Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
Základní hodnoty
Zdravím Vás, měl bych jeden návrh.Co kdyby se tady při prezentaci vyvíječe uváděly i základní hodnoty.Jako napětí, proud, (průtok plynu), atd.
Všichni víme, že je to o replice, takže by měly být identické rozměry a počet elektrod a také napětí.Pokud by byly jiné rozměry tak by se měly taky uvést.
Co určitě nebude shodné při replikaci je voda - proto by mě zajímaly hodnoty proudu, které se podle mě budou lišit.
V případě Petra 610 to na obrázku vypadá zajímavě a právě tady by bylo dobré doplnit některé údaje (proud bez i s VN; případně průtok plynu).
Netvrdím, že nám to nějak výrazně pomůže, ale
Všichni víme, že je to o replice, takže by měly být identické rozměry a počet elektrod a také napětí.Pokud by byly jiné rozměry tak by se měly taky uvést.
Co určitě nebude shodné při replikaci je voda - proto by mě zajímaly hodnoty proudu, které se podle mě budou lišit.
V případě Petra 610 to na obrázku vypadá zajímavě a právě tady by bylo dobré doplnit některé údaje (proud bez i s VN; případně průtok plynu).
Netvrdím, že nám to nějak výrazně pomůže, ale
Udělejme další krok k nezávislosti!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: peter
jak to chces potom zosrobovat? :-)Peter píše:Délkou dráhy přivedeného vzduchu. Delší cesta - větší "vyčištěná" plocha - víc času na zatím neznámé reakce.lajos píše:Jen pro info, z čeho jsi vycházel že ty otvory mají být vůči sobě posunuty?
ozaj urobil si uz test s prerusovacom?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Replika Mim
Ten nápad se mi líbí, jen bych dodal, ať odpovídají hlavně nováčci, aby se naučili samostatně myslet. To znamená ne ti, kteří to bezpečně vědí, ale ti, kteří si nejsou jisti.Peter píše:Možná by neškodilo zopakovat si sestavu vyvíječe a funkci jednotlivých částí.
Takže dávám otázku:
Proč použít v jedné sekci pět elektrod a jak je zapojit?
Předpokládám, že na to nebudu odpovídát sám.
Mime, není to na tebe
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Re: Děrování
Nezlobte se, ale já bych měl taky jednu otázku:
- proč měnit způsob děrování pokud se snažíme o funkční repliku?Pokud vím tak MIM svrtával celé sekce dohromady a omýlalo se to do nekonečna.
Pokud se něco na daném projektu změní tak to už přeci není kopie-replika, ale samostatně se vyvíjející nový projekt, který si více či méně zaslouží nové vlákno např. - ÚPRAVY MIMova vyvíječe
Tam by se mohly probírat všechny podněty k dalším úpravám (jejich smysl, výhody, přednosti, atd.)
Pokud budeme nové věci "míchat" s původními bude nám tady vznikat pěkný guláš - myšleno hlavně pro nové členy.A neubráníme se negativním reakcím.
To je můj názor.
- proč měnit způsob děrování pokud se snažíme o funkční repliku?Pokud vím tak MIM svrtával celé sekce dohromady a omýlalo se to do nekonečna.
Pokud se něco na daném projektu změní tak to už přeci není kopie-replika, ale samostatně se vyvíjející nový projekt, který si více či méně zaslouží nové vlákno např. - ÚPRAVY MIMova vyvíječe
Tam by se mohly probírat všechny podněty k dalším úpravám (jejich smysl, výhody, přednosti, atd.)
Pokud budeme nové věci "míchat" s původními bude nám tady vznikat pěkný guláš - myšleno hlavně pro nové členy.A neubráníme se negativním reakcím.
To je můj názor.
-
- Zasloužilý člen
najprv uspesne zreplikujme a potom mozeme uspesne upravovat :-))))) si teda myslim jaDodoboys píše:Nezlobte se, ale já bych měl taky jednu otázku:
To je můj názor.
belamachina píše:
najprv uspesne zreplikujme a potom mozeme uspesne upravovat :-))))) si teda myslim ja
-
- Zasloužilý člen
Re: vyvíjač
peter610 píše:už to mám pohromade:
rozdeľovač zo š 120 sedí ako uliaty, motor drží voľnobežné otáčky
a pol hodinu vrčal na voľnobehu, prúd do vyvíjača s VN 6-7A.
Vyzerá to sľubne
tak si hned rezervujem u teba termin na obhliadku :-))))
Tak to Ti gratuluji a tu prohlídku si taky rezervujipeter610 píše:už to mám pohromade:
Vyzerá to sľubne
Neměřil si kolik se Ti rozložilo vody za tu 1/2 hodinu
- KEXIK
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
belamachina píše:peter610 píše:už to mám pohromade:
Vyzerá to sľubne
tak si hned rezervujem u teba termin na obhliadku :-))))
Paráda gratulujem chlapci potom mozete pridat nejake to video sem na forum.
VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz