Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS i jinak - Léčení zvířat
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Re: MMS - Léčení zvířat
Četl jsem toto vlákno postupně od začátku a zaujal mě nápad dát psovi NEaktivované kapky chloritanu,že má silné žaludeční kyseliny a reakce proběhne uvnitř těla. Znělo to docela rozumně. Pes má 45kg, dal jsem mu tedy do vody 3 kapky(edit-3kapky do 2litrů, to nevypije za celý den!). Druhý den průjem,což by nebyla taková katastrofa, a v něm i krev. Okamžitě jsem to vylil, dal mu 1 den hladovku na odpočinutí. Myslím si, že tohle nebyl dobrý nápad!
Naposledy upravil(a) Kov dne pon 03 úno 2014 16:50, celkem upraveno 1 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Milý vole. I u člověka se začíná na jedné kapce a opatrně se navyšuje podle reakcí. V poměru k běžnému chlapovi cca 75kg jsi začal na cca 5ti kapkách. Dále, nemocní psové i lidi mají obvykle problém s produkcí žaludeční kyseliny HCl, proto se běžně aktivuje, ale i to má hodně společného s dávkováním a postupným navyšováním.Kov píše:Četl jsem toto vlákno postupně od začátku a zaujal mě nápad dát psovi NEaktivované kapky chloritanu, ...
Snad si první proštuduj vše o MMS a pak teprve experimentuj.
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Nápad jsem opakovaně četl v tomto vlákně a psali to tam členové s označením ,,zasloužilí" a není problém to dohledat. Pes prý má v žaludku daleko nižší PH, tak jsem to opatrně vyzkoušel. Nicméně i to ,,stačilo". Dal jsem mu to samozřejmě ne přímo do krku! ale do misky(3kapky na 2L) s vodou, kterou v zimě nevypije ani za celý den. Takže rozpuštěno do celého dne je to dávka 0,prd. U MMS u lidí jsem četl kde co,knížky doma mám. Přiznal jsem se tady k tomu experimentu,aby to nikdo dál nezkoušel.
Naposledy upravil(a) Kov dne pon 03 úno 2014 17:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Čéče,Kov píše:.... Přiznal jsem se tady k tomu experimentu,aby to nikdo dál nezkoušel.
se psem je to asi jak u lidí, každý reaguje jinak páč každý je jinak zaneřáděné těma "šmejdama a breberkama".
Můj pes silně kašlal a když dostal kousek špeku tak přestal. K mému údivu vždy začal kašlat když sem si krájel špek
Ale
Asi týden sem mu dával do misky s vodou 2 kapky chloritanu/litr vody
Dnes již můžu konstatovat že je po kašli a kašle jen když ucítí vůni špeku
H.v.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Moje fenečka měla 34 kg, dávala jsem jí do vody neaktivované MMS vždy tak nějak mezi 3-5 kapkami. Nikdy jsme neměly problém. :-)
-
- Zasloužilý člen
Tak to bylo tedy dobře. Ty moje tři kapky do dvou litrů, které samozřejmě za celý den ani nevypil, by neměly být zase až takový problém-říkal jsem si,že to zkusím pomalu s citem. Takže má můj pes asi větší problém než jsem si myslel. Nebo je to tím, že jsem milý vůl?sisa píše:Moje fenečka měla 34 kg, dávala jsem jí do vody neaktivované MMS vždy tak nějak mezi 3-5 kapkami. Nikdy jsme neměly problém. :-)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Kdybys to řekl hned že do dvou litrů na celý den, ne až v upraveném originálním příspěvku, milý vůl by se býval byl nekonal.Kov píše: ... Nebo je to tím, že jsem milý vůl?
S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
Krev v průjmu u psa může a většinou i znamená zánět střev. Došla bych si na veterinu, dostane ATB a až bude OK, můžeš začít s MMS. Aspoň já bych to tak udělala. :-)
-
- Zasloužilý člen
Slávek- v pohodě :-) První mě to naštvalo,pak mi došlo v čem je problém.
