Kov píše:......... Nechci tím nějak znevažovat výsledky Čehovského, ale tohle hodně ,,zavání" propagací toho svého. ........
O tom už tady psal jirik.tk víckrát, a já s ním naprosto souhlasím, že každý chválí a popisuje svoji metodu a především její úspěchy....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
..a tohle je vlákno o autopatii, tak se tu mluví o autopatii....
Když si koupíš knihu o léčení pomocí kamenů, budou tam úspěchy dosažené touto metodou.
Ale nemusíme chodit daleko - tady na foru, nebo v knize Jima Humbla se dočteš, že všechno od rýmy přes malárii až po rakovinu se dá vyléčit pomocí MMS. Jen použít ten správný "protokol" (protokoly se ale během 3-4 let dost změnily)
Asi se shodnem, že léčit rakovinu pouze pomocí MMS by bylo dost naivní a nebezpečné.
Kov píše:........Autopatii jsem nezkoušel, a moc nevěřím, že bude v léčbě autopatie co platná bez další zásadních kroků........
Zkus ji. Když to provedeš správně, budeš mít alespoň příjemný pocit asi jako po meditaci. (moje osobní zkušenost)
..a výsledky aspoň u mne jsou podobné.
Jinými slovy je potřeba najít správný "recept" na provedení autopatie a mnohokrát opakovat, a pokud jde o léčení vážného problému,
doporučují zkušení léčitelé zkombinovat minimálně tři navzájem se nerušící metody.
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)