Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Rusko-Fackovací Panák Kowbojů

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ukrajinská Revoluce 2013

Příspěvek od Slavek Krepelka »

minsc píše: Že by to byla jakási pomsta ?
Spíše varování, a to nejen Malásiii. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Magneto
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Příspěvek od Magneto »

Jste pánové všichni vedle, jak ta jedle - Ukrajina bude obětována na oltář společného zájmu USA, Číny a Ruska. Tato aktivita probíhá po vzájemné dohodě všech tří velmocí už po delší dobu za vlažné reakce NATO. Je potřeba se koukat na věci z trochu vyšší perspektivy a ne přízemní optikou. Klidně mě teď zatraťte, ale jednou mi dáte za pravdu.
Vznikne obří čínský přístav v Oděse, který pohlídá Putin z Krymu i ze souše a v zadní obranné linii budou Amíci s bojovými loděmi. Zboží pak bude mít volnou cestu do Evropy.
To vše, aby západní kapitál mohl bezpečně proudit bez vlivu islámu po staré dobré křesťanské zeměkouli.
Zdraví
Magneto

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: MH17

Příspěvek od A(&F) »

... ještě jednou k MH17 ... http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c ... 0-let-mh17 ... nechť si každý posoudí sám ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

Drsné dokumentární video o stavu těl a vraku letadla, krátce po nehodě Boeingu na Ukrajině.
Svlečená těla bez oděvů? Absence krvácení? Fotoaparáty a mobily obsahovaly fotky do 10/2013, nic novějšího? V letadle nebyl catering? Těla byla fialová a v rozkladu hned v den události? ...to není náhoda?
Ukrajina dobře ví, proč si vynutila uzavření paktu o mlčenlivosti k případu. ...i tak je ovšem potřeba potrestat Rusko!!!
VIDEO JEN PRO SILNÉ POVAHY!
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... -letu-mh17

O co tu vlastně jde??
Vypuknutí 3. světové války ??Česko by po takové válce zřejmě z mapy Evropy zmizelo, spolu se Slovenskem.
Česká Republika a ani Slovensko nemá své hranice historicky akceptované ze strany sousedů, jak uvedla nedávno Komsomolská Pravda v článku Valerije Karpovcova a jedina země, která bilaterálně uznala a uznává historické hranice ČR a SR je bývalý Sovětský Svaz a jeho nástupce, dnešní Ruská Federace.
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... dolaskovci

a předpověď,kterou jsem viděla na videu asi před 5 lety se začíná plnit,jestli do konce září nepřestanou boje na Ukrajině začne 3 světová :( .Začnou nám vládnout nacisté??
Vlevo vrah a vlastizrádce Józef Tusk fašistický děda fašistického prezidenta EU Donalda Tuska.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 3109_o.jpg

Dříve jsem tomu nevěřila,ale otevřeli se mi oči,když vidím co se děje :(
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/s ... poruji.htm

O co tu vlastně jde

Edit: ... výše doplněn chybějící konec věty ... A(&F) ...
Naposledy upravil(a) dkamila dne pon 01 zář 2014 22:17, celkem upraveno 1 x.

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

dkamila píše:Česko by po takové válce zřejmě z mapy Evropy zmizelo, spolu se Slovenskem.
... to mi připomenulo jeden hóóódně starej vtip, z dob hlubokého totáče ... ;) ...

... tehdy se totiž říkávalo: ... "víte proč jsou americké rakety natřené na modro a ty ruské na červeno ??? ... :ethink: ... přece proto, až poletí nad naším územím, abychom věděli, kterým z nich máme hrozit sevřenou pěstí ... no, a na které máme radostně mávat !!!" ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

Tady nejde o rakety,tady jde o to,že Hranice naší země nemáme garantované!Stačí si přečíst články :P

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: raketmen joke ...

Příspěvek od A(&F) »

Pokud se NATO podaří postupující ruské bojové pozemní svazy zastavit operačně-taktickými nukleárními zbraněmi, Rusko odpoví stejnými zbraněmi a z Česka se potom stane spálená země.
... neboj, článek jsem četl a právě tato pasáž mi připomněla ten vtip ... ;) ...

... mmch, Tvůj příspěvek odkazující "ohledně hranic" jsem si dovolil doplnit o chybějící text, bez něhož jaxi nedával smysl (díky neukončení věty) ... :P ...

