Jak je? Vcelku dobře. Pro mě bylo důležité naplést bič. Snesu hodně ale vcelku dost špatně snáším, když ze mě někdo dělá blbce čili jinými slovy žít a nechat žít. Následná symbiotika, danná našin konstruktérem, už sama vybere, co si kdo a jak zaslouží, s čím a jak bude žít, zda bude zdráv či ne, a co je schopen pochopit.smajlicekk píše: to je sila, ) moc gratuluji k vymlaceni breberek. a jak se ted citis v klidku bez toho orchestru? ) ja beru kremelinu a hned zacalo byt ticho po pesine ale zatim tam porad jsou, citim je mrchy. tak se drz. S
Jinak moc děkuji za blahopřání, ovšem jsem ryzí realista a tohle konec není
Děláš dobře, že jsi křemík zbystřila a následuje můj další tentorkát snad kratší příběh. Pohodlně se proto usaďte v křeslech, a čtěte, pokud máte zájem.
Dnešní příběh se bude jmenovat happy shit, čili šťastné hovno. Tím začneme. Pro ryzí chlapy ho můžeme pojmenovat třeba death nautilus, aby to smrdělo činem Závěrem zjistíme, že je v nich přesto rozdíl, i když to zní stejně
Před pár dny mi dorazila hlinka, hlína, malba, křemík,čili kaolín, jsoucí zdrojem křemíku náramným
Protože z dob, kdy jsem se pohyboval tu a tamhle na kapitálových trzích vím, že tzv. "akcie" bez příběhu nemá budoucnost, i křemelina a jiné, musí mít notně svůj přiběh. Jediná z nich, musí být ta pravá, a jiné pouze potupné náhražky.
Opět tedy budeme bojovat v praxi na mém těle, a kdo chce může vyzkoušet podobné, či nechat být. Mám objednanou ještě i tu zaručeně pravou a výsledky budu samozřejmě porovnávat, pokud teda ve mě neco ještě do té doby po kaolínu zbyde. Moc tomu nevěřím.
Jak vytvořit DN (death nautille) nebo vzít do rukou své první HS (šťastné hovno)?
Po 1 denním otřepání se z pelyňku a prvního opravdového zásahu do zdatného houfu hadů, jsem zde z výsledky, které jsem pojal opět svébytně selsky, jednoduše, jasně a soustředíc se na cíl palby.
Máme tedy k použití kaolín. Tzv Ponderosum tedy, pokud to říkám správně. Já jsem použil kaolín od Jardy, jemuž věřím, jako člověku rovnému, s rovnou páteří, přímou myslí, dobrou vůlí pomáhat, a to vše bez egoistických tendencí prodávat něco jiného než je to, co píše, že je. Kde jsem ho vzal tedy víte.
Příběh číslo jedna-předevčírem dokončeno...
Ráno 3 čajové lžíce kaolínu po hodině, zapité 2 dcl vody každá ( po kaolínu máte velkou žízeň alespoň já) takže stejně tomu s vodu dáte více mezi dávkami. Sucho v ústech.
Strava jen ovo - zelo (pro upřesnění milovníkům chaosu a debordelizaci cele metody neznalým).
Jak zhotovit HS... Vzal jsem kanadskou brusinku plnou 1.hrst, půl litru vody, 5 čajové lžíce psylia a 5 čajové lžíce kaolínu. Voda, psylium a kaolín jest smíchána a nechána bobtnat cca 5-10 minut. Delší doba nevadí ( pro ty co suší kočky v mikrovlnce: nechystejte ráno, když to chcete jíst večer). 4 větší mrkve, a k mrkvi jakékoliv koření, bylinky, přísady, citron pomeranč - hříchům se nekladou meze naopak, ale jde o barvu stolice, čili vyvarovat je srovnání barvy do běla.
Krok 1.
Lehněte si na postel. Dle mého soudu a zkušeností hadi povolí zvýšenou bystrost, že na ně kujete nejaký křivárny, a soustředí se na lov potravy v klidu (ležíte na lůžku).
