Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 552

Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Batles »

Kov píše: To tvoje antimykotikum od Batlese mám.....
Dobré ráno :D
Kove, kdo ty jsi, že máš ode mne Antimykotikum :?: Nějak mi uniklo, že se osobně známe, omlouvám se. V množství pacientů se nicky ztrácejí...
Než jsem se rozhodl zařadit do svého "arzenálu" Antimykotikum, testoval jsem vzorek na desítkách lidí včetně mé rodiny.
Měl jsem možnost testovat i další protiplísňový prostředek Fin candi mis. Mahatmovo Antimykotikum s převahou vykazovalo vyšší efekty.
Nezapomeňte, že všichi si můžeme testovat sami na sobě účinost všeho možného pomocí Kineziologického svalového testu. Nejsme odkázáni jen na Salvii, nebo Oberony :!:
Mimochodem můj Oberon není často kritizovaný Oberon Titanium Aurum :!: Aurum nemá laserový snímač :!: Tento typ bych si nekoupil.
Mám model Oberon Titanium PC a má laserový snímač. Jedná se o zcela jinou konstrukci a provedení. Měl jsem možnost otestovat oba dva modely podle návodu Crafta, který má zveřejněný na svých stránkách. Tolik k mému PC oberonu.
No a teď s odstupem času vidím výsledky Mahat. Antimykotika i Antihelmintika. Musím říct, že v těle je úžasné dění. Po dávce Antimykotik candida udělá to, co všichni malí šmejdi (plísně, viry, bakterie a paraziti): utíká zespodu nahoru a zevnitř k povrchu. Tohle dění je popsáno v mnoha moudrých knihách a je úžasné vidět to na vlastní oči na Oberonu.
Podotýkám, že paraziti nejsou příčinou chorob, nýbrž důsledkem velmi znečištěného prostředí těla. Proto imunita prohrává boj....
Na počátku množení malých šmejdů leží velmi často zátěž těžkými kovy :!: Tam je jedna z hlavních příčin celého počátku nemocí...
Je třeba likvidovat těžké kovy, při tom dodávat chybějící vitamíny, rozchodit acidopíst, likvidovat napřed plísně, pak parazity a během toho pomáhat imunitě dělat pořádek v těle-k tomu používám přednostně v posledních měsících CDH. Mám z něj velmi dobrý pocit i výsledky, než s MMS1, nebo CDS.
Musím už jít, můj čas vypršel, mějte se všichni moc hezky,
Batles :D


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Kov:
Myslím, že je potřeba číst taky slovo od slova, ne pouze text proletět, protože mahatma na můj dotaz přece jasně uvedl, že své antimykotikum testoval již dříve, viz.
Batles testuje vyše mesiaca, ja používam už dlho ( necelé 3 roky)...
Upřímně řečeno, když se něco vyvíjí, tak v drtivé většině je tím prvním pokusným králíkem sám autor, pak jeho rodina a pokud je vše ok a výsledky slibné, pak teprve další zájemci (známí) a až úplně nakonec cizí lidé, kteří také projeví zájem.
A ještě jedna věc, zapomeňme už pro jednou, že léčba musí automaticky znamenat vždy pouze zlepšování příznaků problémů, jako je zvykem u klasické medicíny, kde mnohdy k léčbě ani nedochází, ale pouze k potlačování příznaků. Mnohdy se totiž stav může taky silně zhoršit a nějakou dobu trvá, než se začne zlepšovat a miznout. Bohužel tady mnohdy lidé zazmatkují a ze strachu většinou léčbu úplně vysadí, místo aby pouze ubrali plyn a pak konstatují, nepomohlo mi to. Pak je tady zase druhý extrém, že někteří až příliš tlačí na pilu a nedbají toho, co výrobce uvádí.

Ahoj Batlesi, máš nějaký specifický a funkční postup na tu "chelaci", myslím, že by to určitě zajímalo i ostatní.
Díky za tip na CDH a Slávkovi za překlad, tenhle hybrid MMS mi nějak ušel :)

