Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Zdravim, poculi ste o novom CDS2.
Ide o chloritan sodný (NaClo2) aktivovany hydrogensiranom sodnym (NaHSO4) ?
Ide o chloritan sodný (NaClo2) aktivovany hydrogensiranom sodnym (NaHSO4) ?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Možná zkus použít funkci "Hledat" ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427rhapsody1 píše:Zdravim, poculi ste o novom CDS2. ...
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Lidičky ahóój,
jak sem psal 12.8. že mě pomáhá červený víno, tak sem našel řešení jak obejít pití jen jedné skleničky denně
H.v.
jak sem psal 12.8. že mě pomáhá červený víno, tak sem našel řešení jak obejít pití jen jedné skleničky denně
H.v.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Sú zistené aj nežiadúce účinky pri dlhodobom užívaní? Po vyšetreniach mi zistili, že mám v žalúdku parazitov Blastocystis Hominis a čakám na výsledky o potvrdení celiakie. Začal som s liečbu s antiparazitikami. Moji priatelia mi poradili liečbu s MMS2, no neviem ako si liečbu MMS2 nastaviť. Viete mi poradiť. Vopred Vám ďakujem
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,Signum150 píše: Moji priatelia mi poradili liečbu s MMS2, no neviem ako si liečbu MMS2 nastaviť. Viete mi poradiť. Vopred Vám ďakujem
někde sem to čet, ale už si to přesně nepamatuju (skleróza je sviňa )
Má se to začít jak s MMS1 pomalu a to napřed špetku (Modré laguny) velikosti rýžového zrnka a pomalu každý den navyšovat ....
Tělo si samo řekne kdy má dost, u mě to bylo až při dvou tobolkách velikosti nula.
Doporučuji granulky podrtit nebo přes papír naťukat kladívkem, lépe se to v žaludku rozpouští.
Já mám na vše velikost nula a podle potřeby navyšuju počet .... např u hřebíčkové kůry.
Chce to vydržať
H.
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
To sa iba pýtaš na možnosť dlhšieho užívania alebo si dlhšie užíval MMS1?Signum150 píše:Sú zistené aj nežiadúce účinky pri dlhodobom užívaní? ............. Moji priatelia mi poradili liečbu s MMS2, no neviem ako si liečbu MMS2 nastaviť. Viete mi poradiť. Vopred Vám ďakujem
V najnovšej knihe, ako som vyčítal, ba si mal začať s MMS 2 od minima, napr. štvť tobolky č. 0. Každé 2 hodiny počas 12 hodín.
Dajme tomu, že na nasledujúci deň, ak je všetko OK, žiadna nevoľnosť alebo hnačka alebo zvracanie navýšiš o 25% ale nie viac!!!
Na ďalší deň znova o 25% a tak postupne. Ak máš asi 90 kg tak až 1 gram (tobolka veľkosti 00) každé dve hodiny po dobu 12 hodín.
Ono je písané, že to neplatí u všetkých rovnako a tá hranica znesitelnosti je u každého iná.
Nie je žiaducé a ani prospešné nasilu navyšovať dávky za cenu nevolností a iných problémov.
Ja som začal asi 10 dní dozadu a tiež so štvrtinou prvý deň a na ďalší deň som pridal až do 3/4 tobolky č.0.
Tam som vlastne skončil, pri plnej tobolke mi bolo na zvracanie.
Odporúčam si ju kúpiť "PŘEVRAT V LĚČENÍ NEMOCÍ" Veľa úspechov v liebče ti prajem.
S pozdravom Roman.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Ahoj,
užívám MMS a aktivuji HCL, bohužel mi před nedávnem došla.. Zakoupil jsem tedy v drogérii kyselinu chlorovodíkovou solnou 31%. Pokud jí tedy naředím v poměru 3 díly vody:1 díl 31% HCL dostanu z toho tedy běžně užívanou 10% HCL, kterou aktivuji MMS 3:1?
Moc v tom nejsem znalý, tak bych si nerad rozleptal vnitřnosti....
Mooc dííky
David
užívám MMS a aktivuji HCL, bohužel mi před nedávnem došla.. Zakoupil jsem tedy v drogérii kyselinu chlorovodíkovou solnou 31%. Pokud jí tedy naředím v poměru 3 díly vody:1 díl 31% HCL dostanu z toho tedy běžně užívanou 10% HCL, kterou aktivuji MMS 3:1?
Moc v tom nejsem znalý, tak bych si nerad rozleptal vnitřnosti....
Mooc dííky
David
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Jen na osvěžení, už to tady někde je
křížové pravidlo - jak ředit látky různých koncetrací na požadovanou.
P.S. V případě té kyseliny je třeba si ujasnit, zda chceš ředění chemické, či lékárenské.
křížové pravidlo - jak ředit látky různých koncetrací na požadovanou.