Jezte borůvky, pořádné je rozkousejte a sajte je jak miminka, dejte tomu čas, hadi v játrech, mají oproti hadům ve střevě opožděné info. Slyšíte jak se radují? Radujte se taky, nechte je kraulovat v žaludku, prohánět se v rozinkách, doberte vybranou a dobře rozkousanou dávku borůvek. Neslyšíte nic? jste buď hluší nebo zdraví, nebo máte tak vyčurané hady, co se jmenují hadi tichošlapní. Klidně jděte spát.
Krok 2
Zkuste odhadnout kterak je hadů tak akorát, co chcete zabít. Jakmile se dopočítáte a je splněno vemte tu vlákninu s hlínou - má barvu velmi bílé kávy a je hustá téměř jak puding a na EX to zhltněte. Do rána nepít.
Co to dělá? Zasádruje to hadice v traktu tak, že se na ně nabalí křemelina, a navíc je to nutí se prodírat tuhnoucím pudingem ke svým úkrytům. Těžce se poškodí a záhy hebnou..
Krok 3. spokojený spánek za mrouskání barytónů společných domácích zvířátek.
S klystýrem a ricinovým průjmen bych si nedělal starosti. Až to vyjde tak to vyjde, po cestě, jistě HS vymlátí tak 2x tolik, než v žaludku. Ráno snězte ty 4 mrkve. A pijte.
Z praxe - Predevčírem podáno HS podle výše uvedeného. Stolice cca za 14 hodin, 15 cm hutné objemné smrtící kokyno v barvě bílé kávy, s jasným předělem barev a strukturou psylium/mrkev. Obsah v HS (happy shit), byl skladby jakoby celé cca 10 cm složené s pivních víček nalepených jedno na druhé asi Hlístovců. Toxocary.
Koumavým klacíkem "K" , zjištěny masité, tlusté patvary, ustřičných masitých zatvrdlin, měkýšovitých patvarů šnekózních, slimózních a žabózních podob
Jasný konec HS vytýčen mrkvózní stolicí červenou, užitou pouze pro jasnější a lepší předěl a jasné rozeznání toho, co zvládá hovno obyč (byť mrkev je vrahem škrkavek ve větším množství podávaná stabilně), čili mrkvózní, versus HS. Mrkev pro nezvídavé, není mutno jíst. Nežerte maso mlíko sýry, a nechte je a se, aspoň 12 hodin hladovět.
Jak vytvořit DN (death nautille) Složení jest stejné jako HS, akorád my muži máme rádi koňak. Dáváme ho i našim přátelům v žaluidku, protože jsme velkorysí a hodní Jíme tedy borůvky a zapíjíme koňakem - mám vyzkoušeno z jiných metod - dobrá je - Metaxa, jakýkoliv třtinový rum je ještě lepší než koňak (uplně ho milují), dobrá slivovice, vodka, rum obyč Božkov - selhává - asi jim smrdí byť lidé ho chlastají po tunách - zajímavé Do DN, jsem přidal 2 hrstky kysaného zelí. Zelí za DN, pokud vám chutná můžete sníst i na noc s mrkví či bez kolik chcete, pokud ho chcete barevně odlišit dejte si k tomu mletou červenou papriku, rajče nebo tak něco. Jste dospělí ne? Nejsme server pro děcka.
Výsledky - už nevyšel větší počet hlístů, za to vyslo něco tlustého jak palec, dlouhégo cca 10 cm. Propíráním ve sklenici z toho zase zbylo cca 3 cucky - fuj. Radši jsem to spláchl do retychu, pač se mě navalilo a povstaly mi chlupy úplně všude. Snad to byl poslední Macek. Po alkoholu jasně cítíte jak vám lezou napravo z jater, pokud je tam máte, chlastem je ožerete a dostanete do střeva. Dbejte na to, mazaně, pomalu a do střeva - nevyplašit , mají zase tendenci utíkat rychle zpět což je nežádoucí. Zbytek podle HS.
Díky moc všem že tato diskuze je. Mějte se pěkně, metody si vylepšujte a křemelinu či kaolín používejte, opravdu to funguje jak 100 albendazolů. Hlavně v případě, kdy vás mají zmáklýho, a když je jich hodně. Což je můj případ a snad už ne. To je můj poznatek z praxe. Chemicky pak dokosíte jen do hloubky ten zbytek.
Má někdo nějaké návrhy? Překlepy prosím zase omluvte, já jináč píšu bez diakritiky a toto mě dost vysiluje.
Ahoooj :-)))