P.S. Stále se ale nemohu zbavit dojmu, že to mahatmovo antimykotikum není ani tak antimykotikum, jaký je pravý význam tohoto slova, ale příznačnější slovo mě přijde spíše jakýsi renovátor sliznic, nebo alkalizér. Vhodnější a výstižnější slovo mě ve spojitosti s tím složením nenapadlo. Pokud by tohle všechno ta směs zvládla i bez podpory jiných prostředků, odkyselovací kůry, užívání HCL, MMS, což jsou silné drtiče candidy, pak opravdu klobouk dolů a považoval bych to za malej zázrak.
Nicméně, když dle Batlese je i mahatmovo antihelmitikum dobré, (otázkou je, zda zabralo i tam, kde jiná selhala a je to právě kvůli tomu nosiči, nebo pouze díky poctivé gramáži účinných látek, což mívají zvláště ty asijské celkem dosti šizeny), pak ale ten Cheironmectin musí být absolutní bomba. Osobně jsem ho na sobě ale netestoval, protože nemám s ním co likvidovat :)


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Batles »

Craft píše: Ahoj Batlesi, máš nějaký specifický a funkční postup na tu "chelaci", myslím, že by to určitě zajímalo i ostatní.
Od října loňského roku dělám chelaci nejraději pomocí vnitřního užívání DMSO-dávkování každému potřebnému určím individuelně. Je to pomalejší, ale vytrvalý postup.
DMSO se stará o mnohem víc, než jen těžké kovy. Proto ho velmi rád nasazuji, pokud vegetotest na Oberonu dobře vyjde.
Faktem je, že někteří lidé příšerně smrdí :laugh: Včetně mne :jump:
Čím víc těch hnusů ze člověka vyjde, tak člověk najednou přestává páchnout. Někdy je to fakt až úsměvné, co se všechno dá zažít při užívání DMSO vnitřně. Rozhodně nihoho nenabádám, aby vnitřně užíval, napřed je důležité si udělat test jater :!: a je li to potřeba. DMSO u některých lidí má nečekaně silný záběr.
Sakra Crafte, radši po mě takové věci nechtěj, doufám že mne nikdo neobviní, že je mu moc mizerně :D Detoxikace není žádná sranda, projevy jsou fest různorodé - no je to také důkaz, že to zabralo, je to správný postup.
Jestliže se těžké kovy hýbou moc pomalu, tak pak pořádné fofry: chlorella, koriandr a česnek medvědí. Návody k užívání jsou na netu, račte vyhledat.
Světu mír a hojnost všem :D
Batles


ailleyscha
Stálý člen
Příspěvky: 61
Registrován: ned 28 dub 2013 18:29
Bydliště: Kopřivnice
Dal: 23 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od ailleyscha »

Dobré ráno, před nedávnem jsem sem psala že ze mne po užívání MMS vyšlo cosi, byly vložené i foto. Podle Mahatma jde o Dictyocaulus Viviparus ( Průduchovka jelení) Něco jsem si o tom našla ovšem vůbec nechápu kde jsem k tomu mohla přijít, zvěřinu nejím,jehněčí také ne, tak snad jedině od psů co mám doma - je to možné ?
Psí holky ovšem pravidelně odčervuji, tak možná špatně. Mahatma mi napsal že mám použít Ivermektin, já se dočetla že zvířata se léčí Albendazolem.
MMS teď už druhý týden neberu, musela jsem udělat přestávku protože jsem byla nadměrně unavená a v práci to ted bylo dost náročné :(
Jediné co jsem zkusila byla Autopatie. Ovšem ted uz skoro týden vytahuji vždy večer z pusy několik kousků toho hnusu, ruzných velikostí, dnes snad už pět, vždy mě potom bolí v krku jako by byly usazeny spíše tam než v plicích. Tak bych se potřebovala zeptat kde seženu ten Ivermectin a zda by to mohla být i pasta ?
A také bych potřebovala vědět zda mám pastou odčervit i své psy ? Teď jim dávám alespoň MMS do vody na pití.
K lékaři s tímto asi nemá cenu chodit ? :shock:


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Kov »

ailleyscha píše:Dobré ráno, před nedávnem jsem sem psala že ze mne po užívání MMS vyšlo cosi, byly vložené i foto. Podle Mahatma jde o Dictyocaulus Viviparus ( Průduchovka jelení)
To nějak nesedí. Ten tvůj červík byl jiný.


mahatma

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od mahatma »

Dictiocaulózu spôsobujú parazity rodu Dictiocaulus, u nás je najrozšírenejší práve Dictiocaulus Viviparus. že sa s najväčšou pravdepodobnosťou jedná o tohoto parazita mi podľa fotky a podľa informácie že parazit bol vykašlaný potvrdili nezávisle na sebe dvaja veterinári ktorých som sa na to pýtal. ja nepoznám to zvieratko, čo je na fotke, preto som zisťoval u odborníkov.


