hanka píše: ... Mno,... „rodič“ tohoto fóra je velmi trpělivý, ...

S laskavým pozdravem, Slávek.
hanka píše: ... Mno,... „rodič“ tohoto fóra je velmi trpělivý, ...
hanka píše:To, co někteří prezentovali jako „vývoj k lepšímu“ , bylo jenom ukončení oboustranné diskuze, protože se jedna strana rozhodla raději zmlknout, když vidí, že s duhou stranou není možné vést jakoukoliv plodnou diskuzi . Protože jen co se kdokoliv opováží otevřít ústa v nesouhlasu s nimi, okamžitě je napaden, ústa jsou co nejrychleji zacpána a odvážlivec je doslova „umlácen“ osobními urážkami a pomluvami. Poznávacím znamením této druhé skupiny je: v žádném případě neakceptovat názor druhého! a domněnka, že když bude A(&F) dostatečně hodně a dlouho křičet, vydupou si všechno, co chtějí. Říkají tomu „čestné a pravdivé chování“….
Mno,... „rodič“ tohoto fóra je velmi trpělivý, trucovité děcko si může dovolit opravdu HODNĚ .. dokonce jim vyrábí nová a nová vlákna úplně bez pravidel (která by je nedejbože mohla omezovat), aby se tam mohli po libosti vyřvat a vybít nadbytečnou energii na bezbranných obětech, které jim tam přemístil z jiného vlákna. Skutečně bezbranných – protože na svoji obranu nemají nic, než holé ruce a kterým není umožněno bránit se aspoň stejnými zbraněmi. HOLÉ RUCE ve sporu se zkušeným profesionálním ajťákem (který sám sebe hodnotí jako jednoho z nejlepších!) , navíc ještě bývalým Globálním moderátorem tohoto fóra!!! Zbraně má v rukou jenom strana, která si je vyřvala a „čestně“ zmanipulovala … jak nazvat to, že jsou to jenom a pouze oni, komu je umožněno tzv. „odkazovat“ na příspěvky z vlákna Obdržel by uživatel Mirko … příspěvky povytrhávané z kontextů na „důkaz“ své „čisté pravdomluvnosti“ ,- vlákna, všem členům zamčeného?…
Kromě vymýšlení nových a nových bezpravidlových ( a tudíž i bezpracných) vláken a kromě přesouvání příspěvků se bohužel nic moc neřeší. Připomínám, že kromě vymýšlení „zábavných“ vláken je kromě výběru nových globálních moderátorů zapotřebí, aby se také pokračovalo na nových Pravidlech! Nezapomeňte, že moderátoři (ať staří nebo noví) se budou muset řídit a také dohlížet na dodržování PRAVIDEL!!! Dokud se nezmění pravidla fóra, nezmění se bohužel nic (kromě moderátorů) a celý ten váš čtvrtroční humbuk byl zbytečný.
Prosím, abych nebyla oceňována, i kdyby se mnou někdo souhlasil. Souhlas se mnou by byl pro pár A(&F) a sisu velmi urážející a pro toho chudáka likvidační…
….. Tak, a teď Huráááá na mě, nezapomeňte, jak to děláte – překroutit moje slova, zacpat hubu, povalit, umlátit nadávkami a pomluvami… a vítězně hodit na hnojiště!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. Jo, a ještě připomínám: řvát, řvát, urážet... čím budete sprostější, tím budetee LEPŠÍ a OBDIVUHODNĚJŠÍ
..
hanka píše:
….. Tak, a teď Huráááá na mě, nezapomeňte, jak to děláte – překroutit moje slova, zacpat hubu, povalit, umlátit nadávkami a pomluvami… a vítězně hodit na hnojiště!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. Jo, a ještě připomínám: řvát, řvát, urážet... čím budete sprostější, tím budetee LEPŠÍ a OBDIVUHODNĚJŠÍ
..
... tudíž jak jsem slíbil, k uvedenému předkládám důkazy o "férovosti protistrany" ... ... kdy znovu připomínám, že po zásahu SDK se v příspěvcích Vlčice či Hanky neobjevilo žádné "modré písmo", zato do nich přibyl text, který tam předtím přitom nebyl ......A(&F) píše:přílohy (důkazy) k tomuto dodám později, neb hledání moderátorské logu (navíc offline uloženému) je děsnej fakt děsnej vopruz ...
...... párkrát také příspěvek Vlčice "zmizel" (= byl smazán) nebo byl "vyprázdněn", ať už přímo jejím přičiněním ........, popř. jí ho SDK "upravil", aniž by se však přitom v jejím příspěvku objevily "nějaké modré dodatky" ...... stejně tak se dělo i v případě příspěvků od Hanky, kdy prostřednictvím SDK proběhla jejich editace, ale do jejího příspěvku taktéž nepřibylo žádné "modré písmo" ... ganz normal ...
Každý kdo pozná genézu tejto kauzy si už určite všimol že veškerá snaha z príspevkou ktorý sem k tomu dala vlčica ,hanka, Křepelka, Adam a sporadicky aj poota sú sem vkladané v duchu tejto línie.Vlčice píše:Místo toho, aby si dělal něco pořádného, věnuješ veškerý svůj čas nesmyslům, intrikám a efekt je v nedohlednu.
Každý schopný člověk s takto extrémním pracovním nasazením se dokáže po svém vynaloženém úsilí přiblížit finanční nezávislosti.
