žádnýho cimireka tu nevidím.julietta píše: Robila som podla tejto stranky, ktoru dal na EFT cimirek.
Jo arachnofobii mám taky. Ale rozhodně to takhle snadno vyléčit nejde. kdo víc cos měl...Slavek Krepelka píše: Míval jsem fobii na pavouky....
žádnýho cimireka tu nevidím.julietta píše: Robila som podla tejto stranky, ktoru dal na EFT cimirek.
Jo arachnofobii mám taky. Ale rozhodně to takhle snadno vyléčit nejde. kdo víc cos měl...Slavek Krepelka píše: Míval jsem fobii na pavouky....
Taky nemáš koukat po Cimirkovi, ale zkoušet se léčit. Julietta ti sem dala odkaz, který ti měl pomoct.Lopata43 píše:... žádnýho cimireka tu nevidím.
Myslím, že ti může být jedno, co měl Slávek, hlavní je, co máš ty, ne? Když si budeš myslet, že to nepůjde, třeba to fakt nepůjde. Ale moc tomu nevěř, EFT umí zázraky! Až na sobě popracuješ, dej vědět, co se děje.Lopata43 píše: Jo arachnofobii mám taky. Ale rozhodně to takhle snadno vyléčit nejde. kdo víc cos měl...
No, to je to naše "začarování", jak to já cítím. Protože když se dostaneš do toho svého pravého JÁ, nic podobného tam nenajdeš - jen lásku, pokoj, spojení se všemi a vším... Trápíme se nemocemi, fóbiemi, strachy... všechno to jsou programy, které do nás byly vloženy kýmsi velmi nepřátelským... Ale je úžasný, co všelijakých metod se nám poslední dobou nabízí na pomoc! Už se na to všechno asi "někdo" nemohl ani koukat!Slavek Krepelka píše:... Docela mne poučil o tom, jaký jsme my lidi, "páni tvorstva" proti těm všem "nízkým" tvorům poserové. Proč? Kdo to do nás nahustil a proč si to necháme líbit a celý život žijeme s fobiemi, které jsou naprosto iracionální?...
Nepůsobí na tebe takhle někdo ve tvém okolí? Napadlo mě to proto, že jsme tu měli týden návštěvu, dva mladé lidi ze Španělska. Jeho známe už dva roky, ji jsme viděli prvně. Nikdy jsem si nedovedla představit, kolik negativní energie můžou vytvořit dva mladí, zdraví lidé! On byl dříve v pohodě, ale ve spojení s ní to byl koncert záporáctví a negativismu! Kdybych už nebyla trochu posilněná Cestou, EFT, MMS... asi bych to odstonala. Však dívka je taky pořád nemocná, kluk má problémy s koleny...Fox_25 píše:Všiml jsem si v poslední době jedné věci, střídají se doby kdy "probuzené" vědomí je krásně čilé a někdy zase spí a já se cítím otupělý. ...
Vezmu si z tebe příklad, Foxi, protože jsem na vlastní kůži poznala, že i když se člověk snaží sebevíc, oni si setrvávají na svém záporáctví a člověku to fakt odebírá energii. Nikdy bych tomu nevěřila, že nás to takhle dostane, protože se cítíme fajn a v pohodě.Fox_25 píše:... Upíry jsem už vyřadil z přátel...
Jsem se k Williamsovi zase dostal, tentokrát na videích, která jsou demonstrativní a je jim dobře rozumět. Vletěl jsem tam přes Bruce Liptona, který perfektně ohavně znectil celou teorii genetiky a hodil ji do úplně jiného a velice rozumného světla. Stejně tak mi poněkud hodil světlo na schopnosti uriny a HCl vyvolat alespoň částečné vyprovokování regenerace tkání kmenovými buňkami. Williamse přibral na palubu s technikou sebediagnostiky a odstraňování pitomých přesvědčení z podvědomí v podstatě na posezení, i když po jednom tak jak to dělá, ale asi by se to dalo poněkud vylepšit, to by se hold muselo vyzkoušet. Vypadá to dobře. Tady je celá a velice srozumitelná Williamsova série. Existuje i jako jeden celek v Bruce Liptonově přednášce, ale zvuk je zatraceně posunutý oproti obrazu. Tahle je fajn.kachna píše: ... Předem díky, ty během pár minut posoudíš, zda to má cenu poslouchat a zkoumat dál....
