Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Re: Chemtrails
Zde je videt obrovska koncentrace pevnych castic okolo jihu Italie. Podobna koncentrace se nachazela v oblasti Indie pred zemetresenim.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 92 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Opět vyšel zajímavý článek na orgonetu, ale myslím, že odkrývá jen část problematiky, nicméně z fyzikálně chemického hlediska může být použití popílku jako ideálního nosiče pro endcapování/modifikaci polymery, nanotechnologiemi, lithiem,viry a dalšími prasárnami naprosto ideální sorbent. Někde mám uloženou fotku havarovaného tankeru a vypadá to jako by spadnul do šedivé louže, které můžeme vidět na úložištích popílku. Ony modifikace si hlídají vojenské složky (i česká armáda na našem území, nad hlavou máme vojenské drony vemi často, říkám jim sekačky na trávu, protože dělají podobný rámus) vše je plánováno a testováno, myslím, že zatím toho moc neumí pořád potřebují nové radary a BTS stanice, všechny tyhle kraviny jim platíme všichni a oni nás jen otravují chemickým spadem a ozařováním.
"Popílek s nízkým obsahem baria možná dostává před sprejování přídavek těženého barytu.
Uhelný popel má nebezpečný obsah uranu, radia a thoria.
Oblasti sprejované chemtrails jsou otravovány ochuzeným uranem (přírodně se vyskytující U238)
Radioaktivní uran se nachází ve veškerém uhelném popelu.
Radioaktivní thorium je welsbachův materiál a nachází se v nejběžnějším typu uhelného popela.
Patent na Welsbachovy materiály ukazuje, jak oxid hliníku, oxid thoria a další oxidy kovů mohou odvracet sluneční světlo zpět do vesmíru za účelem ochlazení planety.
Popílek je bohatý na oxid hliníku (asi 30%), což je hlavní chemikálie, která se nachází při testech dešťové vody na chemtrails."
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/02/taj ... -jsou.html
"Popílek s nízkým obsahem baria možná dostává před sprejování přídavek těženého barytu.
Uhelný popel má nebezpečný obsah uranu, radia a thoria.
Oblasti sprejované chemtrails jsou otravovány ochuzeným uranem (přírodně se vyskytující U238)
Radioaktivní uran se nachází ve veškerém uhelném popelu.
Radioaktivní thorium je welsbachův materiál a nachází se v nejběžnějším typu uhelného popela.
Patent na Welsbachovy materiály ukazuje, jak oxid hliníku, oxid thoria a další oxidy kovů mohou odvracet sluneční světlo zpět do vesmíru za účelem ochlazení planety.
Popílek je bohatý na oxid hliníku (asi 30%), což je hlavní chemikálie, která se nachází při testech dešťové vody na chemtrails."
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/02/taj ... -jsou.html
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Kvalitní a nekvalitní jídlo
Chtěla jsem to dát do vlákna Chemtrails, ale když je tady řeč o tom umělém sněhu, dám to tady. Měla bych na toto téma také jednu "maličkost" , která mi přišla poštou...
Nic nového, jen si toho lidé nevšimli. Kdo má bílé auto a nemyje ho každý týden, ale jednou za čas, má už dlouho problém s umytím, na laku jsou nalepené droboulinké černé nebo bezbarvé tečičky s gumovou konzistencí, které se velmi špatně odstraňují a jsou viditelné jen s brýlemi nebo lupou. Dobře je to vidět při jízdě v noci na čelním skle. To dýcháme pěkný sajrajt....
Po tomto důkazu asi i nejzarputilejší popírači chemtrailů budou muset přiznat, že nám na hlavy nepadá sníh, ale něco umělého. Dnes v noci bylo slyšet (mimo Brno) jedno letadlo za druhým. Dle slibu pilota USAF, který říkal že mají nové chemikálie na lidi a od 15.01.2015 s tím budou chemtrailovat lidstvo. Tak jsme se dočkali. Jsou v nich určitě bakterie a hlavně viry. Jak bylo řečeno ve včerejším článku.
Sníh z Brna už netaje a dokonce černá a smrdí. Podívejte se na video.
Je asi hodně nebezpečné tento sníh brát do ruky, nebo nechat dopadat na kůži!!!!! Viry, které rozloží lidský mozek v něm taky asi budou. Poslali jsme do zahraničí vzorky na virový a bakteriální rozbor.... Spousta lidí má zničeho nic na těle různé červené fleky a vyrážky a nevědí z čeho to je. Máte taky něco podobného na těle?????
Rozšiřte prosím mezi co nejvíce lidí. Děti ať raději sníh neberou do rukou a neolizují ruce.
