Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS i jinak - Léčení zvířat
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Re: MMS - Léčení zvířat
Siso, pokračování naší diskuze o infuzích céčka jsem dal sem: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=124048#p124048
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Prosím, jakým způsobem podávate MMS psovi? Dáváte to do žrádla? Moje fenka má rakovinu. Ve vodě mi to nevypije. Je správně, když MMS naliju do misky s granulemi? Bylo mi řečeno prý to nemá účinnost. Děkuju za radu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Pohanka, jedině stříkačkou do tlamy. Po hodinách. Dávej neaktivované, pes má dostatek HCL v žaludku.
A neaktivované MMS i do misky s vodou.
Doufám, že ti ještě někdo poradí.
A neaktivované MMS i do misky s vodou.
Doufám, že ti ještě někdo poradí.
-
- Nový člen
Aha. Chápu to dobře....jednu kapku pouze MMS bez aktivátoru natáhnout do stříkačky, dát do tlamy a dávat každou hodinu (8x za den)?
Vodu mají společnou i s druhým mladým psem - nevadí, když to bude popíjet i on? A kolik kapek do dvou litrů vody v misce?
A když aktivujete, tak aktivujete kyselinou citronovou nebo HCL? Mám v tom zmatek - někdo totiž píše, že nejlepší je kys. citronová a jiní zase, že se to teď nahrazuje HCL. Knížku od Humbla jsem četla, tam se píše o kys. citronové.
Omlouvám se, za tolik otázek, ale fakt v tom dost plavu. Jsem z té rakoviny vyděšená. Před rokem ji už několik nádorů z mléčné lišty odstranili a já myslela, že bude klid. Ale do roka je to tu zpátky. Ach jo.
Moc děkuju za odpovědi!!!!!!
Vodu mají společnou i s druhým mladým psem - nevadí, když to bude popíjet i on? A kolik kapek do dvou litrů vody v misce?
A když aktivujete, tak aktivujete kyselinou citronovou nebo HCL? Mám v tom zmatek - někdo totiž píše, že nejlepší je kys. citronová a jiní zase, že se to teď nahrazuje HCL. Knížku od Humbla jsem četla, tam se píše o kys. citronové.
Omlouvám se, za tolik otázek, ale fakt v tom dost plavu. Jsem z té rakoviny vyděšená. Před rokem ji už několik nádorů z mléčné lišty odstranili a já myslela, že bude klid. Ale do roka je to tu zpátky. Ach jo.
-
- Zasloužilý člen
S těmi nádory na mléčných žlázách je kříž. Kdysi jsme měli malinkou pudlinku. Nádory ji byly odstraněny x-krát. Jednou jsme to zkusili i pomocí devitalizace (Podvázáním nádoru a jeho ponecháním v tělu do doby, než se sám vstřebá. Imunitní systém by se měl při odbourávání nádoru bez výživy naučit likvidovat případné metastázy.). Po devitalizaci se nádorek opravdu vstřebal, ale do roka se utvořil dalši. Pravdou je, že se takto dožila 14 let. Nakonec umřela (museli jsme ji nechat uspat) asi na metastázy, které mimo jiné vyvolali cukrovku. Ten konec nebyl veselý, ale trápit se snad příliš netrápila.
Druhé fenečce jsme bohužel možná pomohli na onen svět my. Říká se, že po kastraci nejsou fenečky tak náchylné k vytváření nádorů na mléčných žlázách. Tak jsme ji nechali kastrovat, ale nějakým záhadným způsobem nitě, které byly vnitřně použity na šití se nevstřebaly a pravděpodobně dráždily mechanicky uvnitř břišní dutiny. Byly tam ještě po roce! Zemřela ve dvou létech na mohutné srůsty snad všech vniřních orgánů.
