Slavek Krepelka píše:Vidím to tak, že podle plodů poznáš strom. Z toho, kdo byl dosazen na místo hlavy státu (prý dočasně), vyplývá, co se stalo. NWO využilo despocie lokální zlovolné oligarchie a občanskou nespokojenost k tomu, aby poněkud zkonsolidovalo svou moc na Ukraině. To znamená, že tento puč byl veden NWO od samého začátku a dosáhl svého momentálního cíle, využivše všech dostupných propagandistických metod, včetně nacionalismu a rasové
Ano, Slávku, souhlasím s Tebou, nebudu to citovat celý, ALE:
samozřejmě na tý Ukrajině to není souboj anděla s čertem, ale spíš čerta s ďáblem a my teďkonc musíme (měli-bysme asi) někomu fandit.
Oni ti nacionalisti a fašisti a Vlasovci by tam nebyli zdaleka v takovým množství, kdyby nezažili už za Stalina svoje. To víme.
Ale já v tom navíc kromě souboje obvyklých zájmových skupin vidím skutečný vzepětí obyčejných slušných lidí, kteří už toho všeho zkorumpovanýho zlodějskýho a prolhanýho marasmu mají plný zuby a chtěli by žít konečně ve slušný a spravedlivý společnosti. A těm já fandím, protože takovýhle revoluce v historii nejsou zas moc často. (i když se na to nabalí zase různý zájmový skupiny - bohužel )
No a taky mám jistý zkušenosti s ruskými tanky od nás z Čech, ale i z Maďarska 1956, Německa, hrozbou invaze v Polsku 1981 atd. a tak nějak podvědomě od nich neočekávám nic dobrýho.
Takže já ruský invazi na Krym a hrozbě celý Ukrajině prostě nemůžu fandit.
Zdravím, Milda.