Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Kde jsou všichni uzdravení?

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
kachna
Zasloužilý člen
Příspěvky: 288
Registrován: sob 01 pro 2012 21:13
Bydliště: Praha-východ
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od kachna »

segal-j.f píše:...
Všechno začíná myšlenkou a jestli z ní něco vzejde se uvidí :-)...
Líbí se mi myšlenka, že by vzniklo vlákno, kde budou lidé psát o tom, co jim pomohlo k uzdravení. Bylo by to dobré nejen pro to, aby se nemocní mohli rozhodnout pro nějakou léčbu, ale i proto, aby viděli, že těch vyléčených celkem čímkoliv a z čehokoliv je taky dost. A to by bylo, dle mého, úplně to nejdůležitější poslání takového "seznamu". Jsem přesvědčená, že lidi uzdraví to, čemu věří rozum i duše, (která se navíc nerozhodla, že už to "balí" a půjde "jinam"). Když někdo bezmezně věří v alopatickou medicínu, proč mu brát naději? A naopak - když se jí hrozí, tak ať má na výběr, ono už mu něco zabrnká na jeho "strunku". Hlavně nikomu nic nenutit a pokud už se pro nějakou léčbu rozhodl, podporovat ho v ní, i kdybychom si o tom nemysleli nic pěkného.
Jenže - i já mám zkušenosti, že pokud je lidem fajn, už se moc neozývají, užívají života a dohánějí čas, o který je nemoc "obrala"... což je správné. Jen pro tebou navržené téma nevýhoda, ale třeba se mýlím a bude i dost takových, kteří sem svoje zkušenosti popíší. Nebo aspoň jejich blízcí.( Mám i takové zkušenosti, že lidé na některé svoje neduhy a nemoci zapomenou, když se vytratí :D ) U někoho zase může působit strach, aby něco "nezakřikl", protože mu někdo řekl, že je ještě x let kritických...
Myslím si, že nějaké lékařské zprávy nejsou třeba - pokud sem někdo napíše, co měl za nemoc a jak postupoval, proč bychom mu neměli věřit? Myslím si, že je tu dost takových, co by případný podvod vycítili a vyjádřili by se. ;)
S utajováním vlastní nemoci je to různé. Měli jsme v rodině oba "typy". Ten, kdo to tajil, spíš nechtěl trápit blízké, řekla bych.
Ale mohlo by to být opravdu optimistické téma, které by dávalo naději a potěšilo.
kachna


Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

pavelv píše: ... Muzes sem prosim napsat, co te k tomu prispevku inspirovalo ...
Jistě že můžu... přišel jsem debatovat :-)...jsem z velké rodiny a většinou se u nás umírá na rakovinu...takže určitě mě to zajímá.....a konkrétně...mě zajímají všechny...se kterýma si konvenční léčení neporadí nebo jen o málo prodlouží život...přesněji prodlouží utrpení.Jak dlouho se zabývám alternativní léčbou?Nemohu říci že se jí zabývám......to může asi o sobě říci léčitel ...já jen čtu a myslím, že budu mít aspoň povědomí o každé alternativě...ale rád si přečtu něco nového nebo co jsem nestačil zaznamenat.
Ten odkaz s 90%....asi narážíš na to, že pro relevantní zprávy a postupy by se mělo chodit ke zdroji....aby nebyli naředěny něčím co tam nepatří a třeba znehodnoceny že?No stačí zadat do vyhledávače např." Budwig 90%".Takže stránek dobrých i špatných o alternativě je spousty......to co mi chybí je odezva vyléčených...ptám se neumím je vyhledat? :-)...ikdyž jedna vyjímka tu je a je podpořena lekařskýma zprávama, retgenovýma snímkama atd.....a jsou dostupné.

Prosím Tě, Segale, začni krátit citace na to, na co odpovídáš. SDK.


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

A(&F) píše: ... pokud přijedeš na setkání, můžu Ti jednoho z nich představit ...
....děkuji za pozvánku na setkání ale nebyl bych tam nijak platný....ale i jedno svědectví je dobré....takhle to začíná...najde se jeden piřpojí se druhý a najednou se to rozjede....jen ty lidi musí vědět proč něco takového dělat, jaký to má smysl atd.

Takhle nějak. SDK


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

Líbí se mi myšlenka, že by vzniklo vlákno, kde......