Teď bojujeme proti nádorům na mléčných žlázách už u třetí fenečky. Má skoro 13 let a vytvořil se jí jeden nádor na mléčné žláze. Už jsem o ní psal. Zkoušel jsem zastavit jeho růst nejdříve pomocí MMS aktivovaným HCL (aktivované a naředěné MMS jsem dal cca 3x denně do štamprle a tu jsem překlopil na nádor a pár minut nechal působit). Takto připravené MMS ale přecejen dráždilo kůži, takže jsem pak přešel na CDS. Růst nádoru se ale nezastavil.
Pak jsem zkusil podávat několik týdnů silné dávky vitamínu C (askorbátu sodného). Nějaké zmenšování nádoru ale nenastalo.
Tak jsme před pár týdny chtěli opět zkusit devitalizaci (na původně nabízenou operaci s vyjmutím celé mléčné lišty a kastraci jsme měli strach přistoupit. Ta naše holčička by se možná po takové velké operaci také nemusela probudit). Zvěrolékař, který dělal kdysi devitalizační zákrok u naší první fenečky, ale tentokrát rozhodl, že to zkusí podle doktora Jurkoviče injekceni obsahujícími trypsin a chemotrypsin. Bohužel podávání těchto enzymů pravděpodobně tak rozhodilo organizmus, že dostala silný zánět slinivky, blila a moc ji bolelo bříško. Už je třetí den na kapákách a doufejmě, že už bude OK. Zítra si pro ní jdeme. Už se moc těšíme.
Co budeme dělat dále, to opravdu nevíme. Máme strach z běžného operativního odstranění už i kvůli tomu, že při něm může právě dojít k rozsevu zárodků metastáz do organizmu.
Druhé fenečce jsme bohužel možná pomohli na onen svět my. Říká se, že po kastraci nejsou fenečky tak náchylné k vytváření nádorů na mléčných žlázách. Tak jsme ji nechali kastrovat, ale nějakým záhadným způsobem nitě, které byly vnitřně použity na šití se nevstřebaly a pravděpodobně dráždily mechanicky uvnitř břišní dutiny. Byly tam ještě po roce! Zemřela ve dvou létech na mohutné srůsty snad všech vniřních orgánů.
Teď bojujeme proti nádorům na mléčných žlázách už u třetí fenečky. Má skoro 13 let a vytvořil se jí jeden nádor na mléčné žláze. Už jsem o ní psal. Zkoušel jsem zastavit jeho růst nejdříve pomocí MMS aktivovaným HCL (aktivované a naředěné MMS jsem dal cca 3x denně do štamprle a tu jsem překlopil na nádor a pár minut nechal působit). Takto připravené MMS ale přecejen dráždilo kůži, takže jsem pak přešel na CDS. Růst nádoru se ale nezastavil.
Pak jsem zkusil podávat několik týdnů silné dávky vitamínu C (askorbátu sodného). Nějaké zmenšování nádoru ale nenastalo.
Tak jsme před pár týdny chtěli opět zkusit devitalizaci (na původně nabízenou operaci s vyjmutím celé mléčné lišty a kastraci jsme měli strach přistoupit. Ta naše holčička by se možná po takové velké operaci také nemusela probudit). Zvěrolékař, který dělal kdysi devitalizační zákrok u naší první fenečky, ale tentokrát rozhodl, že to zkusí podle doktora Jurkoviče injekceni obsahujícími trypsin a chemotrypsin. Bohužel podávání těchto enzymů pravděpodobně tak rozhodilo organizmus, že dostala silný zánět slinivky, blila a moc ji bolelo bříško. Už je třetí den na kapákách a doufejmě, že už bude OK. Zítra si pro ní jdeme. Už se moc těšíme.
Co budeme dělat dále, to opravdu nevíme. Máme strach z běžného operativního odstranění už i kvůli tomu, že při něm může právě dojít k rozsevu zárodků metastáz do organizmu.
