2014 poslední komentář, jak je to možné ? Chlornan vápenatý, to je teprv něco. MMS taky ale na mé problémy je mi z něj nepříjemně po chvíli užívání, CDS už je lepší ale zase se mi nezdá tak účinné.. Chlornan vápenatý, po něm mi je téměř ihned dobře. Vyléčilo mi to něco v žaludku, měl jsem ranní takové nepříjemné bolesti břicha občas, jakoby strašný hlad až skoro na zvracení, toto už je nadobro pryč, a to sem to míval čím dál častěji. Ovšem to co mi tahle dokonalá látka předvádí teď to jsem považoval za nemožné, normálně uhnívající zub, ale né obyčejný kaz ale jakýsi gangrénozní prostě to se zub rozkládá a za úmorného smradu, tvoří se tam úplně chemické toxické látky, to je hniloba na druhou, no toto jsem považoval za nemožné, už i samotný kaz, vyzkoušel jsem naprosto všecko, ale jak kaz je hlubší, tak se mi ho nepodařilo zastavit ničím. Ale napadla mě taková věc, mám dvě stoličky z 3/4 zežrané, jedna z jedné se dokonce zánět dostol do okolních tkání a jak mi opuchla ta huba, tak už to podle mě byl začátek zánětu okostice a to už se většinou řeší rychle někde ve špitále.. ale na tohle mi právě dokonale pomohlo to CDS, toho co jsem se napil to otok menší, až úplně splasknul, a přešlo to do váčku který sám prasknul.. nijak moc to nebolelo jen to bylo děsivé ta bíložlutá boule.. no ale k tomu chlornanu, vzal jsem pár granulek (2-3) a zabalil je do kousku vaty, a to jsem vtlačil do těch zubů do těch děr. Mno a světe div se, když jsem tohle dělal s extraktem grepových jader, aloe verou a zkoušel jsem všecko, pokaždé co jsem pak tu vatu vytáhl, tak smrděla jak mrtvola v rozkladu, ještě hůř.. Ale potom chlornanu, vytahuju už 3. den a po tom smradu ani památky !! Je možné že by to bylo až tak mocné aby to zastavilo rozkládající se zub ? No za pár dnů jdu po asi 7 letech k zubaři konečně a mám takové blbé tušení zda-li vůbec jít si nechat ty zuby vyrvat.. čím budu žvýkat já jídlo rád, což je taky jeden z důvodů proč už konečně dávám ty zuby do pořádku, kazí mi to potěšení z jídla, jsem velký gurmán miluju jídlo hlavně to nezdravé. Ale nikdo mi to moc s těmi mými 50kg nevěří
nedivím se, ale pak každý čumí jak mě vidí žrát, prý jak jsem jedl bagetu tak jsem vypadal jak had co žere kořist
je to možné
kolikrát si říkám kde to jídlo mizí
No přemýšleli jste někdo o tom ? Že kolik toho za den zdlabete, a kolik z vás vyjde. Ano budiž člověk roste, ale neroste přímo úměrně množství snědeného jídla, a to co vylučujem je nedostatečně málo, řekněme že něco schramstne i ten energetický výkon.. ale pořád třeba u mě, já nesem sportovec, naopak jsem tak shnilý už skoro od mala
neradši bych celý život projedl a prospal miluju spánek možná proto že se dobře vyspím většinou tak 1-2x za rok.. zrovna nedávno jsem se prvně dobře vyspal tento rok, tím myslím že se probudím odpočatý a s dobrou náladou a energii. Mám totiž divoké sny, kdy prostě každý normální člověk spí aby si odpočal a zdají se mu maximálně nějaké sny většinou dobré, ale mě se zdají sny pořád takové kde jsem napjatý ve stresu a furt jdu proti něčemu na co prostě nemám, chápu to zrcadlí se mi v tom můj vlastní život, ale s tím se boužel nedá nic dělat, jdu proti přesile.. každopádně, chlornan vápenatý by si zasloužil mnohem větší pozornost, hlavně pro ty kterým MMS moc "nesedí" ono to je totiž oproti mms, s jak to říct, delší účinností, všímám si toho u MMS nebo CDS, že když si vyplachuju ústa tak téměř ihned MMS vybledne. Za to chlornan ten než se vůbec rozpustí nějakou dobu trvá a pokud je v uzavřeném třeba tom zubu, tak vydrží i přes 24h aktivní. A další věc je že je silně zásaditý o proti MMS což je samo o sobě dobré na překyselení.. prostě u mě je to naprosto bezkonkurenční, kdyby to nebylo tak nepříjemné v hubě, zrovna jsem si dal novou vložku do těch zubů a tak musím chvíli vydržet, že to z toho leze po puse a trpkne z toho kůže, a je to nepříjemné... za to ale miluju to říhnutí po chlornanu ( ono skoro je mi blbé psát ho s malými písmeny
) každopádně, teď jak jsem chvíli pečlivě užíval CDS, a ten Chlornan
, tak se opět cítím perfektně, zuby nebolí tolik při jídle, normálně nebolí vubec, dokonce už ani nesmrdí, a teď mám dilema jestli ty kly moje škubat, nebo je se sbažit zachovat, ono už není moc co zachovávat, ale ono stačilo by cokoli tvrdé. Ono já mám stále všecky zuby ! Sice osmičky rostou kořenama hore
fakt skoro.. ležeté osmičky, to sou radosti, to se ten nahoře náramně baví
zrovna v mém případě, to je jeho typický černý humor
pro něho není tragédie, když někdo dokonce i zemře, natož nějaká prkotina jako zuby, jak vidí co to sem nou dělá, tak ho někdy až slyším jak se smíchy kulá po zemi
já to beru sranda musí být
Ono je to velký rozdíl, obrovský, oproti tomu životu než jsem poznal MMS to jsem doslova umíral zaživa.. a od té doby co jsem objevil MMS tak to jde nahoru všechno postupně pomalu.. nebýt tohoto objevu, asi bych nejspiš teď už dávno ležel a chcípal ve špitále, jak si to představím že sou ty špitály plné starých mladých, a min. půlka tam čeká na smrt zbytečně.. Dyť to je sakra v zákoně, že je člověk POVINEN poskytnout pomoc když je to třeba, takže jak teď vemu pixlu MMS a zajdu jim do špitálu POMOCT tak mě za to zavřou ? Tak proč mě nezavřou za to že neposkytuji tu pomoc.. to by mě zajímalo.. asi se pudu udat na stanici, že jsem neposkytl pomoc tisícům lidí, a budu žádat trest smrti,mno hehee tak jednoduché to mít nebudu.. zatím co o tom přemýšlím tak jim tam těm chudákům utíká drahocenný čas.. o tohle jde, o to že tam trpí beznadějně. Co si mám o sobě myslet když se na to jsem schopen vůbec dívat ? A to je jen kapkou v moři, všude okolo lidé zbytečně trpí.. a my si v tom nerušeně žijeme a dokonce i si dovolujeme slavit, já v žádném případě, neslavím nic do doby než k něčemu takovému bude důvod, nemůžu tady slavit a o kus vedle vědět o tom že někdo srabem umírá, to už prostě nejde.. ale nikomu to neberu, pořád radši vidím jak se někdo baví než když někdo trpí.. no není to jednoduché. Tak teda zas příště až sem zabloudím a mějte se.