Přehodil jsem to Hani přeci jen sem, kam to tématicky patří. SDK
Nic nového, jen si toho lidé nevšimli. Kdo má bílé auto a nemyje ho každý týden, ale jednou za čas, má už dlouho problém s umytím, na laku jsou nalepené droboulinké černé nebo bezbarvé tečičky s gumovou konzistencí, které se velmi špatně odstraňují a jsou viditelné jen s brýlemi nebo lupou. Dobře je to vidět při jízdě v noci na čelním skle. To dýcháme pěkný sajrajt....
Po tomto důkazu asi i nejzarputilejší popírači chemtrailů budou muset přiznat, že nám na hlavy nepadá sníh, ale něco umělého. Dnes v noci bylo slyšet (mimo Brno) jedno letadlo za druhým. Dle slibu pilota USAF, který říkal že mají nové chemikálie na lidi a od 15.01.2015 s tím budou chemtrailovat lidstvo. Tak jsme se dočkali. Jsou v nich určitě bakterie a hlavně viry. Jak bylo řečeno ve včerejším článku.
Sníh z Brna už netaje a dokonce černá a smrdí. Podívejte se na video.
Je asi hodně nebezpečné tento sníh brát do ruky, nebo nechat dopadat na kůži!!!!! Viry, které rozloží lidský mozek v něm taky asi budou. Poslali jsme do zahraničí vzorky na virový a bakteriální rozbor.... Spousta lidí má zničeho nic na těle různé červené fleky a vyrážky a nevědí z čeho to je. Máte taky něco podobného na těle?????
Rozšiřte prosím mezi co nejvíce lidí. Děti ať raději sníh neberou do rukou a neolizují ruce.
Přehodil jsem to Hani přeci jen sem, kam to tématicky patří. SDK
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Rozbory je lépe dělat v létě. V zimě je v ovzduší podstatně více emisí popílku ze spalování uhlí v domácích kotlích a popílek obsahuje
mimo jiné sloučeniny hliníku, barya a stopy radioaktivních prvků. Nedávno jsem zachytila zprávu, že sprejují právě popílkem získaným z uhelných elektráren. Pokud se letní a zimní rozbory příliš neliší, může to tak být, i když mi tato zpráva připadá přinejmenším zavádějící.
Možnost, že kromě uvedeného do posypové směsi míchají i jedy na oslabení lidí je reálná, ale viry to asi nebudou.
Živé nemají šanci přežít a mrtvé by fungovaly jako očkování, což není žádoucí.
Imise z uhelných elektráren před tím, než bylo nařízeno namontování účinných filtrů, likvidovaly především jehličnaté porosty. Jenže v posledních letech odcházejí stromy listnaté.
Kácení staletých alejí z bezpečnostních důvodů je na denním pořádku. Doba, kdy stromy rostly a byly zdravé asi nenávratně minula.
Stačí se v létě podívat na jejich listy a černými, hnědými a rezavými fleky.
Lípy, duby, javory i ovocné stromy trpí a pomalu umírají. Včetně velikánů které přežily polovinu tisíciletí i déle.
Za umírání stromů je zodpovědný ještě jeden faktor. Všudepřítomná, hustá a neproniknutelná pavučina elektrosmogu narušující
mínusový pól nebi. Voda, která tepnami stromů proudí ze země vzhůru k listům, které ji odpařují se působením elektrosmogu trhá při svém putování v lýčí na vodík a na kyslík. Kyslík proudí k listům, které pak zasychají a vodík je doveden plusovým nábojem země zpět ke kořenům stromu. Nestabilní volný vodík se v zemi slučuje s vhodnými prvky a vytváří kolem kořenů kyseliny, které strom postupně zabíjejí. (zdroj kniha Stromy Fred Hageneder)
Zdraví Vlčice
mimo jiné sloučeniny hliníku, barya a stopy radioaktivních prvků. Nedávno jsem zachytila zprávu, že sprejují právě popílkem získaným z uhelných elektráren. Pokud se letní a zimní rozbory příliš neliší, může to tak být, i když mi tato zpráva připadá přinejmenším zavádějící.
Možnost, že kromě uvedeného do posypové směsi míchají i jedy na oslabení lidí je reálná, ale viry to asi nebudou.
Živé nemají šanci přežít a mrtvé by fungovaly jako očkování, což není žádoucí.
Imise z uhelných elektráren před tím, než bylo nařízeno namontování účinných filtrů, likvidovaly především jehličnaté porosty. Jenže v posledních letech odcházejí stromy listnaté.
Kácení staletých alejí z bezpečnostních důvodů je na denním pořádku. Doba, kdy stromy rostly a byly zdravé asi nenávratně minula.