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
1 kvapku MMS na 12kg vahy. Odvaz fenku. Na zaciatku nebude zvladat plnu davku, takze jej davaj 1/4 alebo 1/2 a po 2-3 dnoch zvysuj a sleduj, ci nema nevolnost. Striekaj jej to do papule kazdu hodinu 8-10x denne a nastuduj si Protokol 1000 a 2000 (Humblova kniha). S jedlom to radsej nemiesaj, mohlo by tam byt nieco, co bude neutralizovat MMS.Pohanka píše:Aha. Chápu to dobře....jednu kapku pouze MMS bez aktivátoru natáhnout do stříkačky, dát do tlamy a dávat každou hodinu (8x za den)?
Ak jej to nedas kazdu hodinu, ale raz za 2-3 hodiny, nebude to mat ucinok. To je ako prechadzanie rukou ponad sviecku (ruka - rakovina, sviecka - MMS).
Daj si pozor, odkial mas MMS (http://www.czmms.info). Nepouzivaj MMS z neschvaleneho obchodu - v mojom pripade mi bolo prd platne. Kys.citronovu zozenies v potravinarstve. Ja som pouzival tu od Dr.Oetkera a zdala sa byt v pohode.
Co sa tyka mna, MMS som vyskusal. Fungovalo, ciastocne. Zvysene davky vitaminu C tiez v mojom pripade nerobia zazraky...
Aby som nezavadzal, posielam nedavnu foto (ak chcete vidiet, ako to mala predtym, je to o stranu, dve dozadu)
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... nejen pro zvířátka: ... MSM - Organická síra - ďábelská léčba rakoviny ... ...xdraho píše:S těmi nádory .... je kříž....
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
Děkuji moc, nasadil jsi mi nového brouka nebo spíše brouky do hlavy. Přes MSM jsem se dostal ještě k DMSO.
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 44&start=0
Teď nevím na co se dát.
MSM lze koupit tady: http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... 0-kc-p-51/
DMSO je zase tady: http://www.fichema.cz/cs/156-dmso---dimethylsulfoxid
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 44&start=0
Teď nevím na co se dát.
MSM lze koupit tady: http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-n ... 0-kc-p-51/
DMSO je zase tady: http://www.fichema.cz/cs/156-dmso---dimethylsulfoxid
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... ... není zač ... ...xdraho píše:Děkuji moc, nasadil jsi mi nového brouka nebo spíše brouky do hlavy
... s DMSO zkušenosti nemám, ale co se týče MSM, tak pacošům ho již aplikuji téměř rok ... a zatím plná spokojenost ... vedlejší účinky žádné ...
... u posledního pacienta (rakovina plic, inoperabilní nádor ve vyšším stadiu, již jsem ho tu zmiňoval v jiném vláknu) kdy po třech týdnech od prvé aplikace došlo ke značnému omezení bolestí ... před víkendem dokonce zažil 2 dny v kuse bez jediné bolesti, což pro něj byla nezvyklá úleva ... ...... jenom ale nevím, co z toho "antikančího kokteilu" vlastně zabralo ... ...... jestli za to může MSM, zázvor, pelyněk, kalísie, čajíky, W-D, hořčík či něco dalšího (popř. zda kombinace něčeho s něčím) ... ...
... každopádně dej vědět, co jsi se rozhodl prubnout ... a jaké jsou změny, pokud nějaké budou ... thx ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Nový člen
Tohle jsem našla v poradně Rudolfa Desenského......takto léčí rakovinu mléčné žlázy (a jinou) on. Omlouvám se, že to tu dávám, když to nemá souvislost s MMS. Já přemýšlím, že to nějak zkombinuju. On totiž i Desenský se o MMS v poslední době začal zajímat. Ale spíš ho používá na záněty.
