

Antidotace by teoreticky měla fungovat, ještě nikdy jsem ji nepoužil. Autopatická zhoršení či reverzní příznaky se sice dostavují, ale nikdy nebyly tak silné, aby to nešlo vydržet. A podle mne, třeští-li mi hlava po podání vysoké potence a musím podat nějaký výkon, je lepší si vzít paralen místo antidotace.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

jirik.tk píše:Háček je v tom, že ten kurz byl už 1. června...
Sisa jde 6. 6. za J. Čehovským na konzultaci, proto se nabídla, jestli něco nechceme ;) ..
Díky za rady, jiříku :good: :lol: . To bych nerada, kdyby mi nízká potence snížila účinek vysoké a nedejbože, aby došlo k relapsu, už jsem si těch "radostí" užila dost :) ..

Teď konečně pociťuji, že AP pracuje na jemnějších úrovních - cítím se "jinak" a tělo mě konečně přestalo tlačit na časté podávání (každé 3 dny, někdy dokonce jen 2 dny). Teď jsem týden na 40 litrech (1600 C) a můžu to nechat "jet" a jenom pozorovat ... nejlepší na tom je, že JE CO POZOROVAT :) ..
Tímto bych chtěla uklidnit lidičky, kteří to rozjeli častým podáváním, a tělo si o další dávku nepříjemně říká (tak to mám i já). Klidně ho poslechněte, přikládejte podle potřeby a pomaličku přitom zvyšujte. Já jsem to tak dělala. Jednu dobu jsem ale měla docela obavy, jestli jsem si nerozjela i návyk, protože jsem musela přikládat každý 3 den a když jsem to chtěla kočírovat rozumem, tak mi ukázalo, zač je toho loket a že se mu do toho nemám plést :| .

Zároveň jsem tedy podala i svoje "hlášení" o tom, jak mi jde autopatie a těším se, co "nahlásí" kama, Milda, Lena, vokoun ... a ostatní spoluautopatníci, nevyjímaje pootu :) ...:pivko:

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

lena píše: .. Jinak tech 14 litru zvladam dobre, jsem v pohode, myslim, ze je to dobra volba...
Ahoj Leni,
omlouvám se, že reaguji až teď. Tvůj příspěvek mi nějak unikl, přišla jsem na něj teprve včera :oops: :good: ..
Těší mě, jestli Ti moje zkušenosti nějak pomohly - ty Tvoje inspirují zase další a tak si krásně navzájem pomáháme. Byla jsem docela zvědavá, jak jsi s tím skokem na 14 litrů pochodila a jsem ráda, že je to v pohodě :lol: .

Ty jsi teď naopak inspirovala mě tím Tvým nápadem používat numerologii dle čínské feng shui i v autopatii + :good: :) .. Přiznávám se, že tahleta numerologie mě v současné době hodně zajímá a strašně ráda bych se o ní dozvěděla více. Energetickou růžici dobře znám, ale dělá mi potíže ji používat v praxi. Píšeš, že jsi se numerologii zabývala - nechtěla by jsi na tohle téma založit vlákno Numerologie a tam nám o číslech i o používání ergetické růžice v praxi něco říct? Nebo aspoň dát něco na přečtení nebo odkaz, mě by to moc potěšilo :lol: ..

Měj se hezky, Hanka

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

hanka píše:Zároveň jsem tedy podala i svoje "hlášení" o tom, jak mi jde autopatie a těším se, co "nahlásí" kama, Milda, Lena, vokoun ... a ostatní spoluautopatníci, nevyjímaje pootu
Když už jsem Ti v paměti taky utkvěl, tak se tedy vyjádřím :lol:

- zatím celkem nic nového, preparát ze sliny C40 jsem si bral zhruba před třemi měsíci, téměř okamžitě zafungovalo zlepšení spaní, za pár dní nejspíš autopatické zhoršení v podobě asi čtrnáctidenního vykašlávání a vysmrkávání, na které nic nemělo žádný vliv, pak asi dva až tři dny "třeskutost", kdy kolem mně chodila žena po špičkách, a potom se tak porůznu projevovaly postupně různé drobnosti, z nichž nejvýraznější byly bolesti v kříži, na které opět nic nezabíralo.
V současné době se celkem nic neděje, mám pocit, že by už pomalu mělo být na čase dát další preparát, takže čekám na nějaký "psychický" signál, třeba v podobě zhoršeného usínání - a potom použiju potenci C80 atd.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kama
Nový člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Příspěvek od kama »

hanka píše:Zároveň jsem tedy podala i svoje "hlášení" o tom, jak mi jde autopatie
Zdravím a taky podávám "hlášení" :lol: :laugh:

po zvýšení z 8 litrů na 12 studený dech se kromě dobré nálady nic moc nedělo, tak jsem po týdnu dala znovu 12 litrů, ale slina var. Pohoda mi zůstala :eclap: , ale hned druhý den se mi začalo čistit střevo :laugh:. To byl fofr, no ještě že to bylo jen jeden den :jump:. Pořád cítím, že se něco děje a střeva stále něco brblají, tak to nechávám už druhý týden. Psychika je stále dobrá a tak ještě čekám, co bude. Asi se to začalo pomalu sunout shora dolů, což jsem ráda. Počkám zase na "impuls" a dám zvýšenou dávku na 15 litrů. Vařit budu určitě další 3 měsíce. Koukám, že ještě chvíli bude co čistit :lol:. Všimla jsem si zpětně, že mám výraznější reakce na vařenou slinu než vařený dech.
Hani je to bezva, že jsi už na 40 litrech a že to dobře zvládáš :eclap: . Držím palce :good: :hip:

Ahojky všem. kama :bye:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

To teda asi uháním jenom já :| .. ale vůbec nemám pocit, že bych uháněla :ethink: .. to je tou předcházející urinoterapií - při ní jsem si odbyla důkladnou očistu a teď ji mám k dobru. Musela jsem zvolit tuhle rychlost, protože se mi neskutečně zhoršila cukrovka - tělo odmítá inzulin, musím zvyšovat dávky a místy mi dokonce inzulin nezabírá vůbec :shock: , což je průšvih. Vzpomínám si na jeden příběh z konference o autopatii, kde se řešilo to, že autopatie se snaží vyloučit z těla to, co není jeho. Týkalo se to pirsingu, náušnic, šroubů a pod. - možná i ten inzulin tělo odmítá jako cizí látku :dknow: .. to by ovšem bylo blbý, ale doufám, že to přežiju . Kyvadlem jsem zjistila, že s cukrovkou se bude dít něco k lepšímu po 70ti litrech, proto se snažím mít tohle období už za sebou.. :) .. Uvidíme.
Z toho, co teď víme, mě překvapuje to, že nejsou výrazné rozdíly v účincích mezi nízkými a vysokými potencemi a četností podávání. Rozdíly, a to velmi výrazné, jsou zatím pouze ve spotřebě vody :D, a tady vedu já :laugh:.... nebo poota .. :ethink: ...?

jirik.tk
Starší člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

hanka píše: Z toho, co teď víme, mě překvapuje to, že nejsou výrazné rozdíly v účincích mezi nízkými a vysokými potencemi a četností podávání. :lol: Hanka.
Víš, ono s tím zobecňováním musíme opatrně, každý jsme jiný. Takže někteří z nás reagují krásně na nízké potence, jednomu stačí třeba jednou za měsíc, jiný jednou týdně a další dvakrát denně. Jiní účinek čtyřicítky takřka napocítí, což vůbec neznamená, že nepracuje, ale subjektivně jim dělá nejlíp třeba třístovka. A opět u někoho stačí jednou za dlouhou dobu, zatímco u jiného dochází k poklesu nálady za týden a má potřebu opakovat.

