Milenium píše:Poslechl jsem si tu paní Bláhovou...
...
Tento úhel pohledu pani Bláhovou ale jistě ani nenapadne, takže až se jí postupně začnou klienti vracet s obdobnýma nebo stejnýma problémama, řekne jim, že všudypřítomní parazité opět přirozeně osídlili jejich těla a je potřeba opět měsíce hubit a čistit, jinak to ani být nemůže. Že být bez vážných chorob do pozdního věku a zemřít na staří (opotřebení), to je jen utopická představa.
No... Abychom se dobrali k výsledku, je třeba popřemýšlet o tom, zda-li cizopasníci vznikají samovolně v organizmu na základě psychiky, nebo jestli organizmus sám sobě blokuje likvidaci některých zárodků vniklých do organizmu se stravou či vzduchem do těla (či jinou cestou - pohlavně atd.), ale mohou se naskytnou ještě další varianty, týkající se vzniku cizopasníka v organizmu.
Ono je dost cizopasníků, které jsme mohli zdědit od rodičů, a ti se mohou vyskytovat například v každé kapce krve (mikrofilárie, plasmodia, borelioza apod.). Je to dost zátěž pro organizmus a proto může být imunita stabilně oslabovaná a tím pádem pochytáváme další zárodky, co se v nás posléze rozvinou. Ty, co se u nás rozvíjí, ti se nám "ukážou" jako nějaká změna stavu. Ale ty předešlé, které jsme zdědili, ty si neuvědomujeme, jelikož žádná změna stavu nepřišla, jsme na ně zvyklí.
Pokud by se stávalo to, že by se každý jedinec narodil dokonale zdravý, pak by se dalo souhlasit s tím, že každý si může jakžtak za svoje problémy sám. Ale to nemůžeme, protože jak se již zmínila Hanka Bláhová, často matka své "svinstva" vyprázdní do plodu.
Mě samotnému se stalo, že jsem vypil vodu obsahující mikroorganizmy způsobující angínu či chřipku. A nemoc přišla a já ji bez problémů zlikvidoval. Hůř na tom byl člověk, co pit to stejné a nezná MMS (či jeho odvozeniny)...
Věřím tomu, že kdybych byl na tom jako Ježíš, tak bych mohl pít jedy, třeba bych i měnil vodu ve víno a neměl bych nikdy žádné potíže s nemocemi. Ale to už je zase jiná kapitola - jaká je pravděpodobnost, že se dostaneme do tohoto "stavu"?
Mě chémie hodně pomohla, stal se ze mě aktivní člověk. Hromada věcí se mi již nevrátila. Vypadá to jako začarovaný kruh, kterému i ta chemie může pomoct. Dal jsem se dokupy chemií a následně jsem byl chopen několik věcí ve svém životě změnit, abych byl šťastnější...
Poslední dobou zjišťuji, že "na každém šprochu je pravdy trochu"... Pokud se nedaří s jedním, je třeba zkoušet další - vyzkoušet je tedy třeba vše, dokud se věc nezmění a je nutné se tedy nespoléhat jen na jednu možnost...