Pokud dostává skopové s rýží nebo losos s rýží(pro alegiky), tak je docela v pořádku, průjmy nemívá. Musím to ale pečlivě dodržovat, jinak to začne: Kašovitá stolice(bez krve), začne si lízat a kousat některé místa na nohách tak,že si je rozlíže až do živého masa, začne mu odkapávat moč v piňďoura a později se v tom objevuje i krev, nosní houbu má rozpraskanou. Veterinář řekl, že má alerigie, zvětšenou prostatu a chtěl ho vykastrovat,že to pomůže na tu krev moči. Já jsem to odmítl a zkoušel co mu způsobuje problémy,až jsem to vychytal. Rány na nohách se krásně zahojily, v moči zmizela první krev, pak přestala odkapávat i ta moč. Nos se mu zlepšil, ale nikdy se nezahojil úplně-Nevypadá ale, že by mu to nějak vadilo. Chová se normálně, je veselý, v pohodě. Jinak, je to nádherný exemlář německého ovčáka, všude kam přide jsou z něj lidi nadšení. 45kg, velikou hlavu jak kýbl :-) bez PP. Ríkal jsem si právě, že bych tím MMS-kem mohl zkusit pomaloučku a postupně ten jeho problém odstraňovat, no ale ta první reakce byla špatná. Teď nevím, jestli udělat další pokus s aktivovaným MMS, s neaktivovaným ještě v nižší dávce,což už je množství úplně zanedbatelné. (Hned druhý den byl pořádku a průjem byl pryč.)
Pokud dostává skopové s rýží nebo losos s rýží(pro alegiky), tak je docela v pořádku, průjmy nemívá. Musím to ale pečlivě dodržovat, jinak to začne: Kašovitá stolice(bez krve), začne si lízat a kousat některé místa na nohách tak,že si je rozlíže až do živého masa, začne mu odkapávat moč v piňďoura a později se v tom objevuje i krev, nosní houbu má rozpraskanou. Veterinář řekl, že má alerigie, zvětšenou prostatu a chtěl ho vykastrovat,že to pomůže na tu krev moči. Já jsem to odmítl a zkoušel co mu způsobuje problémy,až jsem to vychytal. Rány na nohách se krásně zahojily, v moči zmizela první krev, pak přestala odkapávat i ta moč. Nos se mu zlepšil, ale nikdy se nezahojil úplně-Nevypadá ale, že by mu to nějak vadilo. Chová se normálně, je veselý, v pohodě. Jinak, je to nádherný exemlář německého ovčáka, všude kam přide jsou z něj lidi nadšení. 45kg, velikou hlavu jak kýbl :-) bez PP. Ríkal jsem si právě, že bych tím MMS-kem mohl zkusit pomaloučku a postupně ten jeho problém odstraňovat, no ale ta první reakce byla špatná. Teď nevím, jestli udělat další pokus s aktivovaným MMS, s neaktivovaným ještě v nižší dávce,což už je množství úplně zanedbatelné. (Hned druhý den byl pořádku a průjem byl pryč.)
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Drzim palce. Inak, je tu jedna vec, ktoru treba zvazit. MMS je dobre v tom, ze reaguje s kyslym prostredim, tie molekuly viaze na seba a to telo vyplavi.
Problem Vasho psa ale nemusi spocivat v kyslosti. Moze spocivat v chybnom procese vytvarania vlastnych vitaminov (ano, kedysi mu to mohlo fungovat spravne, ale zrejme sa nieco pokazilo). Keby unho vsetko fungovalo tak ako ma, tak by sa zregeneroval sam od seba. Mozno ma nedostatocnu tvorbu vitaminu C, mozno ineho vitaminu. Neviem, davali ste mu robit krvne testy a zistovali, co mu chyba? Kupujete mu kvalitnu stravu, nie umele maso (rakovinotvorne), ale skutocne maso?
