Tak přidám ten svůjBobina píše:Zajímají mě vaše názory ...

kachna
Tak přidám ten svůjBobina píše:Zajímají mě vaše názory ...
Marmarmar, našla jsem dneska Tvůj dotaz v Urinoterapii a odpověděla jsem Ti tam.marmarmar píše:dobrý den,
Jsem tu nováček doufám( už jsem jednou psala ale nějak se to nezdařilo) prosím o radu vás zkušených....
Pancreolan, sušený pampališkový kořen, betain, bolotovův balzám.lu1234 píše:Co my odporucite na podporu pankreasu a sleziny???
U ludí i v pokročilom veku mám i na tento problém už nespočetne krát overenú "kapustovú hladovku". Procedúra by mala mať minimálne tri cikly a má nasledujúci príebeh, jeden deň sa neje (ideálná je suchá hladovka - bez vody) a jeden deň sa je len surová - tepelne neupravovaná domáca (vyhýbať sa komerčne predávanéj) kyslá kapusta aj s výluhom. Procedúra má isté obmedzenia vyplívajúce z toho že je pri nej nevyhnutné počas dní konzumácie kapusty s výluhom pohybovať sa v blízkosti toalet.lu1234 píše:Co my odporucite na podporu pankreasu a sleziny???
Sisa nič v zlóm ale z mojéj strany k tvojéj rade k tomuto problému faktom je že ani zo srandy by som s tebou nechcel zdielať jednu kuchyňu...sisa píše:Kove, dala bych tam chloritan.