Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Batles »

Aktak píše:Dobry den,
Rada bych vas pozadala o radu..
Moc dekuji za kazdou radu, trosku se v tom placam.
Katka
Můžete mi zavolat, poradím jak na to, telefon mám v profilu.
Batles :D


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od poota »

Aktak píše:.. tak jsem se pustila do hledani alternativnich moznosti. Vetsina z tech, ktere jsou uvedeny na techto strankach ale zminuje rakovinu. Mohou byt uspesne i u cysty?
Rakovina je bujení vlastních buněk, které tělo nerozeznává jako "cizí" a nebo škodlivé.
Cysta je reakce na cizí vpád, se kterým si imunitní systém momentálně neví rady, takže "to celé" zabalí do obalu, kterým to izoluje od vlastního těla. Obsah tohoto obalu může podle podmínek stagnovat, zvětšovat se a nebo zmenšovat.
Hela Ti dobře radí, jak zjistit povahu obsahu cysty bez jejího narušení. Podle výsledku je potom možné zvolit nějakou metodu, která by docílila postupné zmenšování obsahu cysty. Při případném porušení jejího obalu se stane její obsah volně dostupným pro jeho likvidaci třeba použitím MMS, takže bych to neviděl jako tak veliký průšvih, jakým straší doktoři.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
dkamila
Starší člen
Příspěvky: 117
Registrován: pon 30 pro 2013 23:40
Bydliště: severní čechy
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od dkamila »

Prosím ještě o radu i když jsem pročítala forum nejsem si jistá při HCI dala jsem 90ml vody a 10ml kys,chlorovodíkovou 31% mám ted 3,1% ??? a kolik mám podat kapek? a do kolika vody . Použila jsem tuto http://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/ky ... -solna-2-l můžu jí použít ?děkuji moc a radu Vám všem :D


‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od poota »

Namíchalas to správně, aktivovat můžeš 1:1, to znamená kolik kapek chloritanu, tolik kapek kyseliny, vodou to potom můžeš naředit libovolně, nejlepší je dát jí tolik, kolik pohodlně vypiješ najednou.
Tu kyselinu samotnou si můžeš přidávat i do vody na pití, podle chuti pár kapek na deci vody - zlepšuje to zažívání.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od jani »

Aktak píše:
Pred mesicem mi lekar zcela nahodou na sonu objevil velkou cystu (11x7cm) mezi zlucnikem a ledvinou. Ihned me hnal na CT, ktere potvrdilo, ze cysta je ulozena na ledvine a ze se jedna o zcela neskodny utvar, ktery ale lehce utlacuje zlucnik.
Katka
Zkuste si pročíst vlákno z AZ fora, třeba vám to k něčemu pomůže
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... ilit=cysta

jinak pěkná odpověd Jardy Z. jedné mladé holčině je tato:
Tak ona se ta cysta neobjevila právě teď, ale určitě si jí pěstujete dost dlouho, což je vidět podle všech ostatních popisovaných zdravotních problémů. Všimněte si, že vždy jde o plísně, tedy prostě plesnivíte a pokud se domníváte, že plíseň jde uříznout, mohu vás ujistit, že vaše představa je mylná. Uříznout nejde, cysta je pouze zapouzdřený útvar plný plísní, čili naopak se to pak lépe šíří do těla a zaděláte si na nějaký opravdu vážný problém. Jak píše správně člen Alex, pročistěte tělo, zbavte se plísní a cysta bude minulostí, jste ještě mladá na to, aby vás zbytečně někdo mrzačil, což problém stejně nevyřeší a pokud, tak na krátkou dobu. Na její velikosti nezáleží, při správném postupu zmizí celkem rychle cysta jakékoliv velikosti. Prostě lékařům řekněte, že přijdete za tři měsíce a patrně nebude co řešit, na to máte svaté právo a nenechte se zastrašovat.

Držím pěstičky.


