Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Tímto upřesňuji můj příspěvek ze dne 25.5.2014 ohledně intoxikace jater antiparazitiky.
Mám varování pro všechny, co jedou různé antiparazitní protokoly i několikrát dokola. Nechci tady šířit paniku, ale postupně se objevují další a další případy otrav vyššími a opakovanými dávkami Praziquantelu a Hetrazanu (DEC). Postižený to ale nemá sám zatím šanci poznat, ale otrava těmito léky způsobuje intoxikaci jater a postihuje jeden až všechny 4 laloky jater a časem může z toho být i diabetes se všemi jeho projevy a jiné kožní problémy. Bohužel bez použití vhodného informačního preparátu se to nehne a drží se to tam. Dokonce ani Jonáš nemá na to účinný preparát ve své nabídce. Kamarád si proto vytvořil vlastní preparát a momentálně jej testuje a zatím u všech funguje. Jonáš má ve své nabídce pouze podpůrné preparáty, které je také dobré nasadit, ale primární problém moc dobře neřeší (Mind-Neuro-VegetativeDren). Pokud se to ale neřeší vůbec, může to pak časem vyvolat různé reakce jako silné kožní projevy nebo zvýšení krevního cukru. Určitě těch případů bude více, ale zatím je to čerstvý poznatek a mapuje se to. Bohužel ostropestřec to nevyřeší, neboť tyhle jedy je potřeba z jater vyloučit ven. A dokud tam budou, tak regenerace ostropestřcem není příliš efektivní. Takže bacha co do sebe ládujete, osobně se mi moc nezamlouvá ani to DMSO vnitřně za účelem chelace, čert ví, co to všechno může napáchat časem za škody, protože některá poškození se neprojeví okamžitě a tělo není hrnec, do kterého se něco nalije a kompletní nezměněný obsah se zase vylije. Tělo používá kromě jiného i důmyslné metody filtrace a všechny jedy neumí jen tak vyloučit a začne je uvnitř ukládat, dosti často právě v játrech.
Rovněž se poslední dobou stává, že někteří měřiči řeší spíše sekundární problémy a primární problémy, někdy doslova tikající bomby v těle klientů ponechávají bez povšimnutí.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:x dej vědět co to ten kamarád vymysle :roll: já mám asi tenhle problém :evil: fyzicky jsem se hodně zlepšil :jump: na kole dám i 100 km což se před pěti lety mohlo zdát jako utopie :bhead: někdy jsem nemohl dát ani pět metrů :enaughty: ale mám nevysvětlitelné problémy s hlavou :dknow: pamět odchází a někdy mám stavy jako kdybych se měl zbláznit :evil: jediné co mě vždycky zabere je EFT ale zase se ty problémy vrací :bhead: a myslím že u mě za to může PRAZI. kterého jsem spapal požehnaně :ethink: no abych to shrnul tak fyzicky jsem se rapidně ale opravdu rapidně zlepšil :jump: ale duševně jsem se zase zhoršil :baby: :dknow: no nevím co je lepší :ethink: ale stejně jsem v globálu na tom lépe :bye:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Craft píše:Bohužel ostropestřec to nevyřeší, neboť tyhle jedy je potřeba z jater vyloučit ven. A dokud tam budou, tak regenerace ostropestřcem není příliš efektivní.
... kotvičník, ten totiž v první řadě detoxikuje játra ... :) ...

to vokoun: ... a zlepšuje duševní funkce ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
someone01
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od someone01 »

zdravím, rozepsal by se někdo o eshopech XXXXXXXXXX a XXXXXXXXXXXX, máte zkušenosti? odkud to posílaj? fakt to jde až z thajska? jaká je tak doba dodání? jde zvolit českou poštu/ppl, platbu předem na ucet/ na dobirku......? jaké máte zkušenosti s prazi a jinou chemií? je ten opticide kvalitní? v posledních příspěvkách se hodně lidí zmiňuje o problémech, o předávkování a o ukládání v játrech.. nechtěl bych to jíst místo bonbónů, hrozí při jednorázové kůře nějaké nebezpečí? hloupá otázka já vím, jak byste ale odpověděli na základě vašich zkušeností? díky za reakce..

Edit: ... www odkazy vymazány ... toto není žádný reklamní server ... ;) ... A(&F) ...

rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Příspěvek od rambajs »

Zdravim. Asi 15 minut tady ziram na ty posledni dve strany fora, a premyslim jestli k tomu neco napsat, a jak. No, kazdy jsme jak jiny, tak jineho presvedceni - napriklad. Snad to tak nejak shrnu v kostce a rychle, protoze energii potrebuju jinde.

Lidi, mejte rozum :D Dejte sem nekdo tedy pribalove letaky beznych leku, co papate od doktoru s nejlepsim vedomim a svedomim. Ty jsou bez vedlejsich ucinku? Nebo si davkujte 3x denne 2 lzicky pelynku (treba caj) No nepoznate vokouna a ani on vas, pac budete do 14 dni dementi.

Kdo to zas byl za uzasnaka co toto kurňa vylustil z parakoule za uplnku mesice :roll:
Techle lidi znam nekolik desitek. Nikdo nic nevi presne, ale vi neco, mnohdy to funguje, ale nevi proc, a kdyz se jich ptam s jakou silou pracuji, rikaji "bozi". Jo bozi. Satan se taky jmenoval Svetlonos.

Tak tu mame svetlo a dalsi nechtenou paniku na dalsi cestu svetla.

Mejte se pekne a bojujte sami za sebe a poslouchejte svoje telo. Samo vam rekne kdy mate dost.
:bye:

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Pokud někomu antiparazitika chutnají a dělají mu dobře, ať je láduje, stačí poslouchat své tělo. Tomu říkám opravdu skvělá rada :D
Asi jsi nepochopil, že je to pouze info a jak s ním každý naloží je čistě jeho věc. Jisté je také to, že u případu diabetu se po antiparazitické kůře velmi výrazně zhoršila hladina cukru a nešla dolů a nezabírali ani osvědčené babské rady, ani klasické léky. Všichni jenom krčili rameny. Asi by jsi se pak nesmál na místě toho člověka a byl z toho hezky vyplašený, protože by jsi byl na tom hůře, než na začátku. Teprve až se tyhle sajrajty po prazíku a DEC z jater odbourali, krevní cukr začal poměrně rychle klesat a kožní projevy miznout, asi boží zázrak světlonoši ;)
Někdy bych některým chytrolínům přál číst prosby o pomoc od lidí, kteří už vše vyzkoušeli a stále mají problémy. Tedy i ty bonbóny v podobě antiparazitik. Bohužel to tady veřejně do fóra nenapíšou a většinou pouze na SZ. Dosti často také od těchto lidí slýchám, že detox. poradci fungují dnes už mnohdy stylem doktorů, tedy nějak takto, "prazík vyberte a přijďte se mi ukázat za měsíc a nashle". Jenomže když se problémy těch lidí nezlepšují, tak je někde pak asi chyba. Sice mu třeba pomůže se zbavit něčeho většího, ale primární problém to neřeší a dokonce třeba ani nezjistí mnohem horší aktivní zátěže a dokonce byl i expert doporučovaný Bláhovou, který ani nezjistil již počínající nádorovou aktivitu, nebo masivní zamoření jiným mikroorganismem a tak bych mohl pokračovat.
Poslouchat své tělo, je sice moc hezká rada, ale tohle musí jeho vlastník umět, čili to chce mít dlouhodobý cvik. Smůlu mají pak ale většinou ti, jejichž tělo hodně snese, ale to jen tak pod čarou ;)
:bye:

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Craft píše:Pokud někomu antiparazitika chutnají a dělají mu dobře, ať je láduje, stačí poslouchat své tělo. Tomu říkám opravdu skvělá rada :D ..................... Poslouchat své tělo, je sice moc hezká rada, ale tohle musí jeho vlastník umět, čili to chce mít dlouhodobý cvik. Smůlu mají pak ale většinou ti, jejichž tělo hodně snese, ale to jen tak pod čarou ;)
... jj, přesně tak, Crafte ... :good: ...... na tuhle frázi (kravinu) jsem už léta těžce alergickej ... :D ... kuwa, lidi, vzpamatujte se !!! ... zjevně ani netušíte, kolik přírodních věcí nám dokáže "chutnat", ale přitom zároveň těžce škodit !!! (někdy dokonce vytvářet závislost, např. nikotin) ... :P ... navíc co se týče pozvolných duševních změn, tak ty člověk většinou sám na sobě vůbec nepozná ... a jeho okolí je rozpozná, až když už je pozdě ... :dknow: ...

... :bye: ... Anri ...

PeS: ... ... vždyť kupřikladu, taková smaženice z muchomůrky zelený, ta je prý jedna je nejlepších, jaká se dá vůbec ochutnat !!! ... alespoň to říkali ti, co jí přežili ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:) no nevím přesně jak to tady bylo myšleno, ale já jsem tyhle sajrajty typu Prazi. atd. nebral že by mě chutnali a nebo že bych po nich toužil :bhead: ale byl jsem dost v koncích. Měl jsem za sebou Weldona :ethink: který mě usvědčil že nejsem blázen a že mé problémy které mimo jiné začali ze dne na den nejsou výmysl a že nejsem hipoš :enaughty: tak jsem začal bádat a pozorovat a z skoro nechodícího človíčka se silnými před kolapsovými stavy s neodúvodnitelnou úzkostí jsem se dostal do stavu že můžu ujet na kole 100km a uběhnout 5 km :jump: které jsem neuběhnul ani ve škole :eclap: a jako vedlejšák mám problém z hlavou :bhead: tak budu dál pozorovat a číst tady vaše zkušenosti :eclap: ted jsem například začal pít kotvu na radu Anriho :bye:

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Aby to někdo špatně nepochopil, nejsem odpůrce antiparazitik jako takových, protože někdy prostě není jiná možnost. Ale jsem odpůrce zbytečného braní, tedy tam, kde nejsou nutné, nebo braní jen tak preventivně, stejně tak mnohdy zbytečně přemrštěných dávek. Někdy jak vidím některé protokoly, tak si říkám, tohle může užívat jenom blázen, ale chápu, že v zoufalství člověk udělá cokoliv a pud sebezáchovy jde pak stranou. Jak jsem tady psal Cheironmectin je dosti účinný a stačí opravdu i menší množství účinné látky. Prazík z Asie se musí brát pomalu na kila aby fungoval a pak játra trpí. Smůla je, že to tam tělo zazdí a nejde to automaticky ven. Tak aby to vyléčení nebylo dočasné, protože když játra nefungují dobře, je pak problém cokoliv pak užívat a člověk může v extrémním případě i pozvolna spadnout tam, kde byl na začátku.
Takže jak jsem psal, je to info na existující riziko, které někteří přehlížejí a dále tlačí na pilu.

Díky A(&F) za tip na ten kotvičník v této souvislosti. Bude se to muset ale vyzkoušet zda to zvládne a bude tady dostatečně účinný, protože třeba ostropestřec tady zklamal.

someone01
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od someone01 »

odkud jste brali ten cheironmectin? třeba ebay nic nenajde.. nebo kdybych chtěl ten thajský opticide, odkud ho brát? pokud to chápu dobře, tak minimálně užívat něco na podporu jater v průběhu kůry... co olej z ostropestřce? jak jste to tedy užívali vy? nějaké problémy po kůře byly?

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Craft píše:Díky A(&F) za tip na ten kotvičník v této souvislosti. Bude se to muset ale vyzkoušet zda to zvládne a bude tady dostatečně účinný, protože třeba ostropestřec tady zklamal.
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=128952#p128952 ...

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

Craft píše: osobně se mi moc nezamlouvá ani to DMSO vnitřně za účelem chelace, čert ví, co to všechno může napáchat časem za škody .
Nazdar,neviem či si skúšal DMSO ako detoxifikátor,ale podľa mňa má brutálny účinok na človeka,budem písať o sebe ,teda aspoň o mne.Nevidím jeho ospevované účinky až tak na vonkajšie použitie,mal som natiahnuté šľachy v zápästí a zdá sa mi,ke´d som si s nim potieral boľavé miesto ,až tak neúčinkoval.Ale.............Prekvapili ma jeho účinky ako detoxu ,samozrejme som používal dosť vysoké dávky,asi dve až tri čajové lyžičky denne do prefiltrovanej vody,nie naraz na jednu dávku.A prečo o tom píšem?

Chuť? Super, pripomína mi miestami tonik/1 kávová lyžička do 2 dcl prefiltrovanej studenej vody.
A potom sa dostavili približne účinky ako pri MMS 1,nastali nejaké hnačky a výsledok?Slzili mi dovtedy oči a potom akoby si uťal sekerou,zmizlo to z dňa na deň,slzenie zmizlo.A telo akoby posilnilo,je mi lepšie a oveľa,niečo sa muselo stať,tí ,ktorí vedia o čom píšem ,vedia ,že to bol atak na škodlivé mikroorganizmy,nechce sa mi to tu písať,ale je to tu na fóre napísané.A ťažké kovy?Za mlada som mal ústa prepchaté Hg plombami a boľševici nám stabilne dávali flourové tabletky aby sa nám nepokazili zuby,takže niektorí vedia o čom píšem...............

Vďaka a všetko dobré s Vami............

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
vokoun píše:ted jsem například začal pít kotvu na radu Anriho :bye:
... vítej v klubu !!! ... :) ...

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

early123:
Beru to jako tvou praktickou zkušenost. Pokud i po 2 letech od této kůry bude u tebe a jiných vše ok, pak to DMSO vnitřně třeba vyzkouším taky. Dříve jsem totiž na sobě také testoval kde co, ale dnes jsem již více v této oblasti opatrný, protože ne všechno co jsem na sobě zkoušel nebylo zcela bez následků ve větším časovém horizontu a pak jsem to musel řešit.
Moje zkušenost s MMS1: Před nedávnem jsem po dlouhé době prodělal extra silnou chřipku, kterou jsem zažil naposledy ve školním věku. Paradoxně nepomohly ani vyšší dávky MMS1 (9 kapek) nebo 3 kapky co 2 hodiny, ani jeho hybridy (CDS, CDH). Pak jsem zkoušel KS, které to trochu utlumilo (klesly horečky), no aspoň něco. Prostě MMS si ani neškrtlo. Deficit vitamínu C jsem také neměl, samozřejmě jsem jej neužíval při braní MMS a jeho hybridů. Sliboval jsem si od toho, že mě to rychle postaví na nohy a nic. Pak jsem nasadil svou plasmu a bylo mi ještě hůře. Pak ale na druhý den konečně nastal zlom, zřejmě díky tomu, že se toxiny vyplavovali z těla ven. Další den zase zhoršení, tak zase plasma, pak zase zhoršení a až na potřetí se to konečně začalo pomalu zlepšovat. Takže MMS mě tady velmi zklamalo a osobně už jej nepovažuji za prostředek poslední záchrany, jak mu mnozí přisuzují. Tím chci říci to, že co pomůže jednomu, druhému nemusí, stejně tak ono DMSO. Takže ono pionýrské testování různých chemických látek na vlastním těle už raději přenechávám jiným a mladším :) Dnes do těchto pokusů jdu už spíše s "námořnickou rozvahou" a raději testnu kotvičník ;)

A(&F):
Díky moc za info kolem toho kotvičníku. To, jak ovlivňuje psychiku je až k neuvěření, akorát koukám, že má až příliš tlumící účinek (libido), což dělají i některá antidepresiva. Ale asi to je ojedinělej případ, protože vesměs co čtu, tak libido naopak zvyšuje :D
Naposledy upravil(a) Craft dne úte 10 čer 2014 23:20, celkem upraveno 1 x.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

someone01:
Ten Cheironmectin byl na ebay, na předešlé stránce byl i odkaz.
Asi cca. 2 roky zpět jsem na sobě zkoušel také různé antiparazitika přes ono tvrzení Bláhové a spol, že nejsou nějak výrazně škodlivá, (mimo jiné i ten sajrajt prazík z Asie a pak i DEC). Vždy jsem ale nasadil i čerstvě vlastnoručně mletý ostropestřec. Bohužel dnes vím, že ostropestřec nepomohl. Také mám přes veškerou snahu z toho jeden lalok jater chytlej a řeším to kapkama a vnímám, jak třeba po jídle již nebývám unaven. No ale jsou borci i z řad detox. poradců, co mají díky kůrám antiparazitik chytlé i všechny čtyři laloky a mávají nad tím rukou :)
Pokud chceš antiparazitika, tak napiš Palovi na SZ. Už jsem ho tu sice dlouho neviděl, ale předpokládám, že stále funguje.
Ale jsou to všechno vesměs léky z Asie.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“