... gratuluju Slávku ...
...
... jo, s babama (navíc s vlastníma) je někdy kříž ... vím přesně, o čem hovoříš ...
...
... když jsem přítulu před drahnými lety zpátky přesvědčoval o negativních účincích HA (v té době jsem už za sebou měl "tisíce děkovných dopisů"
od partnerů holek, co "procitly" poté, když se přestaly nacpávat "bobulema", ale několikrát jsem se dočkal i děkovného písání přímo od žen), tak nic z mých argumentů nechtěla slyšet, vždy na to kontrovala něčím, co z jejího pohledu dávalo smysl, např. "pokud by to bylo natolik škodlivé, tak by to přece nepovolili" (což však bylo způsobeno aj tím, že HA babám docela dost těžce mění psychiku, což jim mnohdy bohužel zastírá i zdravé uvažování
) ...
... nepomáhalo vůbec nic ... trochu ji "rozhejbalo" až to, že jsem si po mnoha letech trápení našel "kamarádku", ale stejně ani potom se nechtěla vzdáti těch svejch "lentilek" ...
... takže když náš "znovu oprášený" vztah po necelém půlroce opět začal upadat zpět do původního tristního stavu, tak vysadit proti-dětičkový prášky ji přinutilo až to, že jsem ji natvrdo přitlačil ke zdi ...... tehdy se zrovna přiblížil počátek března a já jí odmítl odevzdat podklady nutné ke zpracování mého daňového přiznání
, s tím, že "je mi to jedno, ať mě klidně zavřou" ...
... a že jí ty podklady vydám jedině tehdy, když mi odevzdá platíčka s antikoncepcí ...
... na což tehdy konečně přistoupila ...
...
... no, nebudu zde detailně popisovat to její "pozvolný procitání", ale už po třech měsících byly rozpoznatelné pozitivní změny v jejím chování ... a po roce už to zase byla ta holka, co jsem před lety poznal, skoro stejná jako kdysi ...
...... hodně také pomohlo, když jí v té době během preventivního vyšetření "mamolog" položil otázku
"zda užívá nějakou HA" a ona mu odpověděla, že ne (+ přiznala, že s práškama sekla tepve až pod nátlakem svého přítele), tak jí ten lékař vřele poblahopřál ke zdravému rozhodnuní (+ k rozumnému příteli
) a navrch jí dal takovou nalejvárnu, po kteréžto se rozhodla, že to "hormonální svinstvo" už nikdy nevezme do úst ...
...
... moc se o té době doma nebavíme (není důvod, není proč, vše funguje jak má), jen občas si sama od sebe povzdechne nad ostatními uživatelkami HA ...... např. zrovna v minulém týdnu, když se vrátila lehce vytočená ze třídní schůzky (kde s dalšími maminkami probíraly záležitosti ohledně "Školy v přírodě", atd.) a to konkrétně za použití slov: ...
"ty k***y to snad žerou po hrstech" ...
... já jsem k tomu naprosto neuváženě mimoděk podotkl, že "kdysi to přeci dlabala také" a ihned jsem se (řejhtajíc) raději klidil z jejího dosahu, protože očima začala hledat něco, co by po mě mohla hodit ...
... taková je to už zase dneska "čertice"
...
pozn: ... výše vyhvězdičkovaným výrazem přítula některé z těch maminek pouze přirovnala k "samicím tura domácího", anžto ona většinou sprostě nemluví ...
... a pokud někdy mluví, tak namísto výrazu (jenž tam lze dosadit také) používá označení "chodící kosočtverec" ...
...
...
... Anri ...