"Přesně tak. Romyna žije s rakem minimálně tři roky, jelikož její zdravotní stav vč. anatomických chyb neumožňuje narkózu. Jakmile by do ní někdo škrábl skalpelem, můžu jí rovnou kopat jamku. Je na Drags Imunu, Bi-Obranu, občas Boweny (masáže) a trvalý přístup k TLC (tachyony). Smečka jí už odepsala před lety, protože "starší chůvičky" moc dobře vědí, jak na tom je už hezky dlouho. Má to v krvi, i v kostní dřeni, jen se tomu alternativou duplo na brzdu. Zatím funguje v pohodě, je pořád veselá a žravá. Všichni víme, že to má za pár, jen nikdo nevíme jestli týdnů nebo měsíců. Ona si pak sama řekne...
U mladých psů, respektive fen se malinká bulka dá velice dobře zcela zastavit výše zmíněnou kombinací alternativy, k tomu se dá ještě pár věcí přidat a rozhodně není skalpel nutný, pokud to je do 1cm a spí to. Jakmile je to zhoubná potvora, chová se jako oheň. Jakmile se nadýchne kyslíku (nebo stresu), rozjede se jako požár. Už proto se za nějaký čas i po operaci často problém opakuje a má mnohem horší průběh. Pak ten šmejd obvykle najdeme v lymfě nebo v orgánech látkové výměny. Můžu pokračovat tím, že operací se zhroutí energetické proudy celého organismu, což právě nahrává dalším nežádaným aktivitám, protože žádný doktor neumí vyndat úplně všechno do poslední buňky. Už proto je nutné po jakémkoli takovém zákroku totální očista celého organizmu alternativou, aby se organismus dočistil a nastartoval do normálu.
Skalpel je fajn, alternativa také, ale ve správném poměru je to teprve to, čeho chce každý dosáhnout, když už se něco děje. Lékaři totiž chápou rakovinu jen jako buňky, které se "splašily". Jenže neberou v potaz to, že se jedná o nedoléčené nemoci předků a dokonce nevyřešené křivdy, ať už vlastní nebo předků. To známe my, co se na věc díváme trochu více komplexněji a nedíváme se jen na jedno místo. Stačí se zeptat strejdy Gůgla, jak je to s rakovinou skutečně a vynechat běžné lékařské pokusy, ale podívat se na princip z pohledu více do hloubky. Ono totiž nic není "náhodou" a už vůbec ne zadarmo.
Pevně věřím tomu, že čubina, o které tady byla teď řeč, je (ať už záměrně nebo ne) "přeprogramována" na energie lidí, což je nejčastější spouštěč všech vážných chorob psů, to znamená i raka. Už proto si sem raději lidi s těmi psy zvu, jelikož detaily okolo toho nevědí a jsou poněkud osobní. Ještě jsem nezažil žádného psa, který přespříliš opečováván, tedy značně "polidštěn", dožil vysokého věku ve zdraví. Z pohledu léčitelského je to totiž zcela nemožné a je naprosto lhostejné, zda se jakýkoli operativní zákrok zdaří a organismus posiluje jakoukoli formou, kromě komplexních rovin těla, duše a ducha. Stručně řečeno, skalpel ani byliny Bohužel nestačí."
"Přesně tak. Romyna žije s rakem minimálně tři roky, jelikož její zdravotní stav vč. anatomických chyb neumožňuje narkózu. Jakmile by do ní někdo škrábl skalpelem, můžu jí rovnou kopat jamku. Je na Drags Imunu, Bi-Obranu, občas Boweny (masáže) a trvalý přístup k TLC (tachyony). Smečka jí už odepsala před lety, protože "starší chůvičky" moc dobře vědí, jak na tom je už hezky dlouho. Má to v krvi, i v kostní dřeni, jen se tomu alternativou duplo na brzdu. Zatím funguje v pohodě, je pořád veselá a žravá. Všichni víme, že to má za pár, jen nikdo nevíme jestli týdnů nebo měsíců. Ona si pak sama řekne...
