Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
lena

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od lena »

Mam zde dalsi zajimavou informaci, mozna je to ale jiz zname.

na leceni rakoviny je dle lecitele, pridavam link, uzivat koloidni stribro s 200 ppm. (Video je to ale v nemcine)
Doufam, ze jsem to napsala spravne to oznaceni.

http://www.vigeno.de/autoren-auf-vigeno/werner-kuehni

Tak jsem se na to jeste jednou kouknula a oznaceni je 200 ppm spravne, nasyceni roztoku stribrem. Takze je nutne nechat masinku pri vyrobe pracovat i 4 hodiny, podle nej, lecitele staci jenom 2 hodiny, tedy nevim co je ted spravne, jdu podle tabulky, kterou mam k moji masince. Jenom 1 hodina nam da 50 ppm. Zkousim ted zrovna prave 50ppm a pozoruji, ze to jinak ucinkuje jako to 25-30ppm co jsem doposud brala. (50ppm nici Candidu a jine plisne) Takze si udelam roztok 200ppm a vyzkousim.
Co je dulezite zase po 2-3 hodinach si dat vitamin C v prasku tedy ascorbinovou kyselinu jako pri uzivani mms.
Naposledy upravil(a) lena dne pát 27 čer 2014 8:33, celkem upraveno 3 x.


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od jani »

Leni, já jsem to video neměla ještě čas zkouknout, musela bych se hodně soustředit, němčila jsem před hooodně dlouhou dobou, ale mám článek ze stejného zdroje. Těch 200 ppm se mi zdá divné, řekla bych, že to bude spíš 200ml .... ale snad to někdo zde doladí. Já mám článek přes google ....

