Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kendy
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: stř 31 črc 2013 6:45
Dostal: 2 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Kendy »

sirius 01..... bože, to je informací!!!!víte co mě vážně bere?? že na tomto fóru ať kdykoliv, kdokoliv a cokoliv potřebuje, je mu pomáháno, ochotně, nezištně a jakoby, jak bych to řekla ..... tvoje věc- moje věc, toto si budu pamatovat a pokud má být moje cesta takto pomáhat lidem a zdokonalím se natolik, abych uměla to, co spousta úžasných lidí tady, budu to vracet , tak jak mi dáváte. Díky


cleavelander
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 08 srp 2013 20:05

skladování MMS

Příspěvek od cleavelander »

Zdravím,

měl bych jeden dotaz, koupil jsem si lekovku s pipetou, pač jsem měl problém odměřit přesně jednu kapku MMS.

Vypadá to jako toto:
Obrázek

Nahoře to má jen uzávěr takovej z gumy, kterým se mačká. Je to vpohodě? Nemůže to unikat?

Děkuji za odpověď

PS: ještě jedna otázka -jak dlouho vydrží připravený roztok 50% kyseliny citronové v lahvičce?


Uživatelský avatar
arabela777
Starší člen
Příspěvky: 111
Registrován: sob 28 srp 2010 14:25
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od arabela777 »

http://www.cestyksobe.cz/leo-koehof-mms ... vo-ad2750/

Leo Koehof, MMS - naděje pro lidstvo


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

MMS a OBERON - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kutil »

arabela777 píše:http://www.cestyksobe.cz/leo-koehof-mms ... vo-ad2750/
Leo Koehof, MMS - naděje pro lidstvo
Ahojky, nějak se mi to kouše při otevírání, že by se zaměřili na zavirovávání zpráv o MMS?

Jinak si nemohu odpustit abych se s vámi nepodělil o zkušenosti s Oberonem který naprosto přesně porovná účinnost působení MMS v našem těle :shock:

Účinnost MMS
Vážení příznivci léčení přípravkem MMS. Ve vlákně o výrobě CDS jsem se snažil porovnat účinnost chlordioxinu v porovnání s klasickým tříkapkovým MMS. Tedy chloritan aktivovaný buď kyselinou citronovou nebo kyselinou solnou - HCl. Mé nepochopení bylo způsobeno v uvádění koncentrace u CDS a obsahu ClO2 v MMS. Dopídil sem se k určitému byť nepřesnému porovnání a nakonec je všechno jinak ..... :roll:
Po obsolvování kůry proti parazitům sem si domluvil s jedním členem tohoto fóra návštěvu na plasmu za účelem likvidace zbývající havěti. K mému překvapení jsem absolvoval i vyšetření přístrojem Oberon s výsledkem velkého zatížení prostaty a červených krvinek. Nejedná se přímo o začínající rakovinu, ale je to vstyčený ukazováček že něco není v pořádku! Nasadil sem tedy pravidelné dávky tříkapkového MMS co hodinu, někdy až za dvě když sem zapoměl, ale min. 8x denně. Po cca dvou měsících jsem byl na Oberonu podruhé a zátěž prostaty byla téměř odstraněna.
ALE,
tak jako MuDrci evidují rozšířené metastázy u rakoviny, tož tak nějak podobně se ti „šmejdi“ rozlezli do jiných částí těla. Co je pozitivní, již nevytváří silná ložiska. Kdybych je však nechal žít, tak kdo ví? Proto pokračuji dál v braní klasického MMS.
PROČ?
Až u pc přítele batlese sem si uvědomil, že obsluha diagnostického přístroje není jen využití PC jako psacího stroje, ale že vyžaduje móc a móóc znalostí. Tak jako když vidíte někoho sedět v závodním autě, tak to ještě neznamená že umí závodit. Ne všichni poradci jsou na profesní výši. To jsou bohužel ty případy kdy někdo po špatných zkušenostech Oberon zavrhuje.
Ten. kdo ovládá přístroj Oberon tak mimo diagnostiku nemocí, tedy zatížení jednottlivých orgánů viry, bacily,bakteriemi, parazity atd. souhrně ŠMEJDI umí i posoudit účinnost léku na tu danou postiženou oblast a dokonce zasáhnout i do informačního systému .... Ve zprávě o stavu mé tělesné schránky kterou mi poslal mejlíkem byly nejen konkrétní názvy šmejdů, ale také jejich umístění (obrázky postižené oblasti se značkami jak moc je orgán zatížen)
Nejvíce jsem kulil oči když na PC dokázal rozkrýt jednotlivé chromozomy DNA, diagnostikovat čím jsou poškozeny a ty šmejdy částečně likvidovat zaprováním? Promiňte mi ten výraz, já tomu opravdu nerozumím :oops: . Připadal sem si jak při sledování počítačové hry kdy se jednotlivé značky zátěže mněnily po sásahu emg. vlněním o frekvenci náležející tomu konkrétnímu šmejdovi. Protože těch šmejdů jsou tisíce, tak je opravdu obtížné a velice zdlouhavé se jich jednorázově zbavit.
Na závěr mi dle konkrétně zjištěných výsledků nahrál do stříbrného plíšku informace pro buňky mé sleziny jak se mají těm šmejdům bránit a lepnul mi ho za ucho. Na oberonu ještě upřesnil jak dlouho to tam musí být aby to bylo nejúčínnější.