Stačí se v létě podívat na jejich listy a černými, hnědými a rezavými fleky.
Lípy, duby, javory i ovocné stromy trpí a pomalu umírají. Včetně velikánů které přežily polovinu tisíciletí i déle.
Za umírání stromů je zodpovědný ještě jeden faktor. Všudepřítomná, hustá a neproniknutelná pavučina elektrosmogu narušující
mínusový pól nebi. Voda, která tepnami stromů proudí ze země vzhůru k listům, které ji odpařují se působením elektrosmogu trhá při svém putování v lýčí na vodík a na kyslík. Kyslík proudí k listům, které pak zasychají a vodík je doveden plusovým nábojem země zpět ke kořenům stromu. Nestabilní volný vodík se v zemi slučuje s vhodnými prvky a vytváří kolem kořenů kyseliny, které strom postupně zabíjejí. (zdroj kniha Stromy Fred Hageneder)
Zdraví Vlčice
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Rožnov p.R. 8.2.2015. 10.30hod.
Venku -3C.Zkouška zapalovačem.Sníh roztává málo,pod zapalovačem sice nečerná, ale pořádně smrdí.Dnes v noci napadlo cca 10cm.Konzistenci má takovou krupičkovou...to jsi pamatuju z mládí až tak nad -10C.Při jízdě autem to pekelně klouže...zřejmě tím bordelem ve sněhu.Včera jsem byl v Beskydech na běžky...ty mi tak dobře snad v životě nejely...ale rozhodně to nebylo fyzičkou...do kopce jsem se necítil vůbec dobře .Ahoj
Venku -3C.Zkouška zapalovačem.Sníh roztává málo,pod zapalovačem sice nečerná, ale pořádně smrdí.Dnes v noci napadlo cca 10cm.Konzistenci má takovou krupičkovou...to jsi pamatuju z mládí až tak nad -10C.Při jízdě autem to pekelně klouže...zřejmě tím bordelem ve sněhu.Včera jsem byl v Beskydech na běžky...ty mi tak dobře snad v životě nejely...ale rozhodně to nebylo fyzičkou...do kopce jsem se necítil vůbec dobře .Ahoj
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Brdy - podhůří 8.2.2015 10:55
Venku +2 od rána střídavě padá, a když se mraky vysypou, ukáže se sluníčko. Po obědě nasadím běžky a vyzkouším ten "materiál"
Vlčice
Venku +2 od rána střídavě padá, a když se mraky vysypou, ukáže se sluníčko. Po obědě nasadím běžky a vyzkouším ten "materiál"
Vlčice
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Taky hned dej kus sněhu do kastrolu a roztop na sporáku, a kus do hrníčku a nech roztát na pultě, aby bylo jasné, proč ten sníh otavovaný zapalovačem černá a nevypadá, že by tál a pro porovnání, co se děje v nádobě. O tomhle je totiž řeč už dříve tady v chemtrails. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=126318#p126318 ale začalo to tady http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=126216#p126216 podobným videem.Vlčice píše: ... Venku +2 od rána střídavě padá, ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Jo to dává smysl...že mizí voda ve sněhu, to jsem tušil, ale proč tak pekelně smrdí?
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
-
- Zasloužilý člen
Trochu geometrie :-o
-
- Zasloužilý člen
Toto video jsem již videl drive, obecne když si udelate ze snehu kouli a zkusite tento pokus se zapalovacem, chova se to stejne....smrdi spaleny plyn a jakoby netaje, nasaje se kapalina do snehu zpet.hanka píše: ... Nic nového, jen si toho lidé nevšimli. Kdo má bílé auto a nemyje ho každý týden, ....
Ale je jiste ze chemaci hnoji se silenou intenzitou. Ale je treba, toto nechat byt a nebojovat s timto....naopak brat zvysene davky vitaminu, delat cistici kury i MMS mozno nekdy....neda se zmenit co se deje...ale nezapomenou postupovat vuci tomu smerem od nas.
Nenyl jsem auto jiz hodne dlouho, mam "bily" lak...tak udelam pokus.
