Můžete mi zavolat, poradím jak na to, telefon mám v profilu.Aktak píše:Dobry den,
Rada bych vas pozadala o radu..
Moc dekuji za kazdou radu, trosku se v tom placam.
Katka
Batles
Můžete mi zavolat, poradím jak na to, telefon mám v profilu.Aktak píše:Dobry den,
Rada bych vas pozadala o radu..
Moc dekuji za kazdou radu, trosku se v tom placam.
Katka
Rakovina je bujení vlastních buněk, které tělo nerozeznává jako "cizí" a nebo škodlivé.Aktak píše:.. tak jsem se pustila do hledani alternativnich moznosti. Vetsina z tech, ktere jsou uvedeny na techto strankach ale zminuje rakovinu. Mohou byt uspesne i u cysty?
Zkuste si pročíst vlákno z AZ fora, třeba vám to k něčemu pomůžeAktak píše:
Pred mesicem mi lekar zcela nahodou na sonu objevil velkou cystu (11x7cm) mezi zlucnikem a ledvinou. Ihned me hnal na CT, ktere potvrdilo, ze cysta je ulozena na ledvine a ze se jedna o zcela neskodny utvar, ktery ale lehce utlacuje zlucnik.
Katka
Katko, urcite bych zacal ocistou strev, jater a ledvin, protoze neni jen dulezite co jis, ale taky co z toho vstrebas a predevsim co pak vyloucis, aby se ti toxicky odpad neukladal v tele. Asi jsi tu psala, ze nezvladnes hladovku kvuli vareni, ale urcite bys zvladla stavovku, jen to chce nejaky odstavnovac. Stopnout prijem pevne stravy a pit jen stavy z ovoce a zeleniny, a na rozdil od pustu o vode muzes ochutnavat co varis. A vysledek muze byt stejny jak pri pustu o vode. Stavy se snadno vstrebaji takze rovnez nezatezuji organizmus, mas pri tom vic energie nez pri pustu s destilkou, a doda ti to jeste chybejici mineraly, vitaminy, enzymy.... Nebo bys mohla zkusit mrkvovou stavu, viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 30#p125030. Metody na lecbu rakoviny, zalozene na ocistach a doplneni mineralnich latek a pod., nejsou ucinne jen pro rakovinu, ale i pro vetsinu dalsich zdravotnich problemu.Aktak píše:...hledani alternativnich moznosti. Vetsina z tech, ktere jsou uvedeny na techto strankach ale zminuje rakovinu. Mohou byt uspesne i u cysty?.....
...Jenom jsme zvědavá, co tomu řekne lékař. Předpokládám, že odmítání operace asi nemají moc rádi....
Kamilo, par poznamek k tem otokum.dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% ,....
Z toho co píšeš by mne zajímalo, kde ji vidíš. Poklud se lepší, nech to tak.dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% ... Nevím, kde dělám chybu
-----------------------------------------------------------------------------------------pavelv píše:Kamilo, par poznamek k tem otokum.dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% ,....
A Gerson, Schulze, Airola a dalsi doporucuji draslikovy vyvar, kazdy trochu jiny, kde jsou brambory, cibule, celer, petrzel, cesnek, nekde i kajen, mrkev. Jedna se mimo jine o dodani drasliku, ktery dokaze vytesnit sodik a tim rovnez snizit otoky. Prikladam navod z knihy Airola: Dzusovy pust, protoze ten mam v cestine.
Kdyby te to zaujalo, muzu nektere casti rozvest.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 94#p111494 a je toho tu ve zmínkách víc. Nicméně bych se spíše spolehl na džusování a ještě bych hned přikápl HCl. Dělám si s tím pokousky a zjišťuju, že začernávání petržele a mrkve na vzduchu je jasná oxidace stejně jako u ořechových (vlašáky) šlupek, a že tomu HCl perfektně brání, což jsem si odvodil mimo jiné z ošetřování močových vzorků na McGill universitě ohledně Vit C ve vzorcích, který se jinak mění na kyselinu šťavelovou. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 10#p125610mahatma píše:dkamila .... rovnako prospieva aj koreň petržele, buď vývar, alebo nastrúhaný a ochutený ako šalát