U mladých psů, respektive fen se malinká bulka dá velice dobře zcela zastavit výše zmíněnou kombinací alternativy, k tomu se dá ještě pár věcí přidat a rozhodně není skalpel nutný, pokud to je do 1cm a spí to. Jakmile je to zhoubná potvora, chová se jako oheň. Jakmile se nadýchne kyslíku (nebo stresu), rozjede se jako požár. Už proto se za nějaký čas i po operaci často problém opakuje a má mnohem horší průběh. Pak ten šmejd obvykle najdeme v lymfě nebo v orgánech látkové výměny. Můžu pokračovat tím, že operací se zhroutí energetické proudy celého organismu, což právě nahrává dalším nežádaným aktivitám, protože žádný doktor neumí vyndat úplně všechno do poslední buňky. Už proto je nutné po jakémkoli takovém zákroku totální očista celého organizmu alternativou, aby se organismus dočistil a nastartoval do normálu.
Skalpel je fajn, alternativa také, ale ve správném poměru je to teprve to, čeho chce každý dosáhnout, když už se něco děje. Lékaři totiž chápou rakovinu jen jako buňky, které se "splašily". Jenže neberou v potaz to, že se jedná o nedoléčené nemoci předků a dokonce nevyřešené křivdy, ať už vlastní nebo předků. To známe my, co se na věc díváme trochu více komplexněji a nedíváme se jen na jedno místo. Stačí se zeptat strejdy Gůgla, jak je to s rakovinou skutečně a vynechat běžné lékařské pokusy, ale podívat se na princip z pohledu více do hloubky. Ono totiž nic není "náhodou" a už vůbec ne zadarmo.
Pevně věřím tomu, že čubina, o které tady byla teď řeč, je (ať už záměrně nebo ne) "přeprogramována" na energie lidí, což je nejčastější spouštěč všech vážných chorob psů, to znamená i raka. Už proto si sem raději lidi s těmi psy zvu, jelikož detaily okolo toho nevědí a jsou poněkud osobní. Ještě jsem nezažil žádného psa, který přespříliš opečováván, tedy značně "polidštěn", dožil vysokého věku ve zdraví. Z pohledu léčitelského je to totiž zcela nemožné a je naprosto lhostejné, zda se jakýkoli operativní zákrok zdaří a organismus posiluje jakoukoli formou, kromě komplexních rovin těla, duše a ducha. Stručně řečeno, skalpel ani byliny Bohužel nestačí."
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
A na vědistické žrádlo.Pohanka píše: .... Pevně věřím tomu, že čubina, o které tady byla teď řeč, je (ať už záměrně nebo ne) "přeprogramována" na energie lidí, ....
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Jak jej miesate ten askorbat sodny?xdraho píše:Naší kočičce dáváme denně skoro 1g askorbátu sodného (samotnou kyselinu by pro její kyselost asi nepozřela) denně. Když to přepočítám na 80kg člověka, tak to je takových 20g, možná i více. Nemá s tím absolutně žádné problémy, dáváme jí to do kočičího mléka. Měla hodně různých zánětů kůže. Vypadá to, že se její stav skoro naprosto zpravil.jesy píše:Kolko vitaminu C mam podat macke, ak chcem zosilnit ucinok MMS?
Je to 50 mg na 1kg?
Ja mam cisty praskovy vitamin C a obycajnu jedlu sodu bikarbonu, ked to zmiesam a pridam so syra, alebo jogurta, tak sa to uplne napeni. Neviem si s tym rady... Skusal som to na sebe, uz to nebolo nechutne, ale bolo to take ostre, az to bolelo a sice som si dal len zlomok z toho, ale v zaludku to este stale citim. Moja macka to pit alebo zrat dobrovolne nebude, musim jej to zakazdym prstom prilepit o podnebie, je to jediny sposob ako to dostat do nej.
