Dobré ráno.xdraho píše:Váš hlavní problém je, že pletete do sebe jednotky množství a jednotky koncentrace!kutil píše:...... nutně potřebuji nahradit tříkapkový MMS CDS kem.....
....Dále už to zkuste domyslet sám.
Díky za upřesňující odpověď.
Ten můj hlavní problém je i problémem těch žen a maminek s nemocnými dětmi co se vás tu marně ptají jakým způsobem lze porovnat účinnost CDS s účinností MMS. Možná se opět vyjadřuji blbě a nepřesně, ale když vy dokážete změřit a spočítat koncentraci CDS, proč nedokážete změřit koncentraci klasického tříkapkového MMS? Stačí hodit na sklo že xy kapek CDS s ppm 1780 nahradí obsahem ClO2 tři klasické kapky MMS.Každý není od přírody obdařen logickým myšlením a například odkazy v angličtině sou nejen mně taky k ničemu. Na tomto fóru je na skle spousta užitečných rad a třeba tu kyblíkovou metodu výroby CDS považuji za špicovou. Mám rád jednoduché věci ale tady mě to je k ničemu když nevím jaké dávky CDS si mohu dovolit v porovnání s MMS. (jasně že to zkouším jinak jak to de ..) Je samozřejmé že každá dávka je obsahem ClO2 trochu jiná, ale alespoň přibližně. Pokud se podíváte na mé příspěvky v tomto vlákně tak se pohybuji v porovnání mezi užitím cca 10 kapek CDS až po 10 ml... To je trochu veliká tolerance, nemyslíte?
Jste schopen a ochoten nám trochu pomoci v boji s těmi otravnými a zákeřnými chorobami?
MMS to umí
Děkuji za pochopení
H.v.