![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a nic ničím nezatěžuju...
Nebo se pro sichr dodá pár kapek HCl. To snad není zas tak tvrdý ořech. Co se týče zátěže NaCl, množství je vyloženě směšné.martin11 píše:když to tedy je tak jak se píše výše, tak se koupí rovnou kyselina boritá ...
Nazdar Zino. Snad se někdo dále ozve s dalšími zkušenostmi. Jinak bych si typnul, že trpělivost růže přinese. Článek mluví až o 2-3 měsících, než se kloubní problémy naprosto srovnají. Asi bude záležet dost na tom, v jakém je to stavu. S tím dávkováním jsem to taky přesně nepochopil a že jsem po tom znova lezl. Vychází mi to, že člověk má míchat 6g do litru vody, ale v první části, kde jde o artritidu atd, mi to dává dávkování nějak po těch lžičkách, zatímco při candidóze mi to vychází, že má člověk vypít tu flašku denně, i když jen pocucávat a tím rozložit přes celý denzina47 píše: ... Poslední dny mě záda i klouby zase začaly pobolívat (někdy bolí docela dost), ...
To je patrně omyl. Borax je dost zásada a HCl by ji měla upufrovat, nebo vyreagovat do neutrálu. Zásada dovede na sliznicích pálit stejně jako kyselina.zina47 píše: ... Mně občas po boraxu mírně pálí žáha, tak to mám patrně HCl více, než je zdrávo.
5ml je poctivá polévková lžíce, testovala jsem to stříkačkou.rikardo píše:......... Standartní dávka je 1 čajová lžička koncentrátu (5ml), která obsahuje cca 25-30mg boraxu a dává kolem 3mg bóru. .........