-
- Zasloužilý člen
Tady jsem už míchání popsal:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=123907#p123907
Hotový roztok dávám kočičce do kočičího mléka. Má ho ráda sama o sobě a s askorbátem to pije naprosto v pohodě i v poměru cca 1 díl askorbátu a 3 až 4 díly kočičího mléka.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=123907#p123907
Hotový roztok dávám kočičce do kočičího mléka. Má ho ráda sama o sobě a s askorbátem to pije naprosto v pohodě i v poměru cca 1 díl askorbátu a 3 až 4 díly kočičího mléka.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Lidičky ahój po delší odmlce, MMS léčí i slepice .
Letos první rok chováme slepice a přes léto pěkně nesly. To podzimní počasí nikomu nepřidá tak omezily snůšku, ale pořád to šlo....
Před cca 10 dny sem při zavírání kurníku zjistil že mi jedna slépka chybí a našel sem ji ve výběhu skrčenou a tahala křídla po zemi - grrr
V google sem si našel že se jedná o tzv. Markovu nemoc = virové onemocnění nervového systému kdy to někdo laitsky nazývá obrnou slepic. Pokud se to neléčí tak se postupně nakazí celé hejno a musí se vybít- No a veterináři to neléčí a kdyby jo, tak pak jedno vejce vyjde na 10,- Kč
ALE my znalí víme že MMS ničí viry a bakterie Tak sem slépkám nalil do pítka CDS a tu jednu separoval mimo. Dva dny sem do ní stříkačkou cpal dvoukapkový mmsko ráno, v poledne a večer. Druhý den se už úspěšně bránila, tak šla k hejnu. Další den klid ale následující den zase jedno křídlo po zemi a kulhala-grr Tak znovu separace, ale jen jeden den a zpět k ostatním. Už je to desátý den a už nepoznám která to byla
To CDS v pití prospívá i ostatním slépkám páč včera bylo od 10 slepic 10 vajec, dnes 9. To značí že i ta nemocná opět začala snášet. Uvidíme jak dlouho jim to vydrží
Doufám že to někomu pomůže v rozhodování jak dál, s tou inj.stříkačkou se dá MMS celkem dobře aplikovat.
Přeji všem pohodové prožití svátků
H.v.
PS- ještě sem celý kurník vystříkal Savem
Letos první rok chováme slepice a přes léto pěkně nesly. To podzimní počasí nikomu nepřidá tak omezily snůšku, ale pořád to šlo....
Před cca 10 dny sem při zavírání kurníku zjistil že mi jedna slépka chybí a našel sem ji ve výběhu skrčenou a tahala křídla po zemi - grrr
V google sem si našel že se jedná o tzv. Markovu nemoc = virové onemocnění nervového systému kdy to někdo laitsky nazývá obrnou slepic. Pokud se to neléčí tak se postupně nakazí celé hejno a musí se vybít- No a veterináři to neléčí a kdyby jo, tak pak jedno vejce vyjde na 10,- Kč
ALE my znalí víme že MMS ničí viry a bakterie Tak sem slépkám nalil do pítka CDS a tu jednu separoval mimo. Dva dny sem do ní stříkačkou cpal dvoukapkový mmsko ráno, v poledne a večer. Druhý den se už úspěšně bránila, tak šla k hejnu. Další den klid ale následující den zase jedno křídlo po zemi a kulhala-grr Tak znovu separace, ale jen jeden den a zpět k ostatním. Už je to desátý den a už nepoznám která to byla
To CDS v pití prospívá i ostatním slépkám páč včera bylo od 10 slepic 10 vajec, dnes 9. To značí že i ta nemocná opět začala snášet. Uvidíme jak dlouho jim to vydrží
Doufám že to někomu pomůže v rozhodování jak dál, s tou inj.stříkačkou se dá MMS celkem dobře aplikovat.
Přeji všem pohodové prožití svátků
H.v.
PS- ještě sem celý kurník vystříkal Savem
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování