hanka píše: ...... P. S. Každopádně budu měřit pH slin i ranní moči a uvidím. Kutile, zkoušel sis měřit svoje pH? Po 10 dnech by se překyselení už asi projevilo ..
Hani ahojky
Mě se už dřív pokazil pH metr a hned tenkrát se mi do tak pečlivého sledování svého života ani moc nechtělo. Tak si teď neměřím nic a je mě lepší
Já su na sebe bordelář a proto se snažím najít tu nejejdnodušší cestu (jako chlap než by pral na valše tak vymyslí pračku
)
Teho Bolotova musíte číst velice pozorně
V některých léčebných receptech doporučuje obrovské překyselení org.
ale v dovětku je psáno že ihned po odeznění nemoci změnit režim stravování opačně ap.
Jsou věci kde se velice těžko hledá logika. Já měl neustálou žáhu, MuDrci do mně cpali Anacidy horem dolem že mám přebytek žal.šťav a já měl vlastně nedostatek HCl
Vše se srovnalo doplněním HCl před každým jídlem tak dokonale, že v poslední době sem si bral HCl jen na velmi tučná a těžká jídla.
No a ten Bolotov ví co pustil do světa. NaCl určitě nezpůsobuje vysoký krevní tlak v tom smyslu jak nás přesvědčuje současná věda! Mě se spravil do normálu lněným semínkem.
Ale ta spirála DNA potřebuje ke svému zdravému vývinu kyseliny, které se tělu nedostávají podobně jako je to u postupného snižování vlastní tvorby HCl. No a
Bolotov zjistil jak moc je důležité doplňovat např. tu kys.sírovou a jiné.
Nejsme chemici a proto nám nezbývá než tomu pánovi věřit.
Poznatek.
U nás je velmi tvrdá voda a hrnek na vaření vody je brzy zanešen vodním kamenem-sanytrem. Běžně do něj naleji HCl, zapění to a hrnek je čistý. Včera sem jej zase chtěl vyčistit tak mě napadlo vyzkoušet ten BK - bolotovův koktejl
Jeden by řek že je to směs koncentrovaných kyselin tak silná, že když si odplivnu tak udělám do podlahy díru jako ve filmu Limonádový Joe
Opak je pravdou
V místě kde jsem kápnul BK tak vše jen více sbělelo a dál NIC
Prostě ty kyseliny nemají sílu rozpustit vodní kámen s obsahem vápna .....
A včil mudrujme
Já bych se toho experimentování nebál. Jak sem uvedl, proti logice MuDrců mě pomohlo doplňování HCl a nyní zjišťuji že mě NIC nedělá ani to braní BK, tedy neškodí mě
Pokud zdravá DNA pomáhá při dělení zdravých buněk, tak ten proces uzdravení je dlouhodobý a nemůžeme očekávat zázraky ihned
V tom vidím celý problém v nedůvěře k novým věcem které vybočují ze zažitých praktik. Za cca 7 roků se vymění všechny buňky v našem těle. V žaludku je to v řádu hodin, u kostí a zubů v řádu roků. Příroda je mocná, nic neuspěcháme. Pan Bolotov někde psal že léčení nemoci trvá tak dlouho jak vznikala, něco na tom bude
Musíme věřit a hlavně vydržať
H.
PS- a když to momentálně škodí tak BK nebrat! Musíme se opravdu naučit nepřehlížet signály svého těla .....