http://www.vigeno.de/werner-kuehni/koll ... ylaxe-free

Může koloidní stříbro působí jako profylaxi rakoviny.
podle Werner kuhni -

Koloidní stříbro jako lék
v prvním vydání knihy " koloidní stříbro jako lék, "jsem napsal v roce 2005: V současné době existuje několik zpráv o ošetření v oblasti různých druhů rakoviny ... předtím. Tyto zprávy musí být kontrolovány, a že je třeba vyjasnit význam stříbra skutečně v procesu hojení má. Byl jsem v té době léčení rakoviny u koloidního stříbra , nebo dokonce profylaktické použití v rakovině, velmi skeptický.
Tento postoj se nyní změnilo. V posledních 7 let jsem byl přes pozorování na pacienty s rakovinou přijde, kolegové mluví a výzkum na internetu k poznání, že koloidní stříbro je důležitým základem pro efektivní léčbu rakoviny by měl být, a zejména, že koloidní stříbro jako profylaktický přípravek proti různým druhů rakoviny mohou být použity . V současné době existuje řada lékařů v Německu, stříbro Koloidní ve svém programu rakoviny postavili se.
První přístupy k této domněnky již představil americký Dr. Becker v roce 1985 ve své knize "The Body Electric" se. Přinesl tezi, tento týden, že: "Jednou v krvi jsou přítomny dostatečné ionty stříbra, tělo pro tvorbu kmenových buněk je schopna, v přesně odpovídajícím množstvím a přesně v místě, kde jsou potřeba." Tyto kmenové buňky jsou nedílnou součástí fyzického zranění - a obzvláště důležité v léčbě rakoviny . Hypotéza kmenových buněk pro účinek koloidního stříbra je mnohem přijatelnější, a to zejména v USA, než v Německu.
Každý terapeut, stejně jako laik, koloidní stříbro se rány zásoby jsou používány, ví, že tento jev: i závažná poranění kůže nebo zvířecí kousnutí rány po ošetření koloidního stříbra k nepoznání. Léčba normálním rána obvykle nechává ošklivé jizvy alespoň rozpoznatelné. Léčba koloidního stříbra , ale nezanechává žádné jizvy normálně. Tato regenerace se zajímá o hluboké rány nebo zničení kůže způsobené dekubity (proleženiny).
Moje žena, například, často ukazuje její levé stehno a vysvětluje skutečnost, že byl kousnut před 3 lety německého ovčáka, s potiskem všech zubů na stehně - již viditelné a je nyní, kde to kousnutí bylo. Návštěvníci se domnívají, že obvykle jen v případě, že viděli své "a poté" fotografie pro srovnání. Tento Regerationsfähigkeit Silver Colloids na tkáň je potvrzena stovek jednotlivých zpráv na internetu - a to se týká nejen na kůži a sliznice. K dispozici je pouze nejjednodušší pozorovat.
Tento regenerační jev je zajímavý, ale také pozoruhodné. To mi dal více přemýšlet, než všechny teoretické zázemí, které jsem četl ji. Pořád jsem se sám sebe ptal, jak nebo proč se to stalo? Při normální hojení ran sám nemohl být vysvětlen. Pouze přístup, myšlenka, že stříbrné formy v těle kmenových buněk, a tyto kmenové buňky pak mohou změnit na jakékoli jiné tkáně vlevo, napadají myšlenky ve mně, koloidní stříbro i rakoviny terapie použití. Myšlenka, kterou jsem byl velmi skeptický jít pryč.
Prostřednictvím přátel Naturopaths , dostal jsem několik rad, které se s relativně vysokými dávkami koloidního stříbra při léčbě několika (2 x 200 ml 50 ppm) u pacientů s rakovinou měli úspěchy. Tyto úpravy byly mnohem úspěšnější než jeho "léčbou normální rakoviny s jmelí, hadí jed, atd.". Tento oblíbený Poznámka potvrdil svůj názor, koloidní stříbro se rakoviny u pacientů používat.
Zpočátku jsem příliš vysoké dávky 200 ml, ale brzy se zvýšil na nižších dávkách (3 x 50 ml 50 ppm), ale to často přijata. Tento režim Myslím, že na základě současných znalostí je stále užitečná. Požití 50 ml sedím teď na to, že 1/3tel pacient každý z nich do úst, a to je asi 15 sekund v ústech rezerv - a teprve pak polyká, pak další 1/3tel atd. To znamená, že proces sání, aby se něco déle, ale absorpce Silver Colloids ústní sliznicí, je účinnější. Proto je také malá Silver Colloids v žaludku, a tedy přímo do zažívacího traktu.
Chcete-li pít velké množství (200 ml) Nemyslím si, že to smysl. Věřím, že je s ním příliš koloidní stříbro příliš rychle v kyselém naplněné břicho. Možná proto, že část Silver Colloids je inaktivován, alespoň teoreticky. Ať už se to stane, ale tak rychle, je stále nejasné, protože při léčbě našich divokých koček bylo jasné, že koloidní stříbro působí také když je přijata rychle, na rozdíl od vlády - i smíšené s jídlem. Neexistuje žádný jiný spravovat naše divoké kočky. A přesto se zdá stále to.
Nyní jsem přesvědčen, že koloidní stříbro v kurmäßiger podání 3 x 30 ml 50 ppm po dobu 4 týdnů, 3 krát ročně jako preventivní léčba pro různé druhy rakoviny by měli používat. To potvrzuje především American Cancer alternativní literatury koloidního stříbra. Jsem přesvědčen, že tento názor bude převažovat v následujících letech, ve prospěch pacientů.
Kromě schopnosti regenerace tkáně na koloidní stříbro je účinný proti virovým infekcím. Jak je vždy vypracován častěji z lékařského hlediska, virus činnost, pro spouštění akcí s rakovinou v úvahu, koloidní stříbro je předurčena k použití rozumně virů podmíněné propuštění. To by také vysvětlit, proč se Koloidní stříbro používá v rakoviny s úspěchem a to by sloužit dvojí účinek.
Strach může být nepříznivě ovlivněna použitím koloidního stříbra v této výšce, střevní mikroflóru člověka je zcela neodůvodněná. Koloidní stříbro přesahuje sliznice do krve - a je pak vázán žlučí ve stolici vylučovaných. "Nezbytné střevní symbiotické" nepřijde s koloidního stříbra v kontaktu. Protože představa, že koloidní stříbro mohou poškodit bakterie ve střevě, je model panenky z: čistý horní - spodní ven. Skutečnost, že i lékaři a lékárníci tohoto modelu v hlavě panenky se ukazuje, o tom, jak málo fyziologické znalosti mají - nebo lžou záměrně.
Koloidní stříbro nemůže poškodit střevní bakterie, ale používá jako prevence rakoviny
jsou. V novém vydání knihy: "koloidní stříbro jako lék," půjdu do více podrobností na toto téma.
Pro mě, používání koloidního stříbra je vhodný pro většinu typů rakoviny terapii jako doplněk. A já si myslím, že to bude platit v dlouhodobém horizontu jako preventivní produkt proti rakovině.
S pozdravem Werner Kuhni
Naturopaths


Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Chemoterapie má být za 20 let minulostí ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Prof. Farrer je proto přesvědčen: „Za dvacet let se podíváme zpátky a přípravky pro chemoterapii, jež jsou dnes kasovními trháky a které mají všechny ty strašné vedlejší účinky, budou věcí minula, a my si jen pomyslíme: Pane Bože, co to bylo za dobu!“
Český expert profesor Jiří Vorlíček, předseda České onkologické společnosti a ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně, je podstatně skeptičtější. „Vzácné choroby jsou velkým tématem EU, která uvolňuje na jejich výzkum stovky miliónů korun. Jde zejména o hemato-onkologické choroby. Kdo si však troufá říci, co bude v tomto oboru za dvacet let, je buď Ježíš Kristus, nebo blázen
..... :D :D ...
(zdroj: http://www.novinky.cz/veda-skoly/344000 ... losti.html )


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Co kde na netu

Příspěvek od jani »

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4669 ... ci-magnetu

korejští vědci uspěšně porazili rakovinu za pomocí magnetu.
Mám doma profi magnety a prakticky denně je používám s dobrými výsledky. Jednou z kontraindikací je tam uvedena právě rakovina.


Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Co kde na netu

Příspěvek od A(&F) »

jani píše: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4669 ... ci-magnetu .... korejští vědci uspěšně porazili rakovinu za pomocí magnetu.
citace z odkazu od Jani: ... "(vědci) připnuli železné nanočástice na protilátky, které se vážou k receptorům molekul na nádoru. Tyto molekuly se v blízkosti magnetického pole shluknou a vysílají tím sebedestrukční signál, a tím spouští apoptózu." ...

... mnoó, ono s tím železem to vcelku dává smysl ... viz příspěvky o "artemisininu" (http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=120925#p120925 + ten další pod ním) ...

... bylo totiž zjištěno, že většina typů "rakovinových buněk" obsahuje více železa než "buňky zdravé" (jelikož železo, potažmo ferritin spolu transferinem jsou potřebné pro tvorbu kopie DNA v rychle se množících buňkách, zjednodušeně řečeno / Kalinowski DS, Richardson DR: "The evolution of iron chelators for the treatment of iron overload disease and cancer") ...... takže magnetismus by potom mohl sloužit jako "koncentrátor železných iontů" v místě nádoru ... taková "berlička", která podporuje "přísun/vstřebávání" železa do oblasti nádorových buněk ... :ethink: ... což by pak vcelku aj vysvětlovalo, proč je používání magnetů kontraindikací u rakoviny, jelikož pokud to není spojeno s cílenou léčbou, magnetismus by mohl podpořit rychlost nádorového bujení ...