A pak je samozřejmě rozdíl, zda se jedná o nás samotné, nebo to doporučujeme někomu jinému. Když jsem poprvé zkoušel na sobě kalíškovou metodu, tak jsem ředil dvě hodiny. Za pár hodin po aplikaci jsem se citíl jako starý strom se spoustou suchých větví za vichřice. Jako když na vás leze chřipka. Jenže jsem věděl, oč jde. Tuším, že za dva dny to přešlo. Takže raději ulamuji suché větve postupně. Pokud bych takovou potenci doporučil někomu jinému, tak by nejspíš od takového "čarování" utekl. Tady je na místě začínat opatrněji s nižšími potencemi, aby autopatické zhoršení či očistné nebo reverzní reakce nebyly moc silné. Musíme brát v úvahu, že ten člověk musí chodit do práce, do školy či se starat o děti a musí být schopen běžného provozu.
Naposledy upravil(a) jirik.tk dne čtv 06 čer 2013 6:40, celkem upraveno 1 x.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

hanka píše:To teda asi uháním jenom já :| .. ale vůbec nemám pocit, že bych uháněla :ethink:
Ahoj, proti mě už jsi někde za obzorem... :D
Já jsem se ustálil na průměrně týdením režimu. Delší dobu jsem přemýšlel jak dál. Dvanáct litrů bylo zřejmě moc - zkusil jsem třikrát- a pak se vrátil k příjemným devíti litrům. Střídám vařený dech a vařenou slinu oba s následným přidržením na sedmé čakře. Chystám se dát devět litrů "z prány" čili ze sedmé čakry.

Vždycky cca na 1 den po podání (i těch mých oblíbených devíti litrů) se zhorší pobolívání páteře na krku. Pak to přestane. Spánek a psychika OK. Tak z toho usuzuju, že nastal čas "čekej a sleduj" Radši bych experimentoval, ale co nadělám. ;) :D

Říká se "starýho psa novým kouskům nenaučíš" nebo "starý strom se špatně ohýbá" a bylo třeba dodat, že starej *ůl se léčí pomaleji... :laugh:

Zdravím všechny, milda

lennis
Stálý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od lennis »

hanka píše: těším se, co "nahlásí" kama, Milda, Lena, vokoun ... a ostatní spoluautopatníci, nevyjímaje pootu :)
Hezký den, já zatím toho nemám tolik co napsat, protože jsem začala teprve před měsícem, z jednoho litru jsem na 4 a půl, používám vařený dech občas promíchaný s vařenou slinou. Účinky cítím hlavně jako takovou zvláštní lehkost, nejvíc nad místem mezi očima, kde si vodu aplikuji, jako by se tam rozplynul nějaký mrak, a celkově je mi lehčeji, zvláštní (a příjemný) pocit, který se těžko popisuje. Vždy jsem měla problémy překonávat svou uzavřenost, sebrat energii a někomu zavolat, někam vyjít... a najednou to jde celkem lehce, dokonce píšu i vám :D Co se týká fyzických problémů, ty u mě probíhají ve vlnách nahoru a dolů, a od začátku autopatie nepřišlo to "dole", takže také zatím taky fajn :)

kama
Nový člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Příspěvek od kama »

hanka píše:To teda asi uháním jenom já :| .. ale vůbec nemám pocit, že bych uháněla :ethink:
Neboj se, určitě neuháníš, :D řídíš se jen vlastními pocity a ty jsou úplně nejllepší. V tomto je tahle léčebná metoda výborná, že si každý může najít ten svůj "ukazatel", kdy jít dál nebo zůstat u stejného nějakou dobu nebo se třeba vrátit o něco zpět. Tělo buď reaguje a my čekáme nebo se nic moc neděje a tak se posuneme dál. Každý podle svých potřeb a pocitů. Je velmi zajímavé, když sledujeme léčebné účinky nás všech co děláme AP, jak to na každého působí jinak, co se s ním děje, jaké má reakce, ať už příjemné nebo ty horší :). Každé tělíčko si zřejmě, podle nemocí které má, samo určuje čeho a kolik potřebuje a když se trefíme, tak paráda. Když to přeženeme, tak ouvej, dá nám to hezky najevo :laugh:
Navíc spousta z vás, jak se tu zmiňujete, máte ještě další znalosti a zkušenosti z jiných alternativních metod, za což máte můj obdiv :eclap:, které mohou být pro vás také přínosem.
Hani moc Ti přeji, abys tu cukrovku dostala co nejdříve na kolena a vysvětlila jí, že u Tebe už bydlet nebude :enaughty: , ať jde o dům dál :lol: .