Tak zase tak špatná myšlenka to nebude když v krátké době už dva říkají , že by se jim to líbilo...ty zprávy pomůžou více rozptýlit pochybnosti a posilovat víru je také důležité....nebo spíše hodně důležité.
Určitě by bylo potřeba oslovovat ty vylečené aby podali svědectví.......lidé se zase tak moc nebojí, v kritických situacích kde jde o hodně a týká se to mas.....dokážou se spojit....musí mít jen koncept, cíl a jeho smysl


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

......Zveřejňování nějakých návodů na léčení je už teď dost problematické......

A kde se tedy berou ty návody když je to problematické?......není právě vůbec těžké zveřejnit cokoliv a někam to zavěsit...třeba i anonymně.

...a že bude stopa vest k někomu kdo radí?.....ale dyť třeba někteří už tu ani nejsou.
Svěřit něco někomu na co nestačím ...tak jistě.....ale naslepo?....bez referencí?...bez toho abych si nějakým způsobem "sáhl" na výsledky?......jen věřit?...řídit se intuicí? Né, tak by se to dělat nemělo to je moc rizikové...a riziko se také musí vážit obezřetně.....stejně jako důvěra.....pro vše musí být nějaké opodstatnění ....něco z čeho se dá vycházet.


pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od pavelv »

segal-j.f píše:Nevíte někdo kde je nějaký seznam s lékařskýma zprávama které poskytli věřejnosti ti uzdravení? ...
Segale, slibil jsem ti neco k Budwigovy. Uz jsem tu daval odkaz na diskuzi, kterou sleduju, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 46#p130846, kde maji radu navodu na lecbu podle Budwigovy. A maji tam i seznam vylecenych, ktery prikladam. Tak neprikladam, protoze byl identifikovan jako mozny utok, i kdyz to tak neni. Tak jen zdegenerovanou verzi seznamu vylecenych ve wordu. Je tam spousta zaznamu tohoto typu:

Brain Tumor - 1 - Glioblastoma Multiforme IV From FSO2 archives - Kelly - '02 to Present
5 KB
sanols02
Sep 4

V tomto pripade je to zaznam o lecbe tumoru na mozku, nasledujici jednicka ze v souboru je zaznam jen o lecbe jednoho cloveka, diagnoza Glioblastoma Multiforme IV, takze s metastazama, From FSO2 archives znamena, ze vylecena osoba Kelly popsala lecbu v diskuzi a ze je popsany obdobi od 2002 do soucasnosti. Pokud se nekdo na diskuzi zaregistruje, tak ma tento zaznam klikatelny a otevre se mu soubor s detaily lecby. Ve svedectvich maji i priklady z knihy, ale maji tam i spoustu svedectvi diskutujicich. Doporucuju tem co to zvladnou se tam zaregistrovat a aspon u nejakych svedectvi si rozkliknout popis. A v nekterych pripadech jsou tam kontakty na ty vylecene, tak jim lze poslat mail a pripadne par mailu vymenit nebo pokecat pres Skype a dozvedet se detaily. Nekolikrat jsem to udelal.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

pavelv píše:Segale, slibil jsem ti neco k Budwigovy.
To jsi hodný , určitě se na to podívám.Mám za to, že ty seznamy vylečených je to první co by člověk měl prostudovat hledáli jakoukoliv léčbu.Jistě tomu musí předcházet správná diagnostika což je taky stěžejní věc a také by měla být dopodrobna popsána u jednotlivých nálezů abychom věděli co je dobré prozkoumat a dostali tak co možná nejpřesnější obrázek toho co nám je......tedy co nejvíce shod u stejně neb podobně postižených nemocných.
Pokud tedy už člověk má obrázek o tom co mu je...najde si metodu.....potom si najde procentuelní úspěšnost léčby(které porovnává s jinými)....potom čím je úspěšnost podložena (na škále od toho "jedna paní povídala" až po jasně ověřitelné.....tím dostaneme relevantnost a tím současně měřítko kterými jsou ovlivněny výsledky tvrzení a tím možnost co nejvíce eliminovat desinformace)....poté by člověk přistoupil ke studii samotné metody a vybranu studii aplikoval.....poté by do systému vložil své výsledky.
Tohle jsou jen myšlenky co mě napadají bezprostředně..... tedy to samozřejmně bude chtít hodně věcí, postupů shromažďování dat upravit ...a cestou upravovat pokud by se do takového systému měl někdo pustit.Dal by to asi hodně práce a bylo by potřeba tým lidí s různýma schopnostma kteří by d toho chtěli vložit svůj čas, energii a určitě i nějaké prostředky.Pokud jde o ty prostředky což bývá vždy zádrhel....(myslím, že takový web s ucelenýma informacema, interakcema a zpětnýma vazbama by mohl mít velkou náštěvnost pokud by se honosil "pečetí" opravdu přínosných a ověřitelných postupů léčby.../vše na jedné stránce pokupě/ )......ale díky návštěvnosti by se to vrátilo.

:mrgreen: Buď se to citování nauč a nebo se na něj vykašli - poo.


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

pavelv píše: From FSO2 archives znamena, ze vylecena osoba Kelly popsala lecbu.....
FSO2 je zkratka skupiny" Flax Seed Oil 2"....Kelly tam popisuje nemoc Manžela Toma do roku 2008 a její léčbu...taky založila stránky které už nejsou funkční....ale to je vedlejší...jsou už to nějaké ucelenější zprávy.....kde třeba jde zjistit zda byla nasazena konvenční léčba jako chemoterpie, radio či chirurgie nebo jen alternativa či kombinace.
Na nějaké uceléné závěry je ten seznam moc malý ale třeba je takových skupin více a někteří by se třeba dali vysledovat a kontaktovat pro doplnění svědectví.
Představ si mít třeba pod metodou/přístupem Buwig tisíce připadů které by se dali dle určitých kriterií jak jsem se zmiňoval vyhodnocovat....mělo by to pak obrovskou váhu.Věřím, že pak procentuelní úspěšnost a jiné info dle nálezu ...např. medián přežití atd. by byli hodně přesné.
K čemu by to bylo dobré? Lidi na jednom místě rychle najdou pro ně nejlepší metodu, nebudou muset hledat na tisíce stránkach po celém netu a ztrácet drahocenný čas, odstraní se ten nic neřikajicí balast o úspěšnosti či neuspěšnosti,věděli by který protokol/metoda je originální ....a hlavně po nasbíraní dat by brzo vyplynulo co je učinné a co není nebo jen s malým účinkem...či dokonce co je blamáž nebo omyl.
--------------------------------------------
Jinak k te skupině a souborům co jsi sem dal (v tom Wordu hypertext.odkazy nebudou fungovat) ještě jeden "polopatičtější" postup :-)registrace na https://uk.yahoo.com/ kde "klik" v pravém rohu nahoře na "sing In" a po otevření nového okna" klik" na "Create New Accout"(při registraci je možno přepnout na češtinu až budete v okně "Create New Accout") poté se vraťte na hlavní stránku https://uk.yahoo.com/ a nahoře klik na ouško "groups" vyhledat skupinu(search groups "FlaxSeedOil2") a zaregestrovat se v ní ..pak máte v oušku "files" přistup mimo jiných info k tomu seznamu(FSO2 Folder 6 - Testimonials ) co sem dal Pavel


segal-j.f
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 23 říj 2014 19:39
Dostal: 43 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od segal-j.f »

poo píše:Buď se to citování nauč a nebo se na něj vykašli
Tak věděl jsem že něco mám dělat s těma závorkama....jsem trochu pomalejší no :lol:


dkamila
Starší člen
Příspěvky: 117
Registrován: pon 30 pro 2013 23:40
Bydliště: severní čechy
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od dkamila »

Je hodně lidí co se uzdravilo,nebo se snaží uzdravit,ale lékařské zprávy nejsou a ani nebudou,protože,jakmile se odmítne chemo. lékař chce podepsat revers,že se nechcete léčit a jste odpad společnosti a žádně vyšetření a odběry krve nečekejte moc dobře to znám ,nejen ze své zkušenosti,ale i jiných lidí. Na facebooku je žena ,která založila stránky Ano .rakovinu si můžeš léčit sám a ta sama píše :
Ano, rakovinu si můžeš léčit sám
Před rokem jsem založila tuto stránku a přiznala že i mě byla diagnostikována rakovina, po třech chemoterapiích jsem se rozhodla pro alternativní léčbu, už rok jsem nebyla u žádného lékaře, nebot, kdekoliv teď půjdu, musím mít doporučení ONKOLOGA! Tak funguje naše zdravotní péče! Naše tělo má vědomí a vše se v něm ukládá, ale také má sebe uzdravovací proces, který je potřeba podpořit LÁSKOU, DŮVĚROU A ODPUŠTĚNÍM, všemu špatnému co jsme mu způsobili! S láskou a pokorou všemu stvořenému a tvořenému Bohem.