Uživatelský avatar
Daria Lori
Starší člen
Příspěvky: 195
Registrován: úte 26 led 2010 15:17
Bydliště: Modena - Italie
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Daria Lori »

Dobrý den, potřebovali by jsme v Itálii frekvenci na Plasma Generátor - pro VAROOA DESTRUCTOR, ACARO je to smrt včel - zkusíme to plasmou zastavit a natočit.....jako důkaz, děkujeme a čekáme na vaši odpověď pane Crafte


lenq
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: stř 16 dub 2014 13:18

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lenq »

LenkaX píše:Ahoj a to ještě paní Bláhová o sobě říká ,že předepisuje minimu antihelmitik, než ostatní poradci. Zřejmě máš hodně parazitů, ale ber to jedno po druhém s odstupem. Pak nic nezatížíš víc jak je nutné. Jen to bude trvat déle.Asi ti říkala, že plasmodia se musí jako první odstranit. Navíc v počtu tablet hraje roli i váha .
Z toho co píšeš jsem brala Ivermectin a Hetrazan a nic jsem na těle při odcházení vlasovců nepocítila.
U Albendazolu na roupy taktéž nic. Pokud to ale vezmeš najednou nevím co se bude dít játry a ledvinami. Bud opatrný ! Ale asi Tě pí . Bláhová informovala co a jak.
Měj se Lenka
Ahoj s tím počtem tablet a váhou musím souhlasit.Určitě je rozdíl mezi chlapem 85-100kg nebo ženou 55-62.Sama jsem se na sobě přesvědčila,ale dost pozdě.Začla jsem brát dle návodu Chloroquine 250mg 1-1.Vše bylo dobré až 10tý den večer ve 22.00hod to se mnou seklo.Dušnost,průjem,slabost v celém těle,krev z nosu ,motolice nespala jsem pořádně 3noci a 3dny vždy jen tak 1/2 hod a dalších 6hodin v bolestech.A byla jsem prý žlutá.Manžel nevěděl co dělat,ale záchranku jsem mu zakázala zavolat.Stalo se mi to v neděli večer a ještě teď se cítím velice slabá.


perun333
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07 zář 2013 20:33
Dal: 1 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od perun333 »

Já třeba na chloriquine žádné reakce nemel ani na ivermetin a hetrazan. Největší reakce jsem nel na albendazol a praziquantel. Po ti jsem se dostával ještě 3 týdny po dobrání.

Ted už mám jen dle měření onchoceru a nějaké pomalé viry. Jinak candidy a plísní jsem se relativně rychle zbavil chlorelou a jecmenem


Stando
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: ned 11 kvě 2014 20:23

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Stando »

Zdravim vo spolok,

som uplny zaciatocnik a tak kazda dobra rada nad zlato. Moj hlavny problem je tinitus, ktory zacal pred 2 tyzdnami po uzivani antibiotik. Moj namerany zoznam:

Plasmodia
Ascaris suis - skrkavka
Dirofilaria repens a ine vlasovce
Taenia serialis - pasomnica
Diphyllobothrium latum – pasomnica rybia
Motolice
Schistosomy slabo – krvnicky

Citam fora uz nejaky treti den a snazim sa nastavit si kuru.
Zacal som s trojcatkom druhy den podla protokolu jukl.cz
Dnes pride MMS+HCL, Hetrazan a Ivermectin, uz mam 12 tbl Praziku a Jonasovky na filarie a plasmodium

Otazky:
1. Mozem zacat uzivat MMS a Jonasovky pocas trojcatkovej kury?
Cital som, ze trojcatko nie je ziadny zazrak, ale radsej zacnem pomalsie,
az nie su reakcie na chemiu az take prudke, jedna sa o moju prvu kuru v 32. rokoch.

2. Mam najskor zacat Prazikom 1.den 2-0-0 2.den 2-0-2 3.den 2-2-2 podla poradkyne
alebo standartnu 14 dnovu kuru Ivermectin + Hetrazan podla Blahovej navodu?

Dakujem.

