Stejně pochybuju, že nějakou odpověď vůbec dostanu. Asi to není věc kterou by zkoumal hned tak někdo. Nějaká slitina Al + Fe s 1ms relaxační doby je mi taky k prdu tam zase vychází obrovská kapacita. Kondík 5000μF na 40kV ROFL
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Možno pre teba a z tvojho pohladu je táto informácii k prdu no pre mňa je to dosť zásadná vec k posunu. Mohol by si mi prosím ta trošku viac ozrejmiť kde si k tejto informácii došiel? Doposial som k tomu čo uvádzaš okrem križovkárskeho výrazu "alit" na nete nič nenašiel. Ďakujem.pdp7 píše:Nějaká slitina Al + Fe s 1ms relaxační doby je mi taky k prdu tam zase vychází obrovská kapacita. Kondík 5000μF na 40kV ROFL
Dal som si tu prácu s hladaním podkladov k uvadzanej zliatine a zistil som k tomu asi tolko, ta zliatina v uvadzanom zložení tak aby bola v celom svojom objeme homogenna sa bez prídavku tretieho ch.prvku vyrobiť metalurgicky neda. Zatial mi z toho vychádza že s touto zliatinou je to buď cele nezmysel alebo niekto úmyselne zavádza.pdp7 píše:Tady http://www.gewo.info/ve/MEG/The%20Beard ... lector.htm se lze dočíst o slitině 98% hliníku a 2% železa
Ještě jsem nezkoušel. On mi ten leydenský "proměnný" kond nefachá.pbn píše:Drobna otazočka, ruší ti to iskrište rádio?