Animal píše:Slávku tvoje truhlikovské (u vás na Morave je to tušim brouk pitlík - i on sa tak sprava ako keby všade bol všetko vedel a len on mal pravdu) domnienky - dohady sú aj v tomto pripade a v týchto súvislostiach (fyzikálnochemické vlasnosti des.vody v živých tkanivách) uplne odveci . Zdravie obzvlášť to cudzie nieje lotéria . Dla tvojich znalostí súdiac podla vecnej stránky poctatne večej časti tvojich "odborných" prispevkov z tohto fora ti neprináleží komentovať jak autorov tak ani vecnost tejto knihy . Zdenin

. Animal
Třesky plesky zvíře.
U nás na Moravě,

. U nich na Moravě je to brouk pytlík. Pitlík jseš ty. (
pyšný, pytel, pysk....)
a) Dolož mi nějakou odbornou literaturou, že ledovcová voda, tak jak ji jsou Hunzové schopni dostat do volete, je minerálně alespoň skoro stejně demineralizovaná jako destilka,
b) Dolož mi nějakou odbornou literaturou, že víno je minerálně alespoň skoro stejně demineralizovaná jako destilka.
c) Dolož mi nějakou odbornou literaturou, že šťávy z organicky pěstovaného ovoce a zeleniny jsou minerálně alespoň skoro stejně demineralizované jako destilka.
d) Dolož mi nějakou odbornou literaturou, že alespoň polovina diety Hunzů je rostlinná.
Pak sa vrť galánko. To som tú přitróblú reglamu tej knihy nekomentovál celó. Tož tak.
To totiž nemluvě o tom, že se ti pastevci (Hunzové) živí především masem, a to červeným. I kdyby tu destilku nakrásně pili, bude jim to k ničemu. Navíc mají dlouhověkost, a to dlouhověčejší než Hunzové, Australani na tektonické poruše v oblasti Monaro. Týká se to 6ti farem včetně zvířectva, kteří mají vodu silně minerální a pěkně vybalancovanou mezi zásaditými dolomity a kyselými žulami. Geologický nebo hydrologický rozbor jsem hledal jak divý na netu a nenašel. Nemohu tedy sloužit ani přibližným složením.
Takže přidáme k dobrému, kniha, cituji:
"Čo teda urobí telo s týmito látkami? Začne vytvárať tenulinký film pozdíž tvojich stien zažívacieho traktu. Lenčo je vytvorená prvá vrstva, ďalšia vrstva sa utvorí už oveľa ľahšie až kým sa neupevní. Jeden z prvých dôsledkov je zápcha, problém miliónov ľudí."
Takže, podle tohoto kašpara, pokud máte zácpu, zarostlo vám střevo nánosy minerálů, jak vodovodní trubka.
Animále, vieš ty prečo sa elektrárně stavajů na kopcoch?
"Bo pak tie elektróny z teho kopca temi drótami len tak zígajů."
Akorát, že tohle je moudrost komunistického lampasáka. Že jsem si na to s tou zapchou spoměl?
Dvě citace po sobě:
"RAKOVINA
1) Podľa doktora Landone, Tvrdá voda uzatvorí bunky s filmom tak, že kyslík nemôže dosiahnuť uväznené bunky. Telo potom vyvíja nové bunky, čo sa zmôžu aj na menej kysíka. Tieto bunky sú bunkami rakoviny. Destilovaná voda často uvoľňuje uväznené bunky a sprístupňuje ich kyslíku."
2) "Pamätajte, že najväčší vedci teraz nie len pripúšťajú, ale aj trvajú na tom, že staroba a dokonca i smrť (ak to nie je nehoda) sú následkom oxidácie kvôli nahromadeným a neodstráneným jedom v tele."
Tak jak je to s tou oxidací? Zabraňuje to rakovině, nebo nás to kynoží? Jak je to se Simoncinim, mezi jinými, a jeho převelice úspěšným okysličováním rakovinných nádorů i jejich pooperativních pozůstatků pomocí anorganické jedlé sody?
Animále, až se prohrabeš tolika věcma jako já, dokážeš si je pamatovat a dát dohromady, na něco dojdeš taky. Když přitom ještě nebudeš mít postraní zájmy, ale za to dobrou vůli, pak to možná i přidáš k dobru. Komentovat mi přináleží, protože mám jednak svou vlastní hlavu, a velkou, a jednak o pár věcech dost vím a o dost věcech vím něco. Pokud někdo píše kraviny, může být PuDrCsC a je to buřt, protože to nic nemění na tom, že píše kraviny, což je jasně tento případ. Jsou to bludy hodné dromedára (po vašem ťavy) a skutečně velebludné, alespoň většina toho, co je v tom uvedeném odkazu.
Haf haf, Slávek.
P.S. A cožepak za zviřátko jseš ty? Oh, pitlík, málem jsem zapoměl.
P.S. Zdravím Petra

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.