Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Odkyselení
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: Odkyselení
Ano, Tepperweinova směs je perfektní a funkční věc. Ať si kdo chce co chce říká o neorganických minerálech, Kurt Tepp. moc dobře věděl, proč vytvořil takovýto recepis
obyčajne o nevhodnosti anorganických minerálov hovoria tí, čo predávajú predražené organicky viazané minerály. paradoxne väčšina z nich varuje pred škodlivoťou kuchynskej soli. čo mi je divné, veď tá by sa podľa nich nemala v organizme vstrebávať, lebo je anorganická.
skombinoval som podobnú zmes ako Tepperwein, s najakými ďalšími drobnosťami, aby telo lepšie znášalo záťaž pri rýchlej zmene pH. netvrdím, že je to lahodný nápoj vhodný pre návštevy, ale je plne funkčný
http://bezvazdravi.webnode.cz/products/ph-balance/
skombinoval som podobnú zmes ako Tepperwein, s najakými ďalšími drobnosťami, aby telo lepšie znášalo záťaž pri rýchlej zmene pH. netvrdím, že je to lahodný nápoj vhodný pre návštevy, ale je plne funkčný
http://bezvazdravi.webnode.cz/products/ph-balance/
-
- Nový člen
- Dal: 11 poděkování
Momentálne beriem intravenózne Magnezium infúzie obdeň na bolesť pánvového dna. Ráno mávam ph 5,5 po požití infúzie odstupom 2 hodín cca o 11.00 hod. ph vyleti až na 9. Okolo 19.00 hod. klesne na 6,5 - 7 ph. Za iných okolností mi ph cez deň vylezie ledva na 6,5 ph ojedinele na 7 ph.
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Koupila jsem jedlou sodu z Fichemy a dost nemile mě překvapilo, že ji dováží z Polska. Na můj dotaz odpověděli, že prý se u nás nevyrábí. Nevíte někdo?