Když jsme na Oberonu kontrolovali nasazení CDS (což sem považoval za lepší než MMS) tak se stav na obrazovce o něco zlepšil = úspěch. Když jsme ale porovnávali klasické MMS tak byl úspěch daleko výraznější :shock:
Na můj dotaz mi bylo sděleno, že batles původně aktivoval chloritan 7% HCl kem a později do roztoku přidal kys. citronovou. Zatím nejlepší výsledky jsou u MMS aktivovaného roztokem 4% HCl (cca 70%) smíchaného s 50% roztokem kys.citronové (+ 30 %). (klasická aktivace s chloritanem 1:1)
Prostě ty zbytky chem procesu které CDS nemá mají nějaký jiný vliv na stěny buněk a umožňují ClO2 pronikat do buněk dále a hlouběji :hip:
Závěr:
Vážení přátelé, stali jsme se svědky skutečného pokroku v léčení nemocí. Naše oficielní medicína již také umí diagnostikovat nemoci ve fázi jejich zrodu ještě dříve než propuknou, ale neslyšel sem od nikoho že by těmi přístroji dokázali léčit jako batles, pí. Bláhová a další nadšenci. Obrovský dar lidstvu dal p. Humble neúnavným šířením informací o MMS a přispěla i doktorka Clark svým Zaperem. Osobně si nyní ověřuji že MMS skutečně zabírá na různé nemoci a léčí! Chce to jen menší dávky po celý den a vydržať…
H.v.


jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: MMS a OBERON - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jao »

kutil píše: Prostě ty zbytky chem procesu které CDS nemá mají nějaký jiný vliv na stěny buněk a umožňují ClO2 pronikat do buněk dále a hlouběji
Podľa mojich skúseností to nie sú len zbytky chem. procesu čo majú vplyv na bunky, ale je to H2O. Voda mení chemické zloženie preparátov a myslím si, že v CDS je tej vody príliš veľa. Vo VMS/MMS je tej vody menej a preto je pôsobenie chlordioxidu účinnejšie. Už nejakú dobu užívam chlordioxid z VMS bez vody a má to najvýraznejší zdravotný účinok.
Naposledy upravil(a) jao dne pon 12 srp 2013 9:22, celkem upraveno 1 x.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS a OBERON - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jao píše: ... Podľa mojich skúseností to nie sú zbytky chem. procesu čo majú vplyv na bunky ...
:ethink: snad si trochu počti o citrátu sodném. Je tu na něj vlákno.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jao »

Slávku, ďakujem za info, o citráte som si už niečo prečítal.
Pripadá mi to ale tak, že všetky procesy v žalúdku si teoreticky oddeľujeme na očakávanú chemickú reakciu.
To sa ale nedá. V žalúdku je skoro celá Mendelejevova tabuľka a aké reakcie nastanú pri pridaní citrónovky, alebo kyseliny soľnej sa dá len ťažko presne trafiť. Nehovoriac o tom, koľko chemického odpadu dostaneme do žalúdka stravou a tým k iným reakciám.
V Tvojom článku o citráte a s meraním pH je znepokojujúca informácia, že citrónovka drží pH tak nízko.
Moje tvrdenie, že piť vodu s chlordioxidom nieje dobré, vychádza z toho, čo mi najlepšie fungovalo proti zdravotným záťažiam.
Citrónovku ale aj tak používam do kúpelí.
Pekný deň.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kutil »

Kucí, co to vidí oko mé :?:
Můj příspěvek řeší jak lze na Oberonu ověřit konkrétní lék na konkrétní nemoc a vy tu řešíte žabomyší problém jak chemicky reaguje kys.citronová a každý hájíte tu svou pravdu.
Tak jako se vším, pravda je zase úplně jinde....
Naše tělo je nepředvídatelná chemická továrna a opravdu žádný chemik nemůže vědět k jakým procesům v těle opravdu dochází? Může se jen domnívat na základě nabytých praktických zkušeností.
Podstatné je, že na Oberonu lze ověřit účinnost té dané směsi chloritanu s aktivátorem.
Proč jsou výsledky takové jaké jsou nás v podstatě nemusí zajímat, důležité je, že to funguje - jupííí
Pro srandu sem se zeptal ať Oberonu zadá jako lék červené víno. Víte co mu vypadlo na obrazovku? Že mé nemoci léčí č.víno až s 25 % úspěšností. No není to nádherný ;) .
Odedneška mám to mý chlastání vědecky doložený :laugh: :laugh: :laugh:
Ale jako vše, každý jsme jiný, někomu může i škodit :cry:
Přeji hezké pohodové dny
H.v.


jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jao »

Kutil, nič už dnes nieje čiernobieločierne. Na začiatku, keď pán Humble prišiel s MMS1, to bolo tak krásne jednoduché. Ale dnes sme sa už posunuli ďalej a s pribúdajúcimi informáciami máme potrebu vedieť viac. Nieje to o svojej pravde, ale o asimilovaní skúseností a veškerý odpor je marný.
A preto na základe Tvojich skúseností s tými 25 % som hneď asimiloval jednu sedmičku Colombard-Sauvignon.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
vokoun
Zasloužilý člen
Příspěvky: 462
Registrován: stř 28 lis 2012 19:59
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od vokoun »

:ethink: Jestli by nebylo lepší se vrátit zase na začátek :ethink: když to tak krásně zabíralo na tolik nemocí :epray: ted se z toho vyklubalo strašně moc odnoží a ten efekt podle toho co čtu už není takový
:enaughty: tedy jenom můj názor :bye:


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kutil »

vokoun píše::ethink: Jestli by nebylo lepší se vrátit zase na začátek .......
ted se z toho vyklubalo strašně moc odnoží a ten efekt podle toho co čtu už není takový
tedy jenom můj názor
Ahojky,
všechny začátky jsou těžký a teprve vývoj ukázal že u MMS je vše o dávkování a délce užívání.
Co se týče teho efektu MMS, tak ten je pořád stejný a pořád působí na spoustu nemocí :hip:
Jenom je to podobné jako za totality a nyní. To sis v obchodě mohl vybrat jen jeden druh zboží a to jsi byl ještě rád že ho máš. Nyní je tak veliký výběr zboží že nevíš co vybrat...
No a s tím MMS je to podobně. Jak píšeš že se vyklubalo strašně moc odnoží, tak máš nyní na výběr. Někdo to základní MMS nesnesl vůbec a proto byl odkázán na klasickou léčbu- :cry:
Proto tým p.Humbla vymýšlel co dál a vzniklo CDS které se lépe snáší a nevadí tolik dětem.
To s tou aktivací HCl kem vzniklo tu na fóru a dost se rozebrala i ta kys.citronová.
No a kdo má opravdu velké potíže kde klasické MMS nedosáhne, tak batles ověřil vyšší účinnost MMS aktivovaného směsí HCl a kys.citronové - No není to paráda :?:
Nyní si každý může opravdu vybrat co mu nejlépe vyhovuje ;)
H.v.
PS- páč beru MMS asi třetí rok, zjistil mi batles na Oberonu že mám hrubý, ale móc hrubý nedostatek vit.C :shock: Humble na to upozorňuje a nějak se na to nemyslí :bhead:
Doporučuji tedy to střídání MMS a doplňování Céčka.....


vokoun
Zasloužilý člen
Příspěvky: 462
Registrován: stř 28 lis 2012 19:59
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od vokoun »

;) Já jsem bral MMS asi čtyři měsíce a přišel jsem nejenom o céčko ale taky o vápník a jiné minerály a taky některé orgány se hodně zhoršili včetně ledvin :bhead: pak jsem udělal asi na půl roku pauzu a nasadil jonášovky, kolo. min., autopatii a dost jsem se srovnal :jump: jedinej problém mám že musím bezlepkovou :bhead: ted jsem nasadil znovu MMS a zase to zabírá ale ted už mám tělo odolnější tak je to o mnoho lepší :hip: MMS je supr zkraje dodá hodně energii ale když je tělo honě oslabené dlouhodobou nemocí tak se museji dělat pauzy a to já neděla :bhead: no jo chybami se člověk učí :epray: :bye:


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Mám dotaz. Je možné mít směs HCl a kys. citronové v jedné lahvičce nebo je potřeba kapat zvlášť v poměru 70:30? Chci to vyzkoušet.
Děkuji.


sirius01
Stálý člen
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 03 lis 2011 0:48
Bydliště: Brno-venkov
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: zákaz MMS

Příspěvek od sirius01 »

dodo13 píše:už to MMS zakazujou i tady ne jen v USA.Dnes je to na novinkách.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) varovala před preparátem Miracle Mineral Supplement (MMS)
Článek je z 8. října 2010. Ale i tak jsem jim napsal příspěvek do diskuse.


S uctivým pozdravením HonzazMoravy
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kutil »

sisa píše:Mám dotaz. Je možné mít směs HCl a kys. citronové v jedné lahvičce nebo je potřeba kapat zvlášť v poměru 70:30? Chci to vyzkoušet.
Děkuji.
Ahojky, já to slil do jedné skleničky s víčkem a nic to nedělá, ani žádný kal. S procentama si nelam hlavu, já nechal ve dvoudecové hnědé sklenici cca 2/3 HCl a dolil do plné tou kys.citronovou.
Zdá se mi to i chuťově lepší, ale to může být jen pocit :oops:
H.v.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“