Moja macka mala na hrudniku obrovsky nador a v krvnych testoch smrtelne hodnoty. Anemiu a moznu leukemiu. Sanca na prezitie operacie, pod 40%. Pravdepodobna zostavajuca dlzka zivota, 3, max. 4 mesiace s tym, ze bude viac, viac a viac spat. Videl som, ze veterinari pri pozreti vysledkov nad nou lamali palicu a ze by nevydali maximum, tak som odmietol operaciu. Zacal som s MMS - chvilu fungovalo, KYM si jej rakovinove bunky nevytvorili rezistenciu (ano, na MMS bolo prilis neskoro, mal som zacat o polrok skor). Potom MMS fungovalo len ako detoxifikacia a udrzovalo ju to v ako takom dobrom stave, potom ochorela a nebola schopna dalej prijimat MMS. V zufalosti som skusil vitamin C, vysoku davku - este v ten den sa jej polepsilo, tak som zvysil davky a nastudoval si to. Preslo 5 mesiacov (podla vetov uz malo byt po nej) a este stale bola vo vybornom stave. Pri studovani C som zistil, ze dlhodobe uzivanie robi z rizikovych operacii nerizikove. Prakticky 0 umrti (ale dotycny ho musi naozaj brat vela vela tyzdnov a konske davky, aby sa telo prisposobilo), tak som nasiel veterinara, ktory bol ochotny privret oci a dat do toho maximum.
Dal do toho maximum a o zvysok sa postaral vitamin C. Nemala bezpecnu inhalacnu narkozu, len starsiu injekcnu, ktora je vysoko rizikova pre stare zvierata (ma 16 rokov). No prebudila sa bezproblemov. Preberali sme ju hned po operacii. Veterinarove slova zneli: "Este aspon 5 hodin sa nezdvihne a do zajtra sa nezacne lizat, takze neni treba jej davat oblek". Hadajte co. Dosli sme domov, otvorili klietku a hned sa zacala zviechat. Po 5 minutach sa postavila a zacala chodit (furt tvrdo padala, tak sme ju ohradili a drzal som jej zadok, aby nepadala. Vydrzala takto chodit dookola 4 hodiny!!!!!!!!!!) a hodinu po pozviechani pri chvilke nepozornosti sa pokusila preskocit barieru. A o 6 hodin zacala zvazovat, ze sa vylize, takze sme este v ten den museli nasadit oblek. Este v ten vecer som zacal s dalsim podavanim vitaminu C, aby doplnila zasoby a aby som predisiel komplikaciam. Na druhy den uz krasne koordinovane skakala (aj ked by nemala, no ale bola pri PLNEJ sile, no tak zakazte to macke...), bolesti uz takmer vymizli (prestala mraucat. C obmedzuje aj bolesti). Dnes je to presne 8 dni po operacii a hojenie je uplne bezproblemove a vet. bol pri kontrolach nadmieru spokojny s hojenim a s vitalitou
Problem Vasho psa ale nemusi spocivat v kyslosti. Moze spocivat v chybnom procese vytvarania vlastnych vitaminov (ano, kedysi mu to mohlo fungovat spravne, ale zrejme sa nieco pokazilo). Keby unho vsetko fungovalo tak ako ma, tak by sa zregeneroval sam od seba. Mozno ma nedostatocnu tvorbu vitaminu C, mozno ineho vitaminu. Neviem, davali ste mu robit krvne testy a zistovali, co mu chyba? Kupujete mu kvalitnu stravu, nie umele maso (rakovinotvorne), ale skutocne maso?
Moja macka mala na hrudniku obrovsky nador a v krvnych testoch smrtelne hodnoty. Anemiu a moznu leukemiu. Sanca na prezitie operacie, pod 40%. Pravdepodobna zostavajuca dlzka zivota, 3, max. 4 mesiace s tym, ze bude viac, viac a viac spat. Videl som, ze veterinari pri pozreti vysledkov nad nou lamali palicu a ze by nevydali maximum, tak som odmietol operaciu. Zacal som s MMS - chvilu fungovalo, KYM si jej rakovinove bunky nevytvorili rezistenciu (ano, na MMS bolo prilis neskoro, mal som zacat o polrok skor). Potom MMS fungovalo len ako detoxifikacia a udrzovalo ju to v ako takom dobrom stave, potom ochorela a nebola schopna dalej prijimat MMS. V zufalosti som skusil vitamin C, vysoku davku - este v ten den sa jej polepsilo, tak som zvysil davky a nastudoval si to. Preslo 5 mesiacov (podla vetov uz malo byt po nej) a este stale bola vo vybornom stave. Pri studovani C som zistil, ze dlhodobe uzivanie robi z rizikovych operacii nerizikove. Prakticky 0 umrti (ale dotycny ho musi naozaj brat vela vela tyzdnov a konske davky, aby sa telo prisposobilo), tak som nasiel veterinara, ktory bol ochotny privret oci a dat do toho maximum.