Hezký den všem. kama :D

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Hanko, odpověď na první otázku:
Pan Čehovský nedoporučuje jít z velké potence 1M na malou. Nemá s tím dobré zkušenosti. Velká potence léčí všechno, u té se jenom čeká a sledují se Heringovy zákony. Ty jsou velice důležité. Potenci 1M doporučuje zkušenějším pacientům, ne ze začátku.
Kdo by měl nutkání to zkoušet, musí mít dvě lahvičky, na každou potenci jednu, z důvodu promíchání informací.
Druhý dotaz o homeopatii:
Míchání homeopatie a autopatie by mělo být pod dohledem odborníka.
Do potence 9CH to lze míchat, větší potence bez vedení homeopata je lepší dělat stylem jeden týden autopatie, druhý týden homeopatie.
Já dostala předpis - 14 dní obden vařený dech, pak jednou týdně 3 litry, nebo podle pocitů i častějc..
Kontrolu budu mít 6.8.
Zeptala jsem se na svou starou fenku, tam doporučuje vařenou slinu z 1,5 litru jednorázově rozetřít po čumáku a čekat zhruba týden. Když se zlepší, čekat dál, když ne, dát 3 litry a opět čekat. U psů se vyplatí čekat. Víc než 3 l ne.
Dcera má problémy s akné, tam doporučil vařenou slinu 6 litrů, pak 9l a ukončit 12 litry.
Jela jsem tam po Strakonické, kolem Vltavy, dnes ji otevřeli, to bylo depresivní. Obrovské stromy, ze kterých trčel jenom vrchol, všechno pod vodou, Chuchle jeden velký rybník. Minimum lidí, v uličkách mezi baráčkama jen policajti v černém, chodili ve dvojicích sem tam. Smutný pohled. Voda je mocný živel. Oheň uhasíš, ale před vodou neutečeš.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:D tak taky něco přihodím :bye: no vrátil jsem se na půl litru vařené sliny každý den ráno proti parazitům :evil: dělám to asi týden :ethink: v sobotu chci navýšit na litr :epray: reakce byli docela zajímavé :ethink: ze začátku docela zlepšení ale ted mě všechno brní :dknow: hlava, nohy, ruce a začíná se mě někdy hůře vyslovovat a i s myšlením jsem docela dost pozadu a dost zapomínám :eliar: no né že bych byl nějakej Ajnštajn :laugh: ale tohle je až dost poznat :ethink: takoví nepříjemný pocit jako kdyby na mě lezla pepka :bhead: mimo autopatii beru ještě HCL, GSE a česnekovou vodku tak jestli se to nějak nepere :ethink: taky si myslím jestli to nedělají chcíplí paraziti a odpad z nich a nebo jsem je hodně :ptrain: a oni se ted zlobí :ethink: dost podobné ale o dost větší reakce jsem měl po braní Prazi. Aben. Iver. ale tam to přišlo až po deseti dnech ale zato pořádný nářez :dknow: :bhead: no dejte vědět jestli dělám něco špatně :bye:

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jo, o našem fóru jsem mu řekla, napsal si to, krátce sem i mrknul (v čase, co jsem si doběhla do bankomatu :-))zdálo se mu zajímavé, řekl, že to vypadá dobře. Předpokládám, že myslel vlákno o autopatii. :-)
Vzala jsem si dvě lahvičky, pro sebe a pro dceru, dává k tomu takový kapesní ohřívač, vypadá to jako zapalovač a plní se plynem do zapalovače.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“