Odpověď ma příspěvek
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=133840#p133840
Nazdar Milenium.
Milenium píše:Slávku, Tvůj kategorický výrok ....
Jseš si jistý, že odpovídáš mně? Zkusím Ti to rozdělit pro přehlednost.
1) Jsme ve vlákně "Jednoduchá liečba rakoviny ???"
1a) U rakoviny jde o chronickou chorobu a nikoliv o akutní zánět. Metody léčení se nedají v obou případech porovnávat. To bys mi už mohl říct, že bych si měl hladovkou léčit i zlomenou nohu. Tvé rýpnutí ohledně mé PPP je naprosto nesmyslné.
1b) Odpovídal jsem na tvůj všeobecně formulovaný příspěvěk a nikoliv Jiřímu. Ve svém příspěvku jsi mu specificky neodpovídal ani Ty. Z mé strany nešlo o specifickou radu specifické osobě.
Odpovídal jsem na psané a ne na to, co jsi si vykouzlil v hlavince, navíc ve vlákně, které v sobě má slovo “jednoduchá” a jestli víš o nějaké jednodušší metodě, než si vyčistit jak myšlení a duši, tak i fyzické tělo, než je změna mentálního nastavení a s tím spojené nejedení, pak jsem samé ucho. A prosím Tě, vrať se a všimni si, že nemluvím jen o totálním nejedení ale i omezeném jedení, a hlavně o nalezení si svého intuitivního způsobu, jak se vylízat, namísto naslouchání falešným guru, kterých je dnes v Česku jak sraček.
2) Matinka Jiřího.
2a) Viz výše.
2b) Jiřímu jsem odpověděl ve svém prvním příspěvku a po jeho odpovědi jsem už neměl potřebu ho nějak přesvědčovat o čemkoliv, protože jsem nabyl přesvědčení, že se zařídí podle svého a respektuji to.
3d) Pokud zde někdo vznese dotaz, jak léčit cokoliv, považuji za rozumné jednou odpovědět a nechat být, pokud si dotyčný(á) neřekne o upřesnění atp. Nevidím nijaký užitek právě v tom, abych se na takového člověka, který má už tak dost zmatků v hlavě "co teď" vrhnul spolu se spoustou dalších "expertů" a udělat si z diskuze závodění na úkor tazatele. Ono totiž jde o život a je to dost jiná situace, než se dohadovat třeba o správném navinutí cívky na nohu od židle.
2c) Kdybych věděl, jak Ptáček dávkoval, býval bych to Jiřímu ještě přihodil, ale nevím. Ptáček to ve svém videu neuvádí a o jiném zdroji nevím.
Takže Tvé odvolávání se na případ Jiřího matiky je z mé pozice naprosto mimo mísu. No a upřimně řečeno, i kdybych byl schopen číst Tvé představy a myšlenky, nedělal bych to jednak ze slušnosti a jednak proto, že mám většiny svých plné zuby a spíše se jich zbavuji, abych si zjednodušil život a odundal z hlavy co nejvíce vlastních zmatků.
Milenium píše: Navíc je mnohem složitější se pro nejedení vůbec rozhodnout a hubnutí se bere jako špatné znamení, což rozbije psychiku.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A co jako že jsi řekl, co jsem neřekl já? Však jsem uvedl, že metoda je přijatelná pro mnohé (což neznamená všechny), stejně jako to, že vzhledem k předpojatostem blábolů kolem "hladovění" a půstů" je psychologicky přijatelnější použít termín, který je v sobě apriori nemá. Při nejedení není vůbec potřeba hubnout a nehubne se, pokud si to člověk takto v hlavě nastaví. Já už to mám úspěšně odzkoušené a nejsem ani první ani poslední. Třeba se to nauč taky, abys věděl o čem mluvím a ne jenom opakoval něco, co sis nechal nakecat.
Milenium píše: ... svým příspěvkem jsi celkem šmahem odsoudil ... léčení Dr. Budwigové
Kdyby sis prošel více vláken, vytvořil by sis příležitost se seznámit s tím, že ji (mimo jiné) vřele doporučuji.Ve skutečnosti je těch úspěšných metod docela spousta a je na každém si udělat přehled a pak se zařídit, pokud člověk není schopen, nebo ochoten se vyblízat poněkud jednodušeji, nebo se nechat někým zabít. Ani nechápu, proč do toho Budwigovou taháš. Dokonce by mne mile překvapilo, kdybys ji měl do detailu nastudovanou, včetně její historie a důvodech, stojících za metodou a její celkem všestranné použití u hromady chronických onemocnění, nejen rakoviny. Ve skutečnoésti jsi Ty šmahem odsoudil to, co jsem já ani nenapsal, ani nemínil, a co vzniklo jen ve Tvé hlavě.
Milenium píše: Jinak si s dovolením rýpnu. Proč se tím sám neřídíš, proč sis tou hladovkou nevyléčil aktuálně hnijící půlku svého pozadí a další Tebou na fóru celkem často zmiňované neduhy a cpeš se ve velkém HCLkou přes kyselinu askorbovou až po kaštany?
Jen si popřemýšlej, ale než to uděláš, tak se porozhlédni, abys mohl stavět na něčem jiném než jen na svých domněnkách a představách, které hovoří především o Tobě, nikoliv o mně. Ale napovím Ti. Pokud nejde o život, někdy rád a někdy i nerad si vyzkouším kde co, abych mohl předávat pokud možno i dle vlastních zkušeností, spíše než pouze podle literatury, která je sestavena v lepším případě z neúplných a v horším ze zcela zcestných údajů. To se netýká pouze otázek zdraví, jak by ses mohl přesvědčit v technické části fóra. Aspoň tak mám klidné svědomí, že jsem poctivě udělal vše, co je v mých momentálních silách a možnostech, abych co nejméně bludařil.
No a teď si pro změnu rýpnu já milý Milenium.
I přes své osobní zkušenosti bych v sobě stěží našel dostatek drzosti své představy hučet do lidí za peníze, protože i tak je můj náhled individuální a velice nepřesný a i kdyby byl perfektní, najdou se mraky lidí, kteří nejsou schopni se ani pozorně soustředit na text před jejich očima, o slovu mluveném ani nemluvě, a okamžitě si ho naprosto mylně převtělí a zkreslí do svého světa zvyků a doměnek, což jsi nám tady právě předvedl i Ty.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.