V každém případě MMS / koloidní stříbro bylo bez výsledku /, jak vnitřně, tak ve formě koupelí - vše lze najít na netu. ( já jsem používala koupel takto: 1-3x /podle času/ denně koupele ve 3 aktiv. kapkách 20 minut. Týden jsem co hodinu dávala MMS vnitřně, myslím 2 aktiv. kapky, poté už jen 3x denně. Na noc jsem dávala zábal ze smolné masti, která vytahuje hnis, najít borovici, odrabat z ní smolu, rozustit máslo ve vodní lázni, přidat smolu, promíchala špejlí, vychladit a přimíchat syrový žloutek, vše v poměru 1:1:1 ( smola, máslo, žloutek ) Přidáním žloutku vznikla emulze, tím jsem dělala na noc zábaly, byla učinnější jak klasická černá mast z lékárny - ichtyolka. Smolná mast se uchovává zakrytá v ledničce. Po vytažení hnisu jsem podávala vyšší dávky vit. C ( MMS už ne ) a také mumio exktraktum - to od začátku léčby. Na vyšší podporu dohojení rány jsem pak používala chvílli kašičku ze zeleného jílu a mrtvé vody, dá se použít i jen samotný zelený jíl přímo do rány, ale to už je kapitolka o dohojování, kdy může pomoci i aloe vera a podobně.
Zkušenosti z jiného fora, které mě zaujaly:
http://www.poradte.cz/spolecnost/10632- ... -mast.html
Rostlina ALOE VERA. Kousek z ni upizlejte, stavu nakapejte na ranu nebo klidne ten seriznuty kousek prilozte a zafixujte treba naplasti. Aloe je na rezne, zanicene a nehojici se rany uplny balzam.
Na zanícené rány dávám tea-trea olej, nedám na něj dopustit. A když už to nehnisá a chci, aby se to rychleji zahojilo, tak aloe a calciovou mastičku
Jelikož jsem byl na vojně mimo jiné taky jako lapiduch tak vím, že nejoblíbenější léčebné prostředky byly višňák a genciánová violeť, na simulanty pak celaskon a destilovaná voda injekčně.
Na zanícené rány se mi moc osvědčila alpa, ve které jsou macerované čerstvé ŠALVĚJOVÉ LÍSTKY, je to osvědčený všelék, dezinfikuje a urychluje hojení.
obklady z řepíkového čaje. Poradila mi to kamarádka a nedám na něj dopustit. Koupila jsem si v obchodě řepíkový čaj, uvařila ho a ve schladlém čaji jsem si namáčela a přikládala na ránu obklady. Měla jsem dost zhnisaný nehet na palci. Už jsem se chystala k doktoru, ale během pár dnů se mi palec zhojil. Chce to každý den uvařit samozřejmě čerstvý. Zevně se řepík používá k obkladům a koupelím při lehkých povrchových zánětech kůže, drobných poraněních a hemoroidech. Naprosto úžasným způsobem pomáhá hojit a zatahovat rány. Nejen, že se rána po obkladech a omývání řepíkem krásně a rychle zhojí, ale i jizvy bývají mnohem menší. Dokonce i po řezných ranách nebývají jizvy téměř vidět.
Nechte si u lekare napsat michanou mast-jodisolovou.Rikam nad ni neni ,kdyz se neco nehoji.Staci jemne namaznout a kelimek vam vydrzi dobu.
Mast z mumia také hojí.
HEMAGEL
Hemagel nabízí výjimečné řešení hojení ran jak akutních (např. drobných poranění v domácnosti, při sportu či hrách), tak chronických ran typu bércových vředů způsobených poškozením žilního nebo tepenného systému, diabetické nohy, proleženin, pooperačních ostatních poškození kůže.
http://jizvy.heureka.cz/hemagel-30g/spe ... e/#section
na záněty pomáhá uvařit ŘEPÍKOVÝ ČAJ a pak v něm namáčet vatu a poklepávat s ní na ráně/jizvě.Dostane se to dobře do tý kůže a vážně to dobře hojí. Operovali mi nohu a už tam ani skoro vůbec jizvu nemám a hojilo se mi to dobře.
višněvského mast, balzám
Višňák se dělá dvojí, jeden je s peruánským balzámem - ten je tekutý, pak s pixem, ten je mnohem tužší. Osobně dávám přednost tomu tužšímu. Mám zkušenost, že v některých lékárnách tvrdí, že správný višňák je vždy tekutý, ale není to pravda.
http://www.ceskaordinace.cz/visnevskeho ... +mast.html