P.S. V případě té kyseliny je třeba si ujasnit, zda chceš ředění chemické, či lékárenské.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nejsi znalý a navíc nejsi ochotný si to tu sám vyhledat .davidekMTB píše:.. kyselinu chlorovodíkovou solnou 31%. Pokud jí tedy naředím v poměru 3 díly vody:1 díl 31% HCL dostanu z toho tedy běžně užívanou 10% HCL, kterou aktivuji MMS 3:1?
Podle Tvého návodu ředíš chemickou koncentraci a taky chemickou koncentraci dostáváš.
Lékárenská koncentrace je zhruba trojnásobně slabší, takže má tři-a-něco krát vyšší čísla.
Tebou uváděná koncentrace je 10%chemických a současně přibližně 33% lékárenských.
Běžně používaná koncentrace je 3,5% chem./10% lék.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Stálý člen
ahoj, tak jsem naředil 31% HCL a je to nějaké slabé - s MMS to moc nereaguje...
31% HCL jsem chtěl naředit na 10% lék. Ředil jsem v poměru 9:1 a je to jakési slabé...
Dle mých výpočtů bych to měl mít správně... MMS Aktivuji v poměru 3:1
Díky za rady
David
31% HCL jsem chtěl naředit na 10% lék. Ředil jsem v poměru 9:1 a je to jakési slabé...
Dle mých výpočtů bych to měl mít správně... MMS Aktivuji v poměru 3:1
Díky za rady
David
-
- Stálý člen
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Ahoj, chybička se vloudila. Výpočet nemáš přesný. Používej raději chemické koncentrace a ne ty lékárenské. Na aktivaci s 25% chloritanem použij 3.5% chemickou HCl v poměru kapiček 1:1. Někde (Kalcker) se uvádí i (raději) použití 4% HCl také v poměriu 1:1. Čekej 30 až 40 sekund. 3,5% chemická odpovídá přibližně 10% lékárenské, tu jsi ale nenamíchal přesně - máš to slabší a ještě aktivuješ ve špatném poměru. Musel bys 31% HCl ředit zhruba 1:7,86 abys dostal 3,5% chemickou. Použij online výpočet třeba na http://www.labo.cz/mft/koncentracer.php
S uctivým pozdravením HonzazMoravy
-
- Stálý člen
Honzo,
moc díky za odpověď. Tak jsem zředil 1:7 a pořád se mi to zdá dost slabé. Mám srovnání s 10% HCL od Pala, která mi už bohužel došla. Při aktivaci do půl minuty je s HCL od Pala MMS mnohem tmavší a i když si dám 10 kapek jen tak do vody, tak to s tou mou HCL není vůbec kyselé... Dost pochybuju, že by Palo prodával 10% chemickou.
David
moc díky za odpověď. Tak jsem zředil 1:7 a pořád se mi to zdá dost slabé. Mám srovnání s 10% HCL od Pala, která mi už bohužel došla. Při aktivaci do půl minuty je s HCL od Pala MMS mnohem tmavší a i když si dám 10 kapek jen tak do vody, tak to s tou mou HCL není vůbec kyselé... Dost pochybuju, že by Palo prodával 10% chemickou.
David
-
- Stálý člen
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Kyselé "to" nemá být nikdy, "aktivace" je vlastně neutralizace zásady kyselinou a výsledek pro užívání by měl být pH neutrální, tedy po změření pH papírky kolem hodnoty 7. Pokud máš kyselou chuť, tak určitě něco není správně, a nejspíš ta koncentrace kyseliny. Zde na fóru jsme se shodli, že budeme dávat přednost uvádění chemické koncentrace (před lékárenskou). Tak to také funguje na Humblově anglickém fóru a i jinde (Kalceker). Pokud vím, Palo prodává 2 druhy chemické koncentrace - 3,5% a 10%.davidekMTB píše:Honzo,
... tak to s tou mou HCL není vůbec kyselé... David
Naposledy upravil(a) sirius01 dne ned 01 zář 2013 18:21, celkem upraveno 1 x.
S uctivým pozdravením HonzazMoravy
-
- Stálý člen
Honzo,
já tou kyselostí měl na mysli pouze to, když si dávám HCL po jídle jen tak do čisté vody. Ta Palova byla o dost kyselejší, než ta moje kterou jsem si naředil. I při aktivaci stačilo méně kapek a hnedka to zhnědlo - řekl bych tedy, že Palo mi poslal 10% chem
David
já tou kyselostí měl na mysli pouze to, když si dávám HCL po jídle jen tak do čisté vody. Ta Palova byla o dost kyselejší, než ta moje kterou jsem si naředil. I při aktivaci stačilo méně kapek a hnedka to zhnědlo - řekl bych tedy, že Palo mi poslal 10% chem
David