Jako u všeho jde o množství. Jak dobře perete?Igi píše: ... Myslíš Slávku, že když ty houbičky pereme ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
S laskavým pozdravem, Slávek.
Jako u všeho jde o množství. Jak dobře perete?Igi píše: ... Myslíš Slávku, že když ty houbičky pereme ...
Ahojky,Igi píše:S tou vzdáleností elektrod a zhruba stejným proudem si myslím, že to je tím, že největší odpor má kůže, vnitřní tkáně mají malý odpor, tudíž se ve výsledku jen nepatrně vyšší odpor při delší vzdálenosti projeví jen malým snížením proudu.......
Na margo tej elektrolízi kovu ma napadlo čo tak použiť strieborne platničky (príborSlavek Krepelka píše:kachna píše:Používat přímo kov je docela problém. Natahá do těla produkty elektrolýzy kovu, což je u nerezu otrava. Železo, nikl, chrom, molybden a další. I ty houbičky by se měly občas měnit.
Zkusit. Osobně s těmahle věcima nevidím jedinný problém. Rober Beck sice varuje například před česnekem a jaký prý to je jed a jak elektroporéza při použití SS proudu může tím česnekem člověka i zabít atp. Jenže Křepelka je buřič, česnekem se nacpal, šoupl na sebe Becka i Godzilu a ještě o tom, drzoun, po několika letech píše, ačkoliv měl bejt minimálně na pohotovosti a ještě spíš prdět do hlíny. Nikdy jsem s Godzilou a nějakými doplňky, či dietou, problém neměl. Asi tak.monty píše: .... Čo si myslíš o kombynácii s organickou sírou MSM?
Vymonty píše: Aj keď viem že konvenčná medicína tvrdí že chrupavka podleiha len degeneratívnemu procesu verím že toto to môže otočiť.
Stříbro je snad jedinný OK, ale příbor asi zrovna ne. To jsou tvrdé slitiny. Jenže máš přímo s kovem taky problém s tím, že ti elektrika popálí kůži v místě nejlepšího kontaktu a že ty houbičky taky slouží jako regulační odpor atd. Nejlepší to máš si odzkoušet, nebo se držet manuálu.monty píše: Na margo tej elektrolízi kovu ma napadlo čo tak použiť strieborne platničky (príbor).
To je těžký. Podle vodivosti tkáně cestuje elektrika bar kde a s těma pidivoltama může s klidem plíce obejít kolem pohrudnice. Na to nejsou údaje. Faktem ale je, že dlouhodobým užíváním vyléčí v prvé řadě krev a zdravá krev má šanci vyléčit tkáně. Jinak na ty dutiny a plíce se podívej na peroxid vodíku. Akorát si všimni varování v prvním příspěvku při plicní hypertenzi. Možná Tě peroxid srovná během dvou měsíců. Definitivně jít podle uvedeného postupu a kdyby měl být problém, tak přestat. Ze mně to vyhnalo kuřácký plíce a vesele si hulím dál. Taky ze mně peroxid, tentokrát už nárazově jen jednou 30kapek na sklenici vody, protože jsem si to už kdysi prošel skoro poctivě a vím, že to krásně snesu, vyhnalo na posezení začínající zánět průdušek, jak se do mně už dlouhá léta nedal.laborant píše: Godzila by měla na záněty být účinná. Kde tedy a jak polarizovaně přikládat?
Jo, například jde i o Godzilu. Jinak jsi se taky mohl nechat nachytat na zatraceně dražší Beckův udělák jako já, který není tak dobrý a je méně použitelný. Ten Bob mohl být jak Beck, tak Luhrs, a je to celkem buřt. Negativní zkušenosti snad ani neexistují, pokud si někdo nesedl na autobaterku v mokrých gatích. Neutrální zkušenosti snad taky ani neexistují a z těch potizivních se dá usoudit pouze to, že lze u mnoha lidí odstranit kde co a u mnoha to funguje jen trochu. Ale víš jak. Ne každý je i důsledný a ne každý si pořádně nastuduje, co je vlastně zapotřebí. Vyzkoušej dlouhodobě kvůli krvi a příznakům a uvidíš. Stejně bych si ale být tebou zkusil první ten peroxid.laborant píše: Pan Křepelka píše v jednom z počátečních příspěvků tohoto vlákna o nějakém Bobovi, který má zkušenost s různými případy.
Na dutiny bych ti doporučila dělat jogínský výplach nosu - neti, lehce slanou vodu nalít do petky s cucacím nádstavcem, nebo jen obyčejné konvičky, případně je možný pokud máš lázenský pohárek, hlavu naklonit a do jedné nosní dírky vlít, při správným natočením hlavy ti to druhou nosní dírkou vyteče, pak to samé do druhé nosní dírky, tou petkou je to nejlepší, dá se regulovat tlak střiku, pokud to přeženeš, vlítne ti to do pusy - ble, chce to cvik a není na tom nic těžkého. Při rýmě dávám hodně teplou vodu, dá se to dělat i čurinou, vincentkou a dokonce někdo uvedl, že dělal průplach vodou s cečkem při rýmě a otoku sliznice - což jsem nezkusila, možná to může štípat, možná ne :-)laborant píše:Astma a CHOPN(čehož kombinaci zdá se mám) jsou zánětlivé procesy v plících. Godzila by měla na záněty být účinná. A myslíte, že by to mohlo působit i na dlouhodobě ucpaný nos? Cca měsíc užívám CDS, po týdnu užívání se stav plic zlepšil, teď se to jakoby zase zhoršovalo, ale na dutiny to nijaký pozitivní vliv nemělo a nemá a zatím jsem nikde nenarazil na info, co by ty dutiny zlepšilo. Je o dost deprimující ta kombinace špatného plicního a nosního dýchání. Za odpovědi a eventuální rady předem děkuji
a) šlapku do kýble s trochou slaný vody a nějakou dečkou, nebo tou houbatou elektrodou, a je přikurtováno.laborant píše: ... Čím si to k noze přikurtováváš?
Kdybych měl vypisovat, co všechno za pitomosti lidi dokážou, strávím životlaborant píše: ... zaizolované konce. Ve vláknu je pár příkladů ....
V němčině to vypadá, že je na netu odkazů dost a asi i celý souhrn za sto let. Ale neněmčím. V češtině bída a v anglině nic.bokar píše:GODZILA? NIC NOVÉHO!
... Slávku, pls, ještě do toho shrnutí nějak zakomponuj to, co jsem zmínil na předchozí straně, neb i to je jedním z mnoha léčivých principů Godzily ... možná, že dokonce jedním z nejdůležitějších, anžto je to jeden z hlavních principů fungování akupunktury ...Slavek Krepelka píše:Tak jsem si dovolil se zamyslet taky. Pro přehlednost bych to rozdělil na účinky krátkodobé a dlohodobé.A(&F) píše:... jak vlastně funguje Godzila ?? ...
...Anri v http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=123185#p123185 píše:... stimulací nervových zakončení = potlačení bolesti působením CNS = zvýšenou produkcí endorfinů