Aktak
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 02 led 2014 15:07
Dostal: 2 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Aktak »

Moc vám všem děkuji za radu a čas, který jste mi věnovali. Musím říci, že mě to až dojalo. Většinou jsou lidé k problémům ostatních lhostejní.
Děkuji za vysvětlení problému s cystou. Detoxikačního poradce určitě vyzkouším, samotnou by mě to vůbec nenapadlo. Stránky Zdraví AZ už jsem také začala pročítat.
Batles: Určitě vám zavolám, hned jak skončí víkend, abych nerušila.
Kachna: změnu myšlení určitě nevnímám jako hloupost, naopak tuším, že tam bude můj problém. Žiji totiž oproti svému okolí celkem zdravě. Takže vyzkouším formulku a víra má mě jistě uzdraví.
Jenom jsme zvědavá, co tomu řekne lékař. Předpokládám, že odmítání operace asi nemají moc rádi. Snad pochopí a po čase bude ochoten udělat kontrolní ultrazvuk, abych věděla, jak se mi daří.
Strašně bych si přála se té cysty zbavit. Dokázala bych tím své rodině, že nejsem blázen a že má cesta má smysl. Oni (kromě mého muže) se mi doslova vysmívají, cože jsem to zase vymyslela za blbost.
Díky moc,
Katka


pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od pavelv »

Aktak píše:...hledani alternativnich moznosti. Vetsina z tech, ktere jsou uvedeny na techto strankach ale zminuje rakovinu. Mohou byt uspesne i u cysty?.....
...Jenom jsme zvědavá, co tomu řekne lékař. Předpokládám, že odmítání operace asi nemají moc rádi....
Katko, urcite bych zacal ocistou strev, jater a ledvin, protoze neni jen dulezite co jis, ale taky co z toho vstrebas a predevsim co pak vyloucis, aby se ti toxicky odpad neukladal v tele. Asi jsi tu psala, ze nezvladnes hladovku kvuli vareni, ale urcite bys zvladla stavovku, jen to chce nejaky odstavnovac. Stopnout prijem pevne stravy a pit jen stavy z ovoce a zeleniny, a na rozdil od pustu o vode muzes ochutnavat co varis. A vysledek muze byt stejny jak pri pustu o vode. Stavy se snadno vstrebaji takze rovnez nezatezuji organizmus, mas pri tom vic energie nez pri pustu s destilkou, a doda ti to jeste chybejici mineraly, vitaminy, enzymy.... Nebo bys mohla zkusit mrkvovou stavu, viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 30#p125030. Metody na lecbu rakoviny, zalozene na ocistach a doplneni mineralnich latek a pod., nejsou ucinne jen pro rakovinu, ale i pro vetsinu dalsich zdravotnich problemu.

Co se tyka toho, co tomu rekne lekar, mnohem dulezitejsi je pro co se rozhodnes ty. Jestli dojdes k nazoru, ze operaci ne, tak mu zkratka reknes, ze s operaci bys jeste pockala a co tomu rekne se dozvis :) . Pravdepodobne te bude opet strasit ze se neco muze stat (kouzelna formulka ktera medicine vydelava miliardy, napriklad diky nesmyslnym operacim nebo ockovani). Taky jsem to kdysi absolvoval, hrozila mi, ze kdyz nebudu po zbytek zivota brat "potrebne" leky, ze dostanu daleko horsi nemoc nez jsem mel. Uz je to tak 7 let a predpoved se nesplnila. A kdyz jsem podepsal reverz, tak stejne skemrala, abych aspon prisel za pul roku na kontrolu, protoze asi kazda koruna dobra. Tak jsem ji to slibil, abych ji trochu odskodnil za ztratu klienta, ale pak jsem na to zapomnel :) . Takze pokud ma tvuj doktor rozum, tak se neurazi. A pri nejhorsim najdes jinyho (a pri nejlepsim uz zadnyho hledat nebudes).
Pavel


Oliver Wendel Holmes: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.
hobbyman
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: ned 15 pro 2013 12:24
Dal: 3 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od hobbyman »

během brouzdání po netu jsem narazil na jednu stránku ( v AJ ), která osahuje informace o 3 alternativních terapiích v léčbě rakoviny ( nic nového na tomto fóru, ale třeba si někdo počte:-)

:idea: odkaz zde:http://12160.info/group/herbal-medicine ... ment983659
...........................................................................................................................................................

další fórum zabývající se léčbou rakoviny kůže ( v AJ )

:idea: odkaz zde: http://www.topicalinfo.org/forum/forum.asp?FORUM_ID=1


dkamila
Starší člen
Příspěvky: 117
Registrován: pon 30 pro 2013 23:40
Bydliště: severní čechy
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od dkamila »

Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% :D ,jen jí otékají chodidla až ke kotníkům a nevím čím to je k lékaři jít nechce.PH 6,cukr měřen v moči neg. tlak 127/80,79 tepů.Bere HCI,koloidní minerály,selen,mumio 3x denně ,vit.C 1000mg s rajčetem,víc do ní nedostanu bojí se průjmu a železo.Vodu pije magnesium a zeleninové štavy. Nevím,kde dělám chybu,jestli jí toho nedávám moc?Dnes mi přiznala.že u žaludku má boule,který se zmenšují ,prý mě nechtěla strašit a už nechtěla brát žádné léky .Dávala jsem jí i potkovičník a Hlívu ústřičnou,tu už od prosince nebere,prý jí to nedělalo dobře na žaludek.Prosím o radu co jí mám dát na otoky nohou?Má syndrom krátkého střeva po odstranění celého tlustého střeva .Nikam nechodí bojí se vzdálit od wc už 3měsíce nebyla venku.Průjem už nemá děkuji moc za radu


‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od jani »

Pokud jsou otoky zvláště nártů a kotníků, může jít o ledvinovou nebo srdeční nedostatečnost, má tyto orgány v pořádku?
Jinak srdeční nedostatečnost se dá zjistit z krevních testů je to nějaký název BNP ( mě to dělávají asi co půl roku ) na kardiologii, obvodák o tom neměl ani páru.
jen výtažek z textu pro představu:
http://www.propedeutika.cz/met_lab_obeh.html

... České kardiologické společnosti pro diagnostiku a léčbu chronického srdečního selhání (2007) se uvádí hranice BNP >100 pg/ml. Nicméně, není zde uvedeno, pro jaký analytický systém taková hodnota cut-off platí. Jiná je situace u NT-pro BNP, kde existuje jen jedna metoda stanovení a celosvětově platí NT-pro BNP >125 pg/ml jako hranice pro vyslovení podezření, že u pacienta se subjektivními potížemi (dušnost, rostoucí intolerance fyzické zátěže, otoky) může jít o chronické srdeční selhání....
A ještě něco zde:
http://www.toplekar.cz/laboratorni-hodn ... %ADlkovina

Test na funkci ledvin a jater po vypití štávy z červené řepy ( myslím 250ml )
Někde jsem četla, že moč má být po řepě čirá a stolice černo zelená - pak by mělo být vše OK, pokud je moč zabarvená, je problém s ledvinami ( propouštějí?), pokud je zabarvená stolice jinak než černo zeleně, jsou špatná játra , já mám vše ok podle tohoto testu.

A jinak by mohl být problém ohledně otoků ještě s žilní nedostatečností.
Držím pěstičky, jste obě moc šikovné :eclap:

Na ty otoky by se daly zkusit koupele noh v mms.

Ještě jsem si příspěvek jednou přečetla, tep 79 je vyšší, takže ty otoky by mohly souviset se srdíčkem - (otoky), a to by mělo souvislost skutečně jak píše Pavel s nepoměrem mezi draslíkem a sodíkem, lépe jak rovnat KCLkem je dodat tělu draslík přírodně. Tímto i já děkuji Pavlovi za skvělý příspěvek s přínosem. :good: základem je čistá voda ( sama jsem závislá na reverzní osmoze a jinou vodu už chutově nezvládám ).
Naposledy upravil(a) jani dne úte 21 led 2014 18:01, celkem upraveno 1 x.


pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od pavelv »

dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% :D ,....
Kamilo, par poznamek k tem otokum.

Uplne nejdriv bych doporucoval vyhnout se solim a anorganickym mineralum. Osobne bych vynechal i koloidni mineraly, ja vim, ze se to hodne propaguje, a vynechal bych magnezii. Mineraly maji byt v organickych latkach, jinak je to jen zatez na ledviny a kdyz to ledviny nezvladnou, tak nastavaji ty otoky. Jestlize pije zeleninove stavy, tak ziska mineraly z nich ve forme pouzitelne pro telo. Jak Gersonova tak Schulzeova lecba rakoviny VYZADUJE, aby veskera voda byla destilovana nebo z reverzni osmozy nebo jina co nejcistsi voda, bez mineralu. Voda ma vyplavovat z tela anorganicke usazeniny a cim je sama cistsi, tim vic jich muze rozpustit. Obdobne i pro zeleninove vyvary a caje je lepsi destilka, protoze se v ni rozpusti vic potrebnych latek.

Na otoky funguje BIO jablecny ocet, osobne vyzkouseny. Navic je ten ocet uzitecny i na spoustu jinych problemu, tak doporucuju 1x - 3x denne 1 lzice (OPRAVENO misto 1-3 lzice denne) ve sklenici ciste vody.