To jsem moc ráda, Slávku, protože kniha Biologie víry od Bruce Liptona mě opravdu nadchla, nějak to souznělo s tím, co si myslím, co už víme a ještě to všechno posunulo o pořádný krok dál. Bylo mi divný, že by se zrovna on nespojil s někým, kdo je taky výjimečný, i když se tak ani jeden z nich netváří. Podívám se na to a doufám, že porozumím.Slavek Krepelka píše:... Jsem se k Williamsovi zase dostal...
Tady dělá taky co může Jarda Dušek se svojí osvětou a Naomi má na Duši-K s překladem.kachna píše: ... Další knížka, která mi "udělala dobře", byla od Naomi Aldort - Vychováváme děti a rosteme s nimi. .... Samozřejmě nenechat je dělat si co chtějí - ale to bychom nedovolili ani návštěvě, že?
Tak jsem sérii dokoukala, přizvala jsem si dceru, která je v angličtině šikovnější ( jak už tak potomci bývají ), a pak jsme se hned daly do praktikování. Jestli to opravdu bude fungovat, bude to náramný pomocník! Pomocí jiných technik si z podvědomí odstraníš různé "bludy", a pak se přeprogramuješ pomocí PSYCH-K ! Myslím si totiž, že bez "vygumování" některých věcí z podvědomí by to asi nešlo - ale kdo ví? Třeba někomu jo. Pro mě bylo důležité odpustit pomocí Cesty, najít své JÁ, získat něco jako pevnou půdu pod nohama - a tohle beru jako úžasnou "nadstavbu", která pomůže do budoucna. ( Mimochodem - dcera cítila, že se cosi děje v levé hemisféře, já zase v pravé.)Slavek Krepelka píše:...odstraňování pitomých přesvědčení z podvědomí v podstatě na posezení...
Máš pravdu, v jeho pořadu jsem se o knížce dozvěděla a hned si ji objednala...Slavek Krepelka píše:...Tady dělá taky co může Jarda Dušek se svojí osvětou...
I já! Kde by člověk přišel k tolika informacím, jak dlouho by trvalo rozšíření myšlenek a rad mezi lidi... Myslím si, že už je změna nezastavitelná - a soudě podle lidí tady (i jinde), změna k lepšímu. Začínáme si uvědomovat, že nejsme jen "bioroboti", že můžeme hodně ovlivnit a změnit, že to je na nás. Kdysi jsem nechápala větu "Změň sebe a změníš celý svět" - teď už vím, o čem to je.Slavek Krepelka píše:...Jsem rád, že jsem se tohodle dožil. ...
Těžko říct. Z toho co pustí ven nemám pocit, že to už domyslel do posledních důsledků, ale možná jo. S něčím takovým se historicky ven moc neleze, protože to je pro společnost naprosto na cvokhaus, i když je to přesně to co lidi ztratili v momentě, kdy si nechali našeptávat od hada blbosti. Jen v kostce, tělo je svým způsobem dokonalý bůh v nesmírné spoustě ohledů a kam se na něj naše inteligence hrabe. Mozek ho do značné míry ovládá, ale spirit je schopen dokonale spolupracovat s tím tělovým a prakticky zvířecím mozkem a myslí a tím ji ovládat, pokud není ta zvířecí mysl zaneřáděná vším co nejde, co se musí a nesmí, čeho se všeho bát a s čím vším si dělat starosti je tam ale ještě jedna technická drobnost, kterou lze do značné míry dohledat ve vlákně Urinoterapie a dál dokachna píše: ... Myslím si, že ho už objevil Bruce Lipton ...