Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 46 poděkování
Re: Blesk - vyboj
Použil jsem trafo z mikrovlnky a ampermetr. Normálně je proud primáru MOTu bez zátěže kolem 2-3A. Při vytvoření oblouku to vyskočilo přes 20A.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
To bych považoval za naprosto běžný jev.pdp7 píše: Použil jsem ....
a) Jsi si vědom, že pokud přesně nezachováš parametry originálního pokusu, nedostaneš stejné a dokonce ani podobné výsledky?
b) Slyšel jsi někdy o harmonických frekvencích a co to dokáže s běžnými měřáky, do jaké míry je to dovede oblafnout? Asi se na to koukni. Specielně elektrický oblouk je na zkreslování.
c) Jsi si vědom, jaký vliv má dielektrikum na charakteristiku oblouku?
d) Jsi si vědom, jaký vliv mají materiály elektrod vliv na charakteristiku oblouku?
Svým pokusem jsi nedokázal, že Kapanadze nefunguje. Dokázal jsi, to, co jsi odzkoušel ty, a jak jsi to měřil, nefunguje podle tvých představ tak jako to, co popisuje Kapanadze.
Tím netvrdím, že ten Kapanadze taky neměří něco blbě a že skutečně jde o nějaký "zázrak". Správná resonance a zpětná vazba dokáže u mnohafrekvenčních proudů ukázat na primáru věci.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
Ano, jsem si vědom všech bodů co jsi napsal. Ovšem parametry originálního pokusu asi jen těžko dodržím, když na videu bylo něco co se moc neshoduje se schématem z webu. Hlavně na videu byl vidět jakýsi sloupec plasmy a těžko říct jestli se jednalo o ono jiskřiště. Též ty žárovky asi nebyly to samé když svítily dvě a nebo všechny, to se schématem prostě nekoresponduje.
To samé bych mohl říci o tom popisu se snižujicím se proudem primáru, je to tam řečené obecně jako by to tak mělo být všude a nikoliv za dodržení určitých věcí.
Jestli Kapanadze jen oblbuje měřáky, tak mi zase nesedí to, že jsem viděl exempláře které běhali i po odpojení zdroje.
To samé bych mohl říci o tom popisu se snižujicím se proudem primáru, je to tam řečené obecně jako by to tak mělo být všude a nikoliv za dodržení určitých věcí.
Jestli Kapanadze jen oblbuje měřáky, tak mi zase nesedí to, že jsem viděl exempláře které běhali i po odpojení zdroje.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... místo ampérmetru do serie s primárem zapoj automobilovou 55W halogenku ... a hned budeš mít jasno ... ...pdp7 píše:Použil jsem trafo z mikrovlnky a ampermetr.
... ... Anri ...
--------------------
PeS: ...
... to je divný ... ... neb většina živejch tvorů po odpojení od zdroje moc neběhá ... ...pdp7 píše:jsem viděl exempláře které běhali i po odpojení zdroje
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Starší člen
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Nechceš mi říct že bude pohasínat že ne?
... no bude dělat přesně to co má ... dle odběru ......hlavně tím vyloučíš pochyby ohledně správnosti měření (díky tomu, že nepoužíváš True RMS měřák) ...
... jinak až s tím budeš experimentovat, tak dodržuj pravidla bezp. práce, neb krajním případě může dojít až k destrukci té žárovky ...... jinak předpokládám, že víš s čím si hraješ, anžto MOT dokáže i zabít ...
----------
PeS: ... a nezapomeň z MOTu odstranit bočníky ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=77686#p77686 ... ...
... jinak až s tím budeš experimentovat, tak dodržuj pravidla bezp. práce, neb krajním případě může dojít až k destrukci té žárovky ...... jinak předpokládám, že víš s čím si hraješ, anžto MOT dokáže i zabít ...