Jeden z nejznamejsich americkych bylinkaru dr. Christopher doporucuje caj z petrzele, alespoň 2 litry odvaru z korene petrzele, cajova lzicka korene na 240 ml a hojne popijejt. A udelat jeste stejny caj z petrzele a pouzivat ho na horke obklady, obklad prikryt igelitem a rucnikem a zahrivat elektrickou poduskou, nechat 20-30 minut. po sundani prilozit na 1 minutu studeny rucnik. Christopher tam ma i radu dalsich doporuceni, viz http://www.herballegacy.com/Dropsy.html.

A Gerson, Schulze, Airola a dalsi doporucuji draslikovy vyvar, kazdy trochu jiny, kde jsou brambory, cibule, celer, petrzel, cesnek, nekde i kajen, mrkev. Jedna se mimo jine o dodani drasliku, ktery dokaze vytesnit sodik a tim rovnez snizit otoky. Prikladam navod z knihy Airola: Dzusovy pust, protoze ten mam v cestine.

Kdyby te to zaujalo, muzu nektere casti rozvest.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) pavelv dne stř 22 led 2014 7:38, celkem upraveno 4 x.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Slavek Krepelka »

dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% :D ... Nevím, kde dělám chybu
Z toho co píšeš by mne zajímalo, kde ji vidíš. Poklud se lepší, nech to tak.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od mahatma »

dkamila, mamke by s najväčšou pravdepodobnosťou prospel čaj z brezového lístia, hodne povzbudzuje činnosť ladvín. rovnako prospieva aj koreň petržele, buď vývar, alebo nastrúhaný a ochutený ako šalát


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Cina »

pavelv píše:
dkamila píše:Moc Vám všem děkuji za radu mamince je lépe a je vidět zlepšení o 100% :D ,....
Kamilo, par poznamek k tem otokum.
A Gerson, Schulze, Airola a dalsi doporucuji draslikovy vyvar, kazdy trochu jiny, kde jsou brambory, cibule, celer, petrzel, cesnek, nekde i kajen, mrkev. Jedna se mimo jine o dodani drasliku, ktery dokaze vytesnit sodik a tim rovnez snizit otoky. Prikladam navod z knihy Airola: Dzusovy pust, protoze ten mam v cestine.

Kdyby te to zaujalo, muzu nektere casti rozvest.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Co se vaří,peče ,smaží je mrtvé!!
Strava je nejdůleţitějším klíčem
k úspěchu. Jídlem, pitím, dýcháním a tím,
co si nanášíte na kůţi, přivádíte vnější
svět dovnitř. Seznamte se s teoriemi
o syrové stravě. Čím větší podíl syrového ovoce
a zeleniny (salátů) jíte, tím větší budete
mít úspěch. Máte-li rakovinu, poškozenou
míchu, roztroušenousklerózu,
Parkinsonovu nemoc nebo nějakou jinou
chronickou či degenerativní chorobu, měli
byste konzumovat výhradně syrovou,
„živou" stravu, tvořenou pouze ovocem
a zeleninou (saláty).
------------------------------------------------------
Ještě včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Slavek Krepelka »

mahatma píše:dkamila .... rovnako prospieva aj koreň petržele, buď vývar, alebo nastrúhaný a ochutený ako šalát
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 94#p111494 a je toho tu ve zmínkách víc. Nicméně bych se spíše spolehl na džusování a ještě bych hned přikápl HCl. Dělám si s tím pokousky a zjišťuju, že začernávání petržele a mrkve na vzduchu je jasná oxidace stejně jako u ořechových (vlašáky) šlupek, a že tomu HCl perfektně brání, což jsem si odvodil mimo jiné z ošetřování močových vzorků na McGill universitě ohledně Vit C ve vzorcích, který se jinak mění na kyselinu šťavelovou. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 10#p125610

Vaření účinné látky zase vyreaguje s hlušinou, tedy škroby a celulósou a tím je po nich a totéž se do nějaké míry asi odehrává i v žaludku, který do obsahu hází HCl podle množství bílkovin, takže do zelenin a ovoce HCl moc nedá, oproti masu atp. takže díky kvasným kyselinám njspíše dochází opět i k oxidaci. Jinak petržel dovede prý divy.

s laskavým pozdravem, Slávek.

upraveno 22 ledna 2014 SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“