Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Léčebný Kód
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
Re: Léčebný Kód
Lenka, tak ako my vsetci, čo sme tu, aj ja som donutená k samoliečbe.
Budem to skúšať s tym LK. Len neviem kolkokrat za deň.
To je ale super dobra sprava, že to zatial vyzera nadejne s tym spankom u Teba
Aj ja som robila viac problemov a mozno sa mi to aj mota dokopoy, tak zameriam sa tiež len na problem s nohami. Uz teraz mi vyskakuju zabudnute pocity a situácie, kedy to cele začalo. Tak ako píšeš, z nevedomosti sme napáchali na sebe dosť
Budem to skúšať s tym LK. Len neviem kolkokrat za deň.
To je ale super dobra sprava, že to zatial vyzera nadejne s tym spankom u Teba
Aj ja som robila viac problemov a mozno sa mi to aj mota dokopoy, tak zameriam sa tiež len na problem s nohami. Uz teraz mi vyskakuju zabudnute pocity a situácie, kedy to cele začalo. Tak ako píšeš, z nevedomosti sme napáchali na sebe dosť
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj LK se praktikuje minimálně 3x denně po 6 minutách. Samozřejmě čím častěji, tím dříve zafunguje.Schvaluju Ti zaměření jen na 1 problém. Stejně Tě asi trápí nejvíc. Měj se krásně Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Starší člen
Problem sa mi zatial nevyriešil, ale neviem, či LK alebo EFT, ale už nemám strach z policajtov. Predtym stačilo, že som len videla auto alebo sa ku mne blížili, ale dnes u nas zazvonili a ja som bola kludna, vobec som neriešila v hlave, čo som urobila , aky priestupok atd.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pro podobné situace tu máme zajímavé vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=3014
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
na fakt že zaujimave vlakno hned mi je zas lepsie
s policiou som nemala nejake extra konflikty, okrem pokuty ,ale môže sa to ťahať z detstva, kedy mama stresovala, histerčila, ked brat s kamaratom 10rocní ukradli cukriky v obchode len tak zo srandy a prisli s nim policajti. Otec aj ked nas nebil, dal bratovi par opaskovych vychovných svihov po zadku. A zrejme to bolo pre mna dost traumatizujuce
Možno toto alebo niečo z minulych životov , ale vzdy ked som zbadala policajtov, začala mi nervozita, chvenie v žaludku.
s policiou som nemala nejake extra konflikty, okrem pokuty ,ale môže sa to ťahať z detstva, kedy mama stresovala, histerčila, ked brat s kamaratom 10rocní ukradli cukriky v obchode len tak zo srandy a prisli s nim policajti. Otec aj ked nas nebil, dal bratovi par opaskovych vychovných svihov po zadku. A zrejme to bolo pre mna dost traumatizujuce
Možno toto alebo niečo z minulych životov , ale vzdy ked som zbadala policajtov, začala mi nervozita, chvenie v žaludku.
-
- Zasloužilý člen
Já třeba s policií neměla nikdy nic a když nás onehdá zastavila policejní hlídka ,prý abychom svědčili, že jeden řidič ohrožoval bezpečnost v naší koloně , sevřel se mi žaludek.Spíš je to dáno Matrixovým povědomím, že většinou Tě policajti zastaví, když ses provinila....systém....vina a trest.Máme toto zažráno systémem požadavků společnosti, školy , rodičů.....v buňkách.
Máme to i ve svých zkušenostech od dětství, že po vině následuje trest.
Máme to i ve svých zkušenostech od dětství, že po vině následuje trest.
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Jak tak vidím na odkazu níže v položce cena,
jde v prvé řadě o nezištnou pomoc trpícím.
http://www.lecebnekody.cz/eshop/manual-lecebne-kody
Kdo to nepochopil, jde o ironii (blijícího smajlíka jsem neoběvil).
P.S.
Knihu Léčebné kódy vlastním a snažím se praktikovat.
jde v prvé řadě o nezištnou pomoc trpícím.
Kdo to nepochopil, jde o ironii (blijícího smajlíka jsem neoběvil).
P.S.
Knihu Léčebné kódy vlastním a snažím se praktikovat.
-
- Zasloužilý člen
Ahoj všem uživatelům Léčebného Kódu (LK) malinko zopakuji mou pokračující zkušenost:-)
Asi měsíc jsem dělala ....vkládala do léčebné věty....asi 5 problémů najednou.Mimo jiné i klidný spánek, ale nic moc se nedělo v tomto.
Před 14 dny jsem nahradila 5 problémů jen jedním a tj. je klidný nerušený spánek.Dělám to 2-3x denně po max.6 min a spánek je takový jaký jej chci:-)Klidný, ani neslyším manžela ráno odcházet,ani jeho někdy hlučnější spánek .Takže to funguje.
Větu používám tuto:
“Snažně prosím, ať všechny vědomé i nevědomé negativní představy, nezdravé názory, destruktivní buněčné vzpomínky a všechny fyzické problémy spojené s s neklidným spánkem, jsou nalezeny, otevřeny a vyléčeny tím, že mne prostoupí Světlo, Život a Láska Boží. A též snažně prosím, ať se účinnost této léčby zvýší 1500 x , případně i víc.“
Myslím,že hraje roli i ten vysoký násobek zvýšení účinnosti léčby.Začínala jsem u 100x než mi došlo , že nemám být troškař :-)
Jak větu vyslovím a uvědomím si...procítím co chci,probleskne mi představa jak z prstů proudí láska a harmonie do buněk těla , někdy je to doprovázeno vizualizací, že po povrchu mého těla stéká láska jako růžová hustá tekutina a bourá a pohlcuje veškeré bloky v těle.Pak už jen setrvám v bezmyšlenkovitém stavu cca 90 vteřin odhadem a jdu na další ze 4 bodů.Časem se mi vnímání síly proudu energie prohloubilo, ted už ji cítím, na začátku ne .Každý si jistě najde svou metodu jak s LK pracovat,někomu tento postup může pomoci.At se v tom neplácá jako já:-)
Někdy čas hraje velkou roli.Lenka
Asi měsíc jsem dělala ....vkládala do léčebné věty....asi 5 problémů najednou.Mimo jiné i klidný spánek, ale nic moc se nedělo v tomto.