Přidalo se k ní hodně lidí a zkouší vše možné. Přeji jí,aby nad nemocí vyhrála a jsem ráda,že stále píše své zkušenosti a rady tím dává také najevo,že stále žije :jump: ,ale je tam i dost lidí,co jí napadají za alternativní léčbu,tak se nedivím lidem,že o tom nechtějí mluvit :(


‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od poota »

dkamila píše: Naše tělo má vědomí a vše se v něm ukládá, ale také má sebe uzdravovací proces, který je potřeba podpořit LÁSKOU, DŮVĚROU A ODPUŠTĚNÍM, všemu špatnému co jsme mu způsobili!
Právě na tomhle je založen ozdravný systém Hó-oponopono
http://www.frekvenceleceni.cz/ho-oponopono/

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od A(&F) »

dkamila píše:... ale je tam i dost lidí,co jí napadají za alternativní léčbu, ....
... ano takových opravdu je, ... plnej internet ... :| ...

... viz např. blog Rakovina: Nejbizarnější alternativní léčebné metody a proč si radši koupit kabelku od šéfredaktorky "protisedi.cz" / "ty-dýd-žejce" Rádia 1 - Jany Kománkové (kde v odkazu na první řádce popisuje, jak jí v minulém roce byla diagnostikována rakovina, přičemž její přístup je ale dosti "nestandardní" ...... anebo naopak "standardně standardní" ?? ... :dknow: ) ...... navíc několik dílů svého "rako-seriálku" má doplněno tímto "rádoby vtipným obrázkem" ... :roll: ...

Obrázek
(název: "Koláž na motivy xkcd: Trofozoit" ... zdroj obrázku: tamtéž)

... i přes další vcelku zábavně napsaný díl nazvaný: Rakovina: K čemu je dobrá (kde je mj. odkaz na web nabízející "Cancer T-shirty", s některými docela aj povedenými kousky, např. http://www.zazzle.com/my_oncologist_doe ... 7153509599 :D ), tak nějak přemýšlím, co k tomu napsati a přitom "paní šéfredaktorku" moc neuraziti (alespoň ne tolik okatě, nakolik by si po právu zasloužila za to, že neomaleně bez rozdílu zesměšňuje veškerou "alternativku", ale bez toho, aby si o ní předem zjistila trochu více) ... :ewhistle: :ewhistle: ...... mno, snad raději asi nic, jelikož "mohutného kravského bučení" jsme si tu již užili dost ve vláknu "Potravinový zločin", ve videu postnutém Bardioc-em ... (kteréžto doporučuji celé ke shlédnutí, jelikož jeho obsah má přímou souvislost i s tímto vláknem) ...

... tož zatím ... :bye: ... Anri ...

---------------------
PeS: ... jinak samozřejmě "paní šéfredaktorce" osobně co nejsrdečněji přeji, aby se z toho ve zdraví dostala i bez "alternativních léčebných metod" ... (čímž teď samozřejmě myslím tu její onko-diagnózu, jelikož s tím, "co má v hlavě", se toho zjevně "už moc nadělat nedá" ... :angel: ... :epray: ) ...
... jo, a taky, ať s tou novou šik kabelkou nadělá "co nejvíce parády" ...
Obrázek


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od milnem »

poota píše: Právě na tomhle je založen ozdravný systém Hó-oponopono
http://www.frekvenceleceni.cz/ho-oponopono/

Zdravím - poota
Používám s velkou vděčností již několik let-a asi bude třeba používat neustále až do konce mých dnů.Moc doporučuji.
M.


pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od pavelv »

milnem píše:...Používám s velkou vděčností již několik let-a asi bude třeba používat neustále až do konce mých dnů.Moc doporučuji
Neco jsi si tim vylecil? Muzes napsat par prikladu svych nebo ze sveho okoli co si kdo vylecil, za jak dlouho a pripadne dalsi detaily. Dik, Pavel


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Kde jsou všichni uzdravení?

Příspěvek od milnem »

Nevím,zde jsem něco vyléčila s touto metodou,jen vím,že s ní obracím oči a srdce ke světlu ,k Bohu a tím se otevírám pomoci,ať už sobě nebo tomu,koho se to týká.Používám jen zkrácenou formu-Odpusť nebo odpouštím,Lituji,Děkuji,Miluji nebo ráda bych milovala. :) Začni praktikovat a pochopíš.M.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“