Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dobré trávení - čím ještě podpořit
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: Dobré trávení - čím ještě podpořit
Mně po resekci žaludku doporučili ve špitále jen HCl. Na trávení je nejúčinnější. :-)
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Přes zimu mně hodně pomáhal jablečný ocet.Když jsem měla pocit,že je v žaludku něco těžšího,dala jsem si jednu lžičku jablečného octa naředěného tak,aby nespálil sliznici v ústech a jícnu.Vždy pomohlo a zdálo se mně,že více než HCl.
Někde na netu jsem zachytla info,že jablečný ocet patří mezi nejzásadotvornější látky v těle.Docela bych po mých zkušenostech tomu věřila.
Na druhé straně jsem zachytila ojedinělé info,že ještě lepší a léčivější je vinný ocet,ale to jsem zatím nezkoušela.
M.
Někde na netu jsem zachytla info,že jablečný ocet patří mezi nejzásadotvornější látky v těle.Docela bych po mých zkušenostech tomu věřila.
Na druhé straně jsem zachytila ojedinělé info,že ještě lepší a léčivější je vinný ocet,ale to jsem zatím nezkoušela.
M.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Jablečný či vinný ocet je právě součástí Bolotovova balzámu. Kde je tedy krom kyseliny sírové, kyselina chlorovodíková, nitroglycerin a třeba kyselina acetylsalycilová (acylpirin)milnem píše:Přes zimu mně hodně pomáhal jablečný ocet.Když jsem měla pocit,že je v žaludku něco těžšího,dala jsem si jednu lžičku jablečného octa naředěného tak,aby nespálil sliznici v ústech a jícnu.Vždy pomohlo a zdálo se mně,že více než HCl.
M.
Ovšem základní roztok je cca 1% a dále se ředí 1:50 takže "celková suma kyselin" je někde kolem 1:1000-2500.
Osobně to mohu doporučit je zvláštní že tělo se ozvalo a zhruba na den zabolely strará zranění a pak byl klid. Takže něco se dělo.
Samozřejmě skvělý je betain.
Sem tam jsem si dával směs bylinek v lihu, např. puškvorec a pelyněk. Na pelyněk ovšem pozor. Ani fernet není špatný, ovšem max. velkou štamprli. Alkohol všeobecně podráždí a zvedne sekreci trávích šťáv. Proto se říká že když člověka bolí břicho má si dát štamprli slivovice a pokud to nepřejde do půl hodiny tak mazat za doktorem.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.