... a jsme zpátky u RTG a vlivu silných elmag. polí (např. poblíž dálkových vedení), kde již byl prokázán vliv na "vznik rakoviny" ...

zamyšlení: ... opravdu je způsobují pouze ta silná ??? ... :ewhistle: ... ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 88#p130088 )


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Co kde na netu

Příspěvek od hanka »

jani píše:korejští vědci uspěšně porazili rakovinu za pomocí magnetu..
:) .. použili vhodné póly magnetů :good:
jani píše:Mám doma profi magnety a prakticky denně je používám s dobrými výsledky. Jednou z kontraindikací je tam uvedena právě rakovina.
Jani, pozor na přikládání správnými póly magnetů! Přikládání pouze jižního pólu je nebezpečné, protože jižní pól podporuje VŠECHNY formy života - včetně bakterií, virů i rakoviny :!: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 31#p126531

O léčení pomocí magnetů tady máme vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3973


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Co kde na netu

Příspěvek od A(&F) »

hanka píše:.. použili vhodné póly magnetů :good:
... sry, ale v tomto případě zřejmě opravdu vůbec nezáleží na orientaci magnetů, jelikož se evidentně využívá jiného principu ...... z textu v odkazu od Jani totiž vyplývá že: "vědci vzali protinádorové látky (molekuly), které navázali na nanočástice železa" = železo v tomto případě v podstatě slouží jako "ferromagnetický transportér" pro ony aktivní protinádorové látky = kdy jsou magnetem přitahovány do toho konkrétního místa, kde potom působí (do lokality nádoru = viz citace: "Tyto molekuly se v blízkosti magnetického pole shluknou a vysílají tím sebedestrukční signál, a tím spouští apoptózu.") ... + mimo to, jak jsem v předchozím zmínil, železo je ve vyšší míře "zkrmováno" právě těmi "rozežranými" nádorovými buňkami, kteréto přitom současně "sežerou" aj ty protinádorové navázané látky, jenž na ně působí ** ...

... :) ...

--------------------------
** pozn: ... výše popsaný "ironový apetit nádorových buněk" (jak je rovněž zmíněno v předchozím) je de facto zcela stejný princip jako u metody "soda navázaná na javorový sirup", kdy "rozežrané" nádorové buňky v rámci "papání" cukru do sebe zároveň "cpou" i tu sodu, kterážto je postupně alkalizuje, na základě čehož "umřou" ...
... (zkrátka, ty rakovinové buňky mají tak "děsně nezdravý stravovací návyky", že je to pak následně zabije ... :D) ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Aktivní glukoneogeneze ...

Příspěvek od A(&F) »

Aktivní glukoneogenezí proti rakovině ... aneb "Jak naučit náš organismus, aby si začal pochutnávat na rakovinových nádorech" ...

... http://www.badatel.net/glukoneogenezou-proti-rakovine ...

... :) ... Anri ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Aktivní glukoneogeneze ...

Příspěvek od poota »

Článek velice zajímavý, nicméně by bylo potřeba ho "přeložit" - čímž nemyslím ze slovenštiny do jiného jazyka, ale v jakémkoli jazyce do "lidštiny", tedy do formy srozumitelné i běžnému člověku.
Upřímně doznávám, že třeba "súvislý beh v aeróbnej zóne pf atakujúcej anaeróbny prah" mi dává sice tušit, že by se mělo běžet nějak rychle aby to bylo "akorát", ale při nejlepší vůli si netroufnu hádat, jak rychle by to mělo mělo být třeba zrovna pro mě. Můžu předpokládat, že to bude asi pro každého jinak, ale zase bych potřeboval vědět, podle čeho se ta správná rychlost pozná - a to tam jaksi chybí :(
Za sebe můžu říct, že požírání nádorových buněk jako zdroje bílkovin se mi líbí, ale myslím si, že kúra pátera Ferdy to řeší daleko spolehlivěji, navíc bez nutnosti fyzické zátěže, která nemusí být u některých jedinců leckdy realizovatelná.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
PureL
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: pát 07 říj 2011 9:26
Dal: 4 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od PureL »

Teďka čtu Léčebný kód od Alexandra Loyda a musím říct, že je tam obecně popsané jak funguje konvenční a alternativní medicína a nábizí tam i řešení :) Můžu doporučit všem :)

http://www.thehealingcodebook.com/


libcosenior
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: úte 13 bře 2012 12:18
Bydliště: Banská Bystrica
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od libcosenior »

Tento článok mi prišiel mailom:

ZAPOMENUTÝ OBJEV NĚMECKÉHO DRŽITELE NOBELOVY CENY
Příčinu rakoviny objevil již v roce 1923

Základní příčina rakoviny byla oficiálně objevena před rokem 1923 a její objevitel za to dostal Nobelovu cenu za medicínu. Ví o tom jenom malý počet lidí na světě, protože tato pravda je před veřejností, bohužel, skrývána. V roce 1931, německý vědec Otto Heinrich Warburg (1883-1970) obdržel Nobelovu cenu za objevení základní příčiny vzniku rakoviny. MUDr. Warburg objevil, že rakovina je výsledkem nefyziologického způsobu života. Držitel Nobelovy ceny Otto Heinrich Warburg (1883-1970) Nefyziologickým způsobem stravování (jíme převážně stravu, která organizmus okyseluje) a fyzickou neaktivitou se v těle vytváří kyselé prostředí slabě zásobované kyslíkem. Kyselost z buněk vytlačuje kyslík a nedostatek kyslíku v buňkách zase vytváří kyselé prostředí. MUDr. Warburg řekl: „Nedostatek kyslíku a zakyselení jsou dvě strany téže mince: má-li někdo jedno, má i to druhé“.

Jste-li hodně zakyselení, automaticky vašemu organizmu chybí kyslík; a když vám chybí kyslík, tak máte zakyselený organizmus. Kyselé prostředí je prostředí bez kyslíku. „Odeberete-li zdravé buňce 35% jejího kyslíku, dokážete z ní udělat rakovinovou buňku za pouhé dva dny“, tvrdil MUDr. Warburg. „Všechny normální buňky mají maximální potřebu kyslíku, avšak nádorové buňky mohou žít bez něj. To je pravidlo bez výjimky“. Tkáně s nádorem jsou kyselé, zatímco ty zdravé jsou zásadité. Ve svém díle „Metabolismus nádoru“ MUDr. Warburg uvádí, že všechny karcinogenní formy splňují dvě základní podmínky: kyselost krve a hypoxii (nedostatek kyslíku pro metabolismus buňky).

Objevil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nevdechují kyslík) a že nemohou přežít v přítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. A že mohou přežít jenom s pomocí glukózy a v prostředí bez kyslíku. Proto nádor není nic jiného, než obranný mechanizmus, kterého naše buňky používají, aby přežily v kyselém prostředí, v němž je nedostatek kyslíku. Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí bohatém na kyslík, které umožňuje, aby mohly normálně fungovat. Nádorové buňky žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Kyselost a zásaditost organizmu je výsledkem stravy. Poté, co je dokončen proces trávení, vytváří potrava (dle svého nutričního profilu) podmínky pro kyselost či zásaditost v těle. Jednodušeji řečeno, zásaditost organizmu závisí na tom, co jíme. Kyselé nebo zásadité prostředí se měří pomocí pH stupnice od 0 do 14, kde 7 je neutrální zónou. Od 0 do 7 jde o prostředí kyselé, od 7 do 14 zásadité. Aby naše buńky mohly dobře fungovat, potřebují lehce zásadité pH, malinko nad 7.
U zdravého člověka dosahuje pH v krvi 7,40 – 7,45. Krev se neustále sama reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti.
Avšak některé potraviny krev okyselují a znečišťují organizmus.

Kyselinotvorné potraviny:

a] Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Je ze všech potravin nejhorší, protože neobsahuje bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, nýbrž pouze uhlovodany, které škodí slinivce břišní. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé).
b] Maso (všechny druhy)
c] Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty atd.
d] Rafinovaná sůl
e] Rafinovaná mouka a všechny její deriváty, jako jsou těstoviny, dorty, sušenky apod.
f] Chleba
g] Margaríny
h] Kofein
e] Alkohol
j] Tabák
k] Veškeré průmyslové a konzervované potraviny, které obsahují konzervanty, umělá barviva a aromata, stabilizátory atd.
l] Antibiotika a obecně všechny léky

Zásadotvorné potraviny:

1] Veškerá syrová zelenina. Některá má sice kyselou chuť, ale v těle se změní a stane se zásaditou.
2] Ovoce. Například citron dosahuje v těle velmi vysokého stupně zásaditosti (nenechte
se zmást jeho velmi kyselou chutí).
3] Mandle. Jsou velmi zásadité.
4] Celozrnné obiloviny: jedinou zásadotvornou obilovinou je proso. Všechny astatní obiloviny jsou lehce kyselé, ale ideální strava musí obsahovat i určité procento kyselin, takže je dobré jíst i trochu obilovin. Veškeré obiloviny se musí jíst uvařené.
5] Med. Má velmi vysokou zásaditost.
6] Chlorofyl. Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velice zásaditý.
7] Voda. Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Buďte pořád dobře zavodnění, pijte vodu po malých doušcích po celý den.
8] Cvičení. Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organizmu, protože rozvádí kyslík po celém těle. Sedavý způsob života ničí život.

Chemoterapie ne léčí, nýbrž zhoršuje kyselost organizmu. Chemoterapie okyseluje tělo do té míry, že tělo musí sáhnout do svých zásaditých rezerv, aby neutralizovalo kyselost. Přitom musí obětovat minerály (vápník, hořčík, draslík), které se nacházejí v kostech, zubech, končetinách, nehtech a vlasech. Proto vidíme změny na osobách, které dostávají chemoterapii, mimo jiné i padání vlasů. Ostatní léky rovněž zhoršují kyselost organizmu, takže je třeba se jim vyhýbat jak jen je to možné.

Správná míra pH

Jak již bylo řečeno, je zcela nemožné, aby rakovinu dostal člověk, který se stravuje zdravě, pije hodně čisté vody a cvičí.
Chcete-li se správně stravovat, zajistěte svému tělu 60% zásadotvorné stravy a vyhýbejte se výrobkům, které jsou z větší části kyselinotvorné, jako jsou sycené nápoje, sladkosti a produkty rychlého stravování. Nepřehánějte to se solí a používejte ji co možná nejméně. Když jste nemocní, postarejte se, aby vaše strava byla zásadotvorná alespoň z 80%.
Máte-li nádor, tak se snažte vytvořit ve svém těle co možná nejvíce zásadité prostředí. Toho můžete dosáhnout pomocí stravy, cvičení, vyhýbání se stresu a doplňováním chlorofilu.

Názor odborníků

„Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než konečná míra zasycenosti těla kyselostí“, řekl George Crile z Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě. „Nesčetné názvy nemocí nejsou důležité – důležitá je skutečnost, že všechny ty nemoci mají stejnou základní příčinu: přemíru kyselosti v těle.“ - MUDr. Theodore A. Baroody, v knize “Zvyšuj zásaditost nebo zemři” (“Alcalize or Die”). „Zvýšená kyselost organizmu je příčinou všech degenerativních nemocí. Když dojde k porušení rovnováhy a organizmus začne ukládat kyselost a toxické látky ve vyšší míře, než dokáže vyloučit, pak se objevují nemoci“ - MUDr. Robert O. Young.

Trochu jsem Ti to zpřehlednil. SDK


Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Slavek Krepelka »

libcosenior píše: Názor odborníků : „Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než konečná míra zasycenosti těla kyselostí“, řekl George Crile z Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.
George Washington Crile (November 11, 1864, Chili, Ohio – January 7, 1943, Cleveland, Ohio) svým úmrtím očividně nepotvrdil svůj názor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_O._Young In 2014 Young was arrested in San Diego and received 18 felony charges relating to practising medicine without a license, and of theft.[28] According to the Medical Board of California's press release [29] chronically ill patients were paying Young up to $50,000 for his treatments.

Robert O Young byl roku 2014 zatčen v San Diegu a obviněn z 18 životu nebezpečných aktivit spojených s praktikováním medicíny bez lékařské licence a z krádeží. Kalifornský zdravotnický úřad opublikoval, že si nechal platit až U$ 50 000 od chronicky nemocných pacientů za jeho léčení.

Je sice možné, že tento člověk je osočován neprávem, nicméně považuji za velice významné, že:

a) Jeho publikace mají nesmírně komerční zaměření každého zlatokopa.
b) Bagatelizuje výzkumy dalších, i Otto Warburga, do směsí pravd a polopravd.
c) Nedaří se mi dohledat žádnou dokumentaci, která by jakoliv podpořila jeho výroky, specielně jakýkoliv věrohodný záznam, že jeho doporučení a metody někdy někomu významně pomohly (i když souhlasím s mnohým, co tvrdí, zdaleka však ne se vším). Také nenarážím na nikoho na netu, kdo by prospěšnost jeho tvrzení potvrzoval na svou vlastní kůži a vyléčil se díky němu z čehokoliv.

Z těchto důvodů bych byl velice opatrný se jeho suveréními výroky a radami řídit. Specielně tím jeho "jídelníčkem". Spíše bych se podíval na informace od lidi jako je Dr. Schulze, Budwigová atp.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
RRoman
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03 říj 2014 13:51
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od RRoman »

Po 15 letech hledání, vyzkoušení všeho možného, smrti několika lidí okolo mne, atd. jsem dospěl k následujícímu:
Rakovina je systémové onemocnění zasahující celé tělo, my však vždy vidíme pouze špičku ledovce, tedy mluvíme o rakovině žaludku, jater, atd. Většina diagnostikovaných rakovin nejsou rakoviny.
Jeden příklad za všechny: U tolik propagovaného očkování rakoviny děložního čípku bylo u 600.000 žen diagnostikováno 100.000 falešných pozitivních diagnoz, ale ve skutečnosti jich je pouze 40 ze kterých je vyšetřením odhaleno pouhých 25. /přepis odborné světové studie/.
Chemoterapie a cytostatika nevedou ke zlepšení zdravotního stavu, ale ke zhoršení často ke smrti. Tyto látky navíc brzdí pozitivní účinek např. MMS.
Pokud je to skutečně rakovina, nepomůže ani doplňování různých prvků a vitamínů ani jiné zaručené rady a postupy. Pouze mohou být v určitých jednotlivých případech nápomocny.
Mám např. osobní zážitek s kvantovou terapií kdy jsem k terapeutovi dotáhl člověka v agonii, kterému lékaři dávali 1-2 týdny života na kapačkách a po čtyřech hodinách odešel s mojí pomocí po svých.
Ve všech případech je vždy klíčová změna myšlení, protože nemoc je informace, což u např. 70 letého člověka už asi nemůžeme očekávat, ale protože ani již s nemocí nebojuje, většinou v klidu dožije pokud ho okolí nechá, často i několik let.
U 40 letého je šance větší, ale pravděpodobnost také není moc vysoká, protože člověk opravdu musí převrátit svůj život naruby a nebojovat.
Bohužel smutně to dopadlo i popsaného případu jen s téměř dvouletým odkladem, ale přesně bylo vidět jak na sobě pomalu přestává pracovat.
Lidi zkoušejte, hledejte, věřte čemu chcete, ale prvně začněte ve svém nitru hledat informaci: "Co mohu ve svém životě zlepšit?" Absolutní otevřenost a upřímnost k sobě samotnému je klíčem k úspěchu. Váš problém za vás nikdo nevyřeší. Na druhou stranu pokud toto dokážete, věřte, že dokážete "zázraky".


LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od LenkaX »

RRoman píše: Ve všech případech je vždy klíčová změna myšlení, protože nemoc je informace, což u např. 70 letého člověka už asi nemůžeme očekávat, ale protože ani již s nemocí nebojuje, většinou v klidu dožije pokud ho okolí nechá, často i několik let.
Lidi zkoušejte, hledejte, věřte čemu chcete, ale prvně začněte ve svém nitru hledat informaci: "Co mohu ve svém životě zlepšit?" Absolutní otevřenost a upřímnost k sobě samotnému je klíčem k úspěchu. Váš problém za vás nikdo nevyřeší. Na druhou stranu pokud toto dokážete, věřte, že dokážete "zázraky".
Ahoj , se vším plně souhlasím a ještě bych doplnila , že rakovina jako spousta jiných nemocí je PSYCHOSOMATICKÁ a tudíž jak píšeš na 1. místě je nutné najít příčinu a tu v sobě zpracovat.Výborně zpracované příčiny má GNM Germánská nová medicína , kde dr.Hammer (sám je toho příkladem) na klinice zabývající se léčbou rakovin všeho druhu vypozoroval při rozhovorech s pacienty zákonitosti ,které v nesprávných myšlenkových vzorcích působí na stejné orgány v těle.Většinou po dobře vedeném rozhovoru pacient sám , když se dobře nasměruje ,objeví příčinu,která nemoc rozjela.
Jde o to,jakou neg.emoci v sobě nemocný DLOUHODOBE a neměnně drží.Dám příklad ........slinivka vždy nějak souvisí s podrazem .GNM uvádí př. dědictví.Znám zprostředkovaně člověka co mu zaměstnanci vytunelovali jeho firmu a až po celou dobu léčby (8let) u doktorů všemi možnými svinstvy, jak to jen oni dovedou,se s tímto podrazem a traumatem potýkal až do své smrti.Vliv traumatu samozřejmě trval, nebot splácel velké dluhy z tohoto podnikání. Nikdo s ním nepromluvil, nenasměroval jej kde je ta příčina . A tak nezměnil myšlení, nezměnila se ani nemoc směrem ku zdraví. Lenka


Změň sebe sama a změníš svět :-)
RRoman
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 03 říj 2014 13:51
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od RRoman »

Ahoj, dle mého každý zdravotní problém je psychosomatický, třeba i obyčejná rýma. Vždy je to informace, že jsme někde překročili nějakou hranici, vydali se do slepé uličky. Rakovina je extrém, kterému několik let předchází řada stále se zhoršujících zdravotních problémů - informací, které člověk nechce vidět. Postupně přicházejí nemoci se stoupajícím důrazem do té doby než tělo nakonec zcela vypoví službu a v podstatě jej přestaneme mít pod kontrolou. Sáhněme si každý do svědomí, kolikrát jsme v životě přechodili chřipku, angínu, zánět kloubu, bolest hlavy, atd., atd. V té chvíli nám Coldrex, Ibalgin nebo MMS prokazuje medvědí službu, protože většinou děláme vše pro to abychom příznaky potlačili, ale nad tím Proč se tak děje? už nepřemýšlíme.
Na druhou stranu když člověk opravdu upřimně a usilovně hledá, dokáže udržet čistotu myšlenek a citlivě reaguje na každou "nepříjemnost" většina potíží se udržuje pouze v psychické rovině, nedochází k fyzickým příznakům, v podstatě nemoci jsou lékařsky neprokazatelné.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“