Dal do toho maximum a o zvysok sa postaral vitamin C. Nemala bezpecnu inhalacnu narkozu, len starsiu injekcnu, ktora je vysoko rizikova pre stare zvierata (ma 16 rokov). No prebudila sa bezproblemov. Preberali sme ju hned po operacii. Veterinarove slova zneli: "Este aspon 5 hodin sa nezdvihne a do zajtra sa nezacne lizat, takze neni treba jej davat oblek". Hadajte co. Dosli sme domov, otvorili klietku a hned sa zacala zviechat. Po 5 minutach sa postavila a zacala chodit (furt tvrdo padala, tak sme ju ohradili a drzal som jej zadok, aby nepadala. Vydrzala takto chodit dookola 4 hodiny!!!!!!!!!!) a hodinu po pozviechani pri chvilke nepozornosti sa pokusila preskocit barieru. A o 6 hodin zacala zvazovat, ze sa vylize, takze sme este v ten den museli nasadit oblek. Este v ten vecer som zacal s dalsim podavanim vitaminu C, aby doplnila zasoby a aby som predisiel komplikaciam. Na druhy den uz krasne koordinovane skakala (aj ked by nemala, no ale bola pri PLNEJ sile, no tak zakazte to macke...), bolesti uz takmer vymizli (prestala mraucat. C obmedzuje aj bolesti). Dnes je to presne 8 dni po operacii a hojenie je uplne bezproblemove a vet. bol pri kontrolach nadmieru spokojny s hojenim a s vitalitou
-
- Stálý člen
Ked ochorela, 3 dni nejedla a takmer ani nepila. Iba lezala bez pohybu, kaslala a bola bez zivota. Nebola schopna ani spat. Take to bolo zle. Prve davky C na nu zaposobili v tom, ze sa zacala citit lepsie, tak vecer si konecne trochu doplnila ziviny a zaspala. Druhy den prespala cely (3 dni nespala), ale s pauzami, co som ju budil, aby som jej dal C (zrala mi ho z ruky uplne sama od seba). A na treti den odrana ostosest mraucala, priadla a behala okolo nas. To mi stacilo.jesy píše:..potom ochorela a nebola schopna dalej prijimat MMS. V zufalosti som skusil vitamin C, vysoku davku - este v ten den sa jej polepsilo
Bol to zlom, kedy som sa rozhodol vyskusat konske davky aj na mne. Ten tyzden mi trhali posledny zub mudrosti, takze nacasovanie bolo skvele. (Regeneracia bola zlepsena, aj tolerancia tuhej stravy nastala skor, ako pri predchadzajucich 3 zuboch). To mi stacilo na to, aby som to este chvilu dalej skusal. Kvoli macke som tyzdne necvicil, ani nebehal. Tyzden po vytrhnuti zuba som siel na futbal, nadopovany Ceckom. Vydrz som cakal nulovu, ale na pocudovanie bola dobra. A svalovica sa nedostavila. Po tom som sa rozhodol pre dlhodobe uzivanie megadavok C napriek zastrasovaniu okolia.
Uzivam 12g/den (36g pocas chorob). Toto sa zmenilo:
-aj pri vynechani liecby mam choroby bez priznakov. V pripade, ze sa jedna o velmi tazku virozu, dostanem priznaky nadchy, ale ostavam pri plnej sile a plnej pracovnej vykonnosti. Davky su okolo 36g/den, podla crevnej tolerancie (sracka znamena, ze som dosiel na hranicu)
-trpim pravidelnymi zavratmi s aurou (trvaly dosledok predavkovania kreatinom). Ale uz ich nemavam (stopnem ich pocas aury zvysenim davok)
-lepsi metabolizmus - efektivnejsia regulacia tukov pri nicnerobeni a prejedani sa
-vynikajuce udrziavanie svaloveho tonusu pocas dlhej pauzy (predtym byvali znacne ubytky)
-rychlejsia regeneracia, slabsia svalovica, ..
-vyssia odolnost zranenych sliach (bolestlivo natiahnute kolenne vazivo. Ale 3 dni vydrzalo lyzovacku bez skomplikovania sa a pri zvysenych davkach aj s len obcasnou bolestou)
-pevnejsie cievy (menej modrin)
-rychlejsia zrazanlivost krvi (stalo sa mi, ze sestricka mi prepichla zilu skrz naskrz. Neprijemne. Vatu som si drzal len minutu, potom som sa nesetrne naobliekal a siel domov, pouzivajuc ruku akoby nic. Cakal som modrinu. Ale na druhy den tam nic nebolo, ani po stlaceni ziadna hrcka, bolest. Nic)
-znizena unava
-vyssia vydrz, odolnost, fyzicka sila
Je tu hacik. Dlhodobe uzivanie C vytvara zavislost a je nutne postupne vysadzovanie. To ma ale netrapi
P.S. Oblickove kamene? MYTUS! Pri tych davkach by som uz skriabal steny od bolesti. Ked sa spytam lekarov, cim C sposobuje ladvinove kamene. Ich odpoved je: kyslostou.
Lenze to je trapny argument. Cely zivot zereme kyslu stravu (zasaditej je fakt malo). Cely zivot. A skriabali ste niekedy tie steny? Nie. Lekarom a farmaciam proste zalezi na tom, aby mali co najviac pacientov. (tie 3 choroby som vychodil bez navstevy lekarky)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ve vlákně Vitamín C najdeš informaci, jak je to s užíváním terapeutických dávek VitC a ledvinovýma kamenama. (Dokonce nejlepší souhrn informací ve vlákně pochází od Tvého "krajana", pana Tuhárského.) Najdeš jak bylo zjištěno a proč že to je nesmysl. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=105923#p105923jesy píše: P.S. Oblickove kamene? MYTUS! ...
-
- Zasloužilý člen
Jesy, to jsou dobré zprávy! Jsem tak ráda, že je kočička v pohodě, myslela jsem na vás často. Mám velikou radost. :-)
-
- Stálý člen
Macka metastazuje. HMPF! Nikdy som to C nemal vysadit
Nasadzujem intenzivne davky C, loziska su cerstve, mali by zmiznut. Uz mam lepsiu formu kyseliny L-askorbovej. Mam dodavatela, ktory pracuje v chemickej tovarni, beriem od neho laboratornu (p.a.) cistotu, kilogram za 15 eur/410 KC. Kvalitu je poznat, krystaliky takmer nejsu, kychnut do toho a leti to jak muka
Nasadzujem intenzivne davky C, loziska su cerstve, mali by zmiznut. Uz mam lepsiu formu kyseliny L-askorbovej. Mam dodavatela, ktory pracuje v chemickej tovarni, beriem od neho laboratornu (p.a.) cistotu, kilogram za 15 eur/410 KC. Kvalitu je poznat, krystaliky takmer nejsu, kychnut do toho a leti to jak muka
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Asi tak. Stejně jako do nějaké míry platí pro lidi: "Co tě nezabije, to Tě posílí", platí totéž daleko víc pro nižší organismy. Zatímco člověk (nebo kočka) nemá generace na to se nějakým patogenům přizpůsobovat, mikroby, divoké buňky, plísně a paraziti ty generace k dispozici mají. Ne, že je třeba nemoce doléčit. Vzhledem k naprosto nespolehlivým diagnostikám je třeba je "přeléčit a specielně tam, kde jde o léčení posílením imunity, kdy na rozdíl od "léčení" otrávením organismu nedochází k riziku otravy z léčení.jesy píše:Macka metastazuje. HMPF! Nikdy som to C nemal vysadit