----------
PeS: ... a nezapomeň z MOTu odstranit bočníky ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=77686#p77686 ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Starší člen
Když bude dělat co má tak co bych se snažil. Proč bych měl znova zkoušet něco co je jasný a ztrácel čas. Popravdě už mě tyhle kraviny přestávaj bavit.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ... nějak nechápu, o co ti jde ... proč tu teda prudíš ?? ... ...pdp7 píše:Když bude dělat co má tak co bych se snažil. Proč bych měl znova zkoušet něco co je jasný a ztrácel čas. Popravdě už mě tyhle kraviny přestávaj bavit.
... víš co, jdi ten nápad řešit tam, kde jsi k němu přišel ... ale předpokládám, že s takovýmto přístupem brzo u IV narazíš ... teda, pokud jsi už nenarazil ... ...
-
- Starší člen
Jde mi o to, že IV neříká pravdu. Prostě lže.
12 Října 2013 7 dní ban za hrubé porušování pravidel fóra. SDK
12 Října 2013 7 dní ban za hrubé porušování pravidel fóra. SDK
-
- Starší člen
Dneska jsem si hrál se dvouma slepýma CDčkama, roztáčel jsem sice jen jedno ale na tom myslím nesejde, a zkoušel jestli kolem uvidím nějaký obláček plasmy a nic. Proč se mi nic nedaří?
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... stále ale nechápu, proč to řešíš tady ... ...pdp7 píše:Jde mi o to, že IV neříká pravdu. Prostě lže.
Re: Monroe
Slávku keď tomuto čo tvrdíš aj naozaj veríš tak potom je smutné že tu nie len sám seba klameš. ESP je srdcová záležitosť, vedomie alebo podvedomie s nim toho veľa nemájú spoločné. TrackerSlavek Krepelka píše:ESP schopnost a manipulace s ní je stále pod kontrolou rozumu, tudíž vědomé a hlavně podvědomé mysli.
Nevysvetľuj, tvoji priatelia to nepotrebujú a nepriatelia by ti aj tak neverili. Elbert Hubbard
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Odpověděl jsi si sám, i když slova přátelé a nepátelé bych nepoužiltracker píše: Nevysvetľuj, tvoji priatelia to nepotrebujú a nepriatelia by ti aj tak neverili.
.........................
Že už jsem tady, ty Daleké Cesty jsem jako první včera skoro dočetl. Konečně mi je po letech jasné, kam chodil Ray Bradbury a další nakupovat. Nicméně, biurnální akustickou technologii tímto považuji za očivdnou zkratku k obnovení osobních telepatických a dalších významných schopností a tím za pěkně vysoký odrazový můstek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slávku v tejto veci pre toho čo nechce chodiť po schodoch nieje velmi rozumne zvykať si na výťah. TrackerSlavek Krepelka píše:Nicméně, biurnální akustickou technologii tímto považuji za očivdnou zkratku k obnovení osobních telepatických a dalších významných schopností a tím za pěkně vysoký odrazový můstek.
Nevysvetľuj, tvoji priatelia to nepotrebujú a nepriatelia by ti aj tak neverili. Elbert Hubbard
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Magnetické Motory
Cigánka volá doktorovi: Pán doktor, ako je to možné, ja som zdravá, môj brat je zdravý a dieťa máme debilné?
Uděleno varování za plevelení. SDK
Asi toľko: ak budete každého, kto má chuť s vami spolupracovať, vítať takto, dopadnete ako tí cigáni. Žiadna nová krv, žiadny nový nápad, zauzlíte sa vo svojich omyloch a dostanete ponorkovú nemoc.
Budete sa hádať o nezmysloch, ktoré nemajú s MM nič spoločné a nikam to nedotiahnete.
Prajem vám krásny večer.
Uděleno varování za plevelení. SDK
Asi toľko: ak budete každého, kto má chuť s vami spolupracovať, vítať takto, dopadnete ako tí cigáni. Žiadna nová krv, žiadny nový nápad, zauzlíte sa vo svojich omyloch a dostanete ponorkovú nemoc.
Budete sa hádať o nezmysloch, ktoré nemajú s MM nič spoločné a nikam to nedotiahnete.
Prajem vám krásny večer.
Naposledy upravil(a) sae dne úte 28 led 2014 18:50, celkem upraveno 1 x.