Tak před chvíli jsem objevil na E-Cat worldu zprávu, že zakladatel a šéf Solar Hydrogen Trends pan Konstantin Balakiryan (typicky americké jméno) se nechal slyšet viz článek "
Solar Hydrogen Trends CEO Konstantin Balakiryan Comments on Hydrogen Production Process"
http://www.e-catworld.com/2014/03/solar ... n-process/ k jejich vodíkovému generátoru, který má název “
Symphony 7A”.
V podstatě říká, že nebude zveřejňovát v médiích žádné výsledky, dokud nebudou publikovány ve vědeckých žurnálech.
V dalším pak říká následující:
However, in order for you to understand what a great discovery GOD gave to us all please try to find answers
in the following questions:
Nicméně, abyste pochopili, jak velký objev nám BŮH dál, pokuste se najit odpovědí na následující otázky:
1. If the working substance in the reactor is water, how come the output is almost only hydrogen?
Jestliže pracovní médium v reaktoru je voda, jak to že výstupem je takřka pouze vodík?
2. After splitting water where do molecules of oxygen disappear?
Kam se poděly molekuly kyslíku po rozštěpení vody?
3. What role in stunning efficiency of “Symphony 7A” plays a collective excitation of nucleons in the nuclei of atoms of oxygen?
Jakou roli při nesmírné účinnosti reaktoru “Symphony 7A” hraje kolektivní vybuzení částic atomového jádra kyslíku?
4. Is it possible at a rate of 0.5 kW energy hour and at operating temperature 60 degrees centigrade, to have a nuclear fission and fusion?
Je možné s příkonem 0,5KW za hodinua pracovní teplotou 60°C provádět nukleární štěpení a fůzi?
5 . To produce 1kg of hydrogen it is necessary to split 9 liters of water, then how or in what way in this hydrogen reactor “Symphony 7A”, it takes only 1 liter?
Když k produkci 1kg vodíku je zapotřebí 9 litrů vody, jak nebo jakým způsobem může vodíkový reaktor “Symphony 7A” spotřebovávat pouze 1 litr?
Sincerely,
Konstantin Balakiryan
PhD, Professor
Tak. Já tady končím. Možná by nám mohl odpovědět pan Bílek z Xnergie?
Je-li to vše pravda, pak ta rychlost příštího vývoje bude daleko strmější, než jsem si ve své nejbujnější fantazii představoval!?
P.S. Můj opravdu privátní názor zatím je, že srandičky, na ty si pana Balakiryana užijeme !.