Tak zkusím určitě kalísii a štětku soukenickou. Možná přidám ještě trávové máslo a ten vlaštovičník - ovšem bude problém sehnat čerstvé kozí mléko, tu nejsme na horách. A taky je dost velká pravděpodobnost, že se mi z toho obrátí žaludek, všechny tyhle mléčné zkvašenosti mu dělají zle již svým pachem.
MUDr! Partyková, která se zabývá hladověním a urinoterapií mi doporučila jako nejlepší léčbu bor. SUCHÉ HLADOVĚNÍ, 10 dní.
Tak to bych byla vyléčena definitivně. Nechápu, jak může doktor něco takového radit.
A zas, když budu požívat ty byliny, je možné, že to nějak přepísknu a otrávím se. Léčení je životu nebezpečná věc.
Dědek kořenář mi zas radil půl lžíce ostropestřce 3 x denně před jídlem a další léčitel řekl, že max 1/4 lžičky 2-3 týdny, že to může rozhodit hormony.
Net je názorový supermarket.
Ad šamanismus - tuhle mi jedna bába na netu tvrdila, že prý mám lehkou formu prokletí. A pak zas jeden chlápek, že ne, že to je něco jiného. Opět si člověk musí vybrat. Docela dobře je možné, že nějakou tu kletbu na mě někdo poslal, ale takový šaman dnes chce za své služby pomalu jako bankéř, takže to nechám plavat.
Když nepomůže nic, seberu se a pojedu někam do JA požívat lijánu. Cestu si budu muset odpracovat drhnutím paluby, protože letenky jsou příliš drahé. Tož takový je plán.