... :bye: ... Anri ...

chose
Nový člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od chose »

Mildo to video mi připomíná naši mírovou misi do Afghanistánu. Ty vysmáté tváře našich udatných bojovníků před
odletem tam a ještě vysmátější tváře pozůstalých a pana knížete u pietní akce za zpěvu hymny.
Zajímalo by mě jestli ministerstvo obrany vede nějakou statistiku zářezů na pažbách našich mírotvůrců, ale to asi
ne když tam jen rozdávají školní potřeby. :laugh:
Jinak se už těším až v houfu záložáků potáhneme na Moskvu a dobromyslný kníže nám bude z Ameriky ukazovat směr. :jump:

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Tak to je hezký, zasraní majdanisti v Praze :!:
Povolení mají až do 18. listopadu a vyřizují si povolení i k noclehu na Staromáku....
Je to test na nás, jak budeme reagovat :?: Šíření chaosu....
Sobotka trochu covnull od nesmyslných sankcí proti Rusku a ouha, provokatéři z Majdanu jsou zde nastěhovaní, není mi z toho vůbec dobře. Přidá se k nim hromada pitomců s vymytými mozky a čert ví, co z toho povstane.
No snad ne nic zlého....

dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

Doufám,že se lidé začnou probouzet a otevírat oči a nechovat se ,jako ovce.Jen se bojím těch pitomců s vymytými mozky :( jdou jako stádo ,mozky mají v PC v hrách ,nevěří rodičům,ale jen televizi :(
„Naše státy chystají potichu válku a nás občany nechtějí vyplašit. Postavit nás pak před hotovou věc je mnohem jednodušší. Počítají s tím, že nestihneme protestovat a pak už se nezmůžeme vůbec na nic,“ konstatoval Baudyš.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... azu-331747

Něco se chystá a je rozhodnuto o Nás bez Nás,proč najednou policisté dostali střelivo s dutou špičkou, zasaženým více ublíží,ale komu nám ,nebo fašistům ??Nechtějí zranit,ale rovnou zabít??
Proč máme najednou odevzdat nelegální zbraně??,abychom se nemohli bránit ??
Naše vláda je jen loutka v rukou mocných,ale věřím,že je dost lidí,kteří se nebojí podívat pravdě do očí :D .Doufám,že pak nebude pozdě začít něco dělat :D Musíme přesvědčit zmanipulované mladé lidi co je pravda a lež i když to půjde hodně špatně :D

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Batles píše: Přidá se k nim hromada pitomců s vymytými mozky a čert ví, co z toho povstane.
No snad ne nic zlého....
Všechny tyhle "spontánní" akce mají svůj význam a jsou pečlivě naplánované a centrálně řízené - součástí toho řízení je i to, že vypadají jako projev hnutí mysli určité skupiny lidí, která má reprezentovat určitou část veřejného mínění. A v zastoupení této části veřejného mínění se potom může realizovat nějaký nátlak na oficiální místa, aby dělala něco, k čemu by je předcházející stav nijak nenutil.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

dkamila píše:Doufám,že se lidé začnou probouzet a otevírat oči a nechovat se ,jako ovce.Jen se bojím těch pitomců s vymytými mozky ......
Souhlasím.. ;) :D

poota píše:
Batles píše: Přidá se k nim hromada pitomců s vymytými mozky ......
Všechny tyhle "spontánní" akce mají svůj význam a jsou pečlivě naplánované a centrálně řízené -
I když na druhou stranu, když se může 5 000 ruských vojáků "spontánně" rozhodnout, že strávěj dovolenou na Ukrajině, vystrkaj z garáže poslední model tanku a spontánně vyrazej.....? :laugh: :bhead:

.....a spontánně se chystaj strávit dovolenou v Mariupoli, kde o ně místní obyvatelstvo opravdu, ale opravdu spontánně nestojí :roll:
Naposledy upravil(a) milda dne stř 03 zář 2014 5:36, celkem upraveno 1 x.

chose
Nový člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od chose »

Hlavně že k účasti českých žoldnéřů na mírové misi v Afghanistánu se hrdě hlásíme. :laugh:
Nějak utichlo vyšetřování sestřelení toho civilního letadla, čekám že se na Rusko teď vytáhne
něco většího.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“