PS: moja vaha 70kg


Eva11
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 14 čer 2012 8:56
Dal: 3 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Eva11 »

Ahoj,
ráda bych poprosila o radu. Dnes byla přítelkyni mého syna definitivně potvrzena diagnóza roztroušená skleróza. Leží v Motole po lumbální punkci, kde po zjištění pozitivního výsledku ji chtějí nadále hospitalizovat a nasadit kortikoidy v kapačkách. Ona se této léčby hodně obává, je tam s ní pořád syn, ale nevědí si rady. Ani já jim v této situaci neumím poradit, Vzít nohy na ramena a utíkat? Je pro ní určitě těžké v danou chvíli odmítnout tuto léčbu, když jim tam doktoři tvrdí, že to utlumí další vznik zánětlivých ložisek na mozku. Chtěla bych jí pomoci a domnívám se, že by bylo vhodné obrátit se nějakého detoxikačního poradce nebo naturopata, který umí diagnostikovat těžké kovy a poradit, jak je odstranit z těla, také parazity a další...Prosím vás o osobní zkušenost a radu, na koho se obrátit, nejlépe v okolí Plzně a Prahy. Děkuji za každou radu.


John.D.
Stálý člen
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 20 úno 2014 13:27
Bydliště: Ostrava
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od John.D. »

Ahoj Evo,

je těžko takhle radit, moc jsi ten její stav nepopsala. Osobně si myslím, že varianta utíkat z nemocnice je asi to nejlepší co se dá udělat, ale závisí to na jejím stavu. Kortikoidy jen potlačí příznaky, ale nevyléčí. Obrátil bych se na nějakého měřiče parazitů a podíval bych se tady po fóru na vhodnou alternativku. Variant je hodně a rozhodně to nebude běh na krátké trati. Z RS nemám zkušenost, k tomu se Ti vyjádří asi někdo fundovanější. Já osobně bych šel touto cestou. Projdi si vlákna, hodně Ti to napoví, kterou cestou se dát. Rozhodně nečekej, že Ti tady někdo řekne rádoby nejlepší cestu k úspěchu. Každý člověk je jiný a je potřeba se řídit svým tělem a svými příznaky.

Držím palečky.
Naposledy upravil(a) John.D. dne stř 14 kvě 2014 8:19, celkem upraveno 2 x.


Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od MIRKO »

Mrkni na mé příspěvky...mám RS diagnostikovanou cca 5. let. 1,5 roku jsem se nechal ničit doktorama
pomocí kortikoidu,interferonů než jsem prozřel.Již více než tři roky detoxikuju,beru vitamíny,minerály,dělám očisty a držím životosprávu.Podle mne jsem ted v podstatně lepším stavu než před 5. lety...pocitově určitě.K doktorům už nechodím ani na kontroly...nemají mi co nabídnout a na ty jejich kecy jsem už alergický.Nejsem sám...jsem v kontaktu z cca 6. RS,nevím o nikom, že by mu detoxikace uškodila.Každopádně určitě doporučuju jsi najít dobrého detox. poradce...ale každý nese odpovědnost za své zdraví a musí jsi vyšlapat svou cestu sám...i pomocí tohoto skvělého fora /lidí/. :D


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

Stando píše: 1. Mozem zacat uzivat MMS a Jonasovky pocas trojcatkovej kury?
2. Mam najskor zacat Prazikom 1.den 2-0-0 2.den 2-0-2 3.den 2-2-2 podla poradkyne
alebo standartnu 14 dnovu kuru Ivermectin + Hetrazan podla Blahovej navodu?
1. Jonášovky můžeš brát současně téměř s čímkoli, pracují na jiné úrovni. MMS se má brát s odstupem od antioxidantů tak 2 hodiny.
2. Řídila bych se tím, co ti poradila poradkyně. I já bych začala praziquantelem. Návody H. Bláhové jsou obecné. Navíc nemá smysl začínat vlasovcovou kúrou, dokud máš plasmodia. S tou vyčkej po alespoň 14denním (raději déle) braním MMS a Joalisů na plasmodia. Neřekla ti poradkyně, co a v jakém pořadí máš brát?


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

Eva11 píše:Prosím o radu, na koho se obrátit, nejlépe v okolí Plzně a Prahy. Děkuji za každou radu.
Pokud vím, tak Hana Bláhová se na RS specializuje. Nové pacienty už nebere a taky je to daleko, ale předpokládám, že by ti mohla poradit, na koho se obrátit. Kontakt najdeš v seznamu poradců, když zadáš hledání. Dost informací o RS, hlavně o zátěžích, které mají všichni pacienti RS, se dočteš v jejím Deníku poradce. Jinak na poslední přednášce v Praze vystupovala H. B. spolu s nějakým poradcem, který se z RS vyléčil. Je to někde ke konci přednášky:


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“