Takže po vsetkom moznom, co som vyskúšala, od byliniek cez atp lieky mi najviac zabral sporanox, ktory je na candidu. Je to smutne, ale zda, sa, že musim ist touto cestou, a ostatne, bylinky , mms, cesnak atd budu len ako doprovod, ale solo budu hrat antimykotika. Sporanox mi nechcu lekari uz predpisovat, že ho davaju len v krajnych pripadoch , lebo zaťažuje najviac pečen, ale mne to fakt nevadi, hlavne, že sa konečne možem vyspať.
Dochadzam k tomu, že candidu mam aj v mozgu mam prejavy aj kryptokokovej menigitidy. Ked som vsak brala sporanox, mysel sa mi vyjasnovala, akoby som cela ožila, vratil sa mi elan , aktivita a aj radost a nemusela som riesit, ci budem spat, co robit ked budu sklbat nohy.Mne totiz nesklbali len nohy ,ale aj cely chrbat, celkovo som sa zatriasla. Najviac som vsak spominala nohy.Niekedy som tiez bola aj mentalne taka divna, presla som na červenu, v domnienke, že je zelena, alebo som dost zabudala, že som mala zavolat niekomu a to, ked som mala nieo rychle vyriesit a rozhodnut, bol pre mna utrpenie. Mavala so často stuhly krk a po rehabilitaciach to bolo este horsie.
U lekarov je to vsetko take pomale, vobec nas nepočuvaju, len si myslia, že oni vedia najlepsie, ake mi povedala kožna, prečo jej neverim, ved ma 30ročnu prax. Dlho som do nej hučala, že mastičky mi nepomahaju, že to musim liečit zvnutra. A včakarni pacienti boli tiez znej zufali, že len masticky a kremiky. Ale toak liečia vsetci kožiari v sučasnosti.
Po dvojtyzdnovej pauze od Sporanoxu sa opat viac budim, aleuz aspon viem , akou cestou konečne mám ist.
Candida je vacsi nepriatel ako si vsetci aj s lekarmi myslime. Dieta je na nu slaba, vynechanim cukrov atd. je len ako taka pomocka.
Bobina, aj ja sa nechcem vzdat zkuskov a ako rada by som si dala aj tie z cukrarne tvojho brata