A Ty![]()
![]()
K pravdivosti tohto tvrdenia si stačí prečítať hoci ktorý príspevok týkajúci sa tejto kauzy od menovaných. Vlčica fakt už by bolo na čase s tým prestať, k tomu už niet čo dodať.hanka píše: Manipulace je nepřátelský záměr manipulátora, kterého CÍLEM je poškodit vybranou osobu, vytvořit o ní nepříznivé mínění - ať už před jinými lidmi nebo dokonce před ní samou (vyvolat v ní pocity viny a pochybnosti o sobě), z čehož manipulátor následně těží.
... ó nikoliv ...hanka píše:Protože jen co se kdokoliv opováží otevřít ústa v nesouhlasu s nimi, okamžitě je napaden, ústa jsou co nejrychleji zacpána a odvážlivec je doslova „umlácen“ osobními urážkami a pomluvami.
... mno, ... pokud byste si totiž všechno nevylhali (nevycucali z prstu), tak byste teď měli alespoň něco pravdivého v ruce ... vy však nemáte nic ... proto tu teď plácáte smyšlenosti a čekáte, že vám je někdo uvěří ...hanka píše:... aby se tam mohli po libosti vyřvat a vybít nadbytečnou energii na bezbranných obětech, které jim tam přemístil z jiného vlákna. Skutečně bezbranných – protože na svoji obranu nemají nic, než HOLÉ RUCE a kterým není umožněno bránit se aspoň stejnými zbraněmi.
... omyl, ... my jsme si nic "nevyřvávali" ani "nezmanipulovávali" ... všechny námi používané "zbraně" jste nám poskytli pouze vy sami ... svým lhaním, překrucováním a nepodloženým napadáním !!! ...hanka píše:Zbraně má v rukou jenom strana, která si je vyřvala a „čestně“ zmanipulovala … jak nazvat to, že jsou to jenom a pouze oni, komu je umožněno tzv. „odkazovat“ na příspěvky z vlákna Obdržel by uživatel Mirko ........ vlákna, všem členům zamčeného?…
... naprostý souhlas !!! ... byť rozhodně ne veškerý čas (to opravdu neVlčice píše:Místo toho, aby si dělal něco pořádného, věnuješ veškerý svůj čas nesmyslům, intrikám a efekt je v nedohlednu.
Je až dojemné, a nebo spíš směšné, jak zoufale se snažíš dělat "z prdu kuličky".A(&F) píše:... tudíž jak jsem slíbil, k uvedenému předkládám důkazy o "férovosti protistrany" ...
Takže tvůj výpis z logu prokazuje pouze to, že Vlčice si třikrát upravila svůj příspěvek a vzhledem k tomu, že jí to systém dovolil to znamená, že to bylo ve čtyřiadvacetihodinové lhůtě, takže na to měla jako kdokoli jiný plné právo.- Odeslaný příspěvek můžeš ještě během 24 hodin přes [Upravit] upravovat, to znamená opravit případné chyby, upravit znění textu, doplnit další text a nebo celý text smazat. Příspěvek nemůžeš smazat celý a ani ho nechat prázdný, tedy bez textu. Místo toho nahraď původní text slovem "Smazat." a některý z moderátorů pak časem prázdný příspěvek smaže. Po uplynutí 24 hodin od odeslání příspěvku končí Tvoje možnost příspěvek upravit a nebo smazat a příspěvek se stává majetkem fóra. Máš pouze možnost o dodatečnou úpravu požádat přes [SZ] některého moderátora, ale je jen na jeho uvážení, jestli Ti vyhoví.
hanka píše: ….. Tak, a teď Huráááá na mě, nezapomeňte, jak to děláte – překroutit moje slova, zacpat hubu, povalit, umlátit nadávkami a pomluvami… a vítězně hodit na hnojiště!!!!![]()
![]()
...
Hele, neměl bys tam něco nového? Meleš dokola pořád stejnou písničku jako kolovrátek .....A(&F) píše:... pokud byste si totiž všechno nevylhali (nevycucali z prstu), tak byste teď měli alespoň něco pravdivého v ruce ... vy však nemáte nic ... proto tu teď plácáte smyšlenosti... ...
A(&F) píše:všechny námi používané "zbraně" jste nám poskytli pouze vy sami ... svým lhaním, překrucováním a nepodloženým napadáním !!! ......
Váážně? ... pokud vím, Tvoje znečišťující - pardon, chtěla jsem říct OČIŠŤUJÍCÍ" vlákno bylo od samého začátku určeno k uklizení do moderátorovnyA(&F) píše:.. a že je vlákno "uklizeno", aby nebylo na očích ??! ...... vždyť to přece udělal Rival na vaši žádost
Jo, všimla jsem si, že nemáš absolutně žádný problém s majetkem někoho jinéhoA(&F) píše:... jelikož jsem si to celé vlákno ještě před "uklizením" zazálohoval, tak ti teď, Hanko, dávám jedinečnou nabídku ..... pokud chceš, mohu ti kopii celého kompletního "MIRKO vlákna" poslat meilem ..... nemám s tím absolutně žádný problém ......
Dezo vy (nevím proč mám pořád na jazyku oslovení pepo, Animale - promiňdeʒa vy píše:Hanka keby si sa aspoň čiastočne riadila tým co máš v podpise ...
Tahle kauza "už dávno uzavretá" je - každý, kdo se do ní namočil, si na ni svůj názor už udělal a není ochoten ho nijak měnit.deʒa vy píše:... už dávno mohla byť táto kauza uzavretá a mohli sa tu riešiť zmysluplnejšie veci v prospech celého fora