Před 14 dny jsem nahradila 5 problémů jen jedním a tj. je klidný nerušený spánek.Dělám to 2-3x denně po max.6 min a spánek je takový jaký jej chci:-)Klidný, ani neslyším manžela ráno odcházet,ani jeho někdy hlučnější spánek .Takže to funguje.
Větu používám tuto:
“Snažně prosím, ať všechny vědomé i nevědomé negativní představy, nezdravé názory, destruktivní buněčné vzpomínky a všechny fyzické problémy spojené s s neklidným spánkem, jsou nalezeny, otevřeny a vyléčeny tím, že mne prostoupí Světlo, Život a Láska Boží. A též snažně prosím, ať se účinnost této léčby zvýší 1500 x , případně i víc.“
Myslím,že hraje roli i ten vysoký násobek zvýšení účinnosti léčby.Začínala jsem u 100x než mi došlo , že nemám být troškař :-)
Jak větu vyslovím a uvědomím si...procítím co chci,probleskne mi představa jak z prstů proudí láska a harmonie do buněk těla , někdy je to doprovázeno vizualizací, že po povrchu mého těla stéká láska jako růžová hustá tekutina a bourá a pohlcuje veškeré bloky v těle.Pak už jen setrvám v bezmyšlenkovitém stavu cca 90 vteřin odhadem a jdu na další ze 4 bodů.Časem se mi vnímání síly proudu energie prohloubilo, ted už ji cítím, na začátku ne .Každý si jistě najde svou metodu jak s LK pracovat,někomu tento postup může pomoci.At se v tom neplácá jako já:-)
Někdy čas hraje velkou roli.Lenka
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
A když bych to chtěla směřovat na někoho jiného? Tak si představit, že z prstů proudí harmonie do buněk někoho jiného? No, vyzkouším a uvidím....
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Můj názor je, že je to originál cena v Americe a přepočítávat nelze.Drta.tom píše:Jak tak vidím na odkazu níže v položce cena,
jde v prvé řadě o nezištnou pomoc trpícím...
Prostě ty ceny jsou někde jinde a 200 USD pro ně není to, co pro nás. I blbý deštník na ebay.com stojí 200 USD.
-
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Exit, když už jdeme do důsledků, tak v USA existují i obchody "vše za dolar", tak jak u nás "vše za 30korun" . I u nás si mohu koupit parazol za 40 Kč v Ikee. Vydrží vždy pár použití, pak praskne a je na vyhození.
Každopádně 200 USD pro Američana není tolik, co pro nás 4000 Kč a cenu 200 USD za službu typu manuál LK si dovedu představit. Ono to charita asi nebude, ale nedosažitelné taky ne. Z toho, co znám, řekla bych normál.
Slávek by se mohl k tomu vyjádřit, ten má určitě aktuální informace.
Každopádně 200 USD pro Američana není tolik, co pro nás 4000 Kč a cenu 200 USD za službu typu manuál LK si dovedu představit. Ono to charita asi nebude, ale nedosažitelné taky ne. Z toho, co znám, řekla bych normál.
Slávek by se mohl k tomu vyjádřit, ten má určitě aktuální informace.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Naposledy upravil(a) MIRKO dne úte 11 čer 2013 15:22, celkem upraveno 1 x.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Sry, že se vměšuju, léčebné kódy určitě existují a fungují, ale že se dají koupit právě "ty moje" za pár tisícovek, o tom po dvou desetiletích s různými metodami léčení dost pochybuju.
Naopak po opravdu mnoha zkušenostech věřím spíš léčitelům, kteří mě učí, jak se mám sám léčit, než těm, co léčí a chtějí další návštěvy a další peníze...
Stejně tak metody, které jsou zdarma, nebo téměř zdarma (hladovka, urinoterapie, autopatie..atd.)jsou zpravidla ty nejůčinnější.
Za nekřesťanské peníze se dá koupit leda naděje, nebo zkušenost, že mám jít dál..
Naopak po opravdu mnoha zkušenostech věřím spíš léčitelům, kteří mě učí, jak se mám sám léčit, než těm, co léčí a chtějí další návštěvy a další peníze...
Stejně tak metody, které jsou zdarma, nebo téměř zdarma (hladovka, urinoterapie, autopatie..atd.)jsou zpravidla ty nejůčinnější.
Za nekřesťanské peníze se dá koupit leda naděje, nebo zkušenost, že mám jít dál..
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
Mildo, nic ve zlém, ale jestli jsi knihu nečetl, tak nevíš přesně, o co jde. Ten název je zavádějící. Je to v podstatě odbourávání stresu pomocí těch malinkých cvičení a upevnění jednou větičkou. Kvůli podvědomí. Stres je totiž příčinou všech nemocí a ty cviky (jestli se to tak dá nazvat) a ne jiné, fungují na 100 procent. :-)