NA snimku ktery jsem dal pred nekolika dny, kdy je videt na satelutu vyskyt prachovych castic, je zejme, že v tomto mnozstvi neni mozne aby se toto dostalo prirodni cestou do atmosfery.
pekny den
sysel
Naposledy upravil(a) sysel dne ned 08 úno 2015 13:40, celkem upraveno 1 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nedokonalé spalování plynu. O sníh se hořící směs ochlazuje pod zápalnou teplotu a leze z toho nespálený plyn a nedokonale spálený plyn, popřípadě částicový uhlík = saze, podobně jako ze špatně seřízeného hořáku plynu, svíce atp.MIRKO píše: ... ale proč tak pekelně smrdí?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Samozřejmě vím prd, kde se to vzalo v tomto případě, ale vítr (cyklon) zvaný Sirocco dovede nahnat Saharský písek ve velkém množství (žlutý sníh i červený déšť) až do Skandinávie http://www.lternet.edu/blogs/ced když se to povede, a do jižní Evropy naprosto běžně. To nemluvě o sopkách, které chrlí až do stratosféry, ve které popílek vydrží cestovat kolem Země i roky. Pak ještě jsou velmi mimořádné události, kdy slušné tornádo za danných podmínek dotlačí z oceánu, či bažin, i ryby a žáby atp. nad pevninu.sysel píše: ... vyskyt prachovych castic, je zejme, že v tomto mnozstvi neni mozne aby se toto dostalo prirodni cestou do atmosfery. ...
-
- Zasloužilý člen
Ano, toto je take pravda......co pises....Slavek Krepelka píše: Samozřejmě vím prd, kde se to vzalo v tomto případě, ....
Po tomto pisku v atmosfere napadlo v Bosne pul metru snehu...protoze to bylo tim smerem taženo.
V Bosne nebyla zadna sucha, napr....lide maji na zahradach uz rok v kuse jezera....Takoveho snehu tam napadlo , ze ani nikdo zdejsi to nepamatuje....a to zemedelstvi ta slapalo dobre.....
A to nemluvime o zaplavach tohoto rozsahu. Již pred rokem jsem psal, že je o balkan zajem....Chorvastko v EU je teprve chvili a historicky tam jeste tolik srazek nespaslo, co starousedlici pamatuji....treba ostrov Pag....
pekny den vsem
sysel
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Na rčení „ráno moudřejší večera“ přece jenom něco je . . Včera večer mě zvěst o „umělém sněhu“, který na nás někdo sype z letadel, docela naštvala, protože jen o něco dříve jsem se venku vyblbovala ve sněhu s mým 3-letým vnoučkem - váleli jsme se ve sněhu, koulovali, stavěli sněhuláka, přitom jsme měli sněhu plnou tvář, očí, ústa (jasně, že jsme si ho i lízli, stejně jako náš pes ).. a když jsem pak v noci četla ten emai o práškováníl, do smíchu mi nebylo … Dneska se na to dívám po zchladnutí emocí, asi to nebude tak zlé, jak to vypadá - ale přeci jenom, tak bezstarostně už vnoučka válet se ve sněhu asi nenechám ..
Máš pravdu, sysle, podobné video tady někde už bylo (týkalo se myslím jiného státu), moc tohle vlákno ale nesleduji, tak sorry, jestli opakuji, co se tady už probíralo. Odbornou debatu nechávám na jiných - znalých věcí.
Jinak z mého dnešního pokusu: sněhová koule opalována zapalovačem se chová přesně jako na videu. Se sirkou je to podobné, akorát sirky rychle vyhoří, takže to nelze provádět dlouho. V teplých rukou ale sníh taje stejně jako dřív, takže se nemusíme bát, že nám tady zůstane ležet do léta ... ..
Ahojte, Hanka
Máš pravdu, sysle, podobné video tady někde už bylo (týkalo se myslím jiného státu), moc tohle vlákno ale nesleduji, tak sorry, jestli opakuji, co se tady už probíralo. Odbornou debatu nechávám na jiných - znalých věcí.
Jinak z mého dnešního pokusu: sněhová koule opalována zapalovačem se chová přesně jako na videu. Se sirkou je to podobné, akorát sirky rychle vyhoří, takže to nelze provádět dlouho. V teplých rukou ale sníh taje stejně jako dřív, takže se nemusíme bát, že nám tady zůstane ležet do léta ... ..
Ahojte, Hanka
Všechno je tak, jak má být.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... klidně nech .... neb v "přírodním sněhu" není o nic víc škodlivého, než kolik toho předtím bylo v normálním ovzduší ... ...hanka píše:Dneska se na to dívám po zchladnutí emocí, asi to nebude tak zlé, jak to vypadá - ale přeci jenom, tak bezstarostně už vnoučka válet se ve sněhu asi nenechám ..
... jinak když tak ráda experimentuješ, naber venku trochu sněhu a v nějaké skleněné nádobě ho nech na topení odpařit ...... a co ty malý drobný tmavý částečky, který možná objevíš na dně?? ... no, pokud to není popílek z lokálních topenišť (popř. písek ze Sahary), tak se většinou jedná o zcela běžný všude přítomný "kosmický prach" různého složení, jehož některá zrnka jsou dokonce ferromagnetická (tudíž se dají krásně sebrat pomocí magnetu) ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...