MIRKO píše:...Ale mně je to vlastně jedno....Howgh

Moderátor: aNONym
... a co brání občanovi, aby si ji pro zlepšení svého zdravotního stavu, pro svoji potřebu, vypěstoval ?? ... špatný zákon snad ?? ...Guzma píše:Jistě oni to podpoří, ale občan bude marihuanu draze kupovat v lékárně, nesmí si ji vypěstovat sám. Jde pouze o peníze jako vždy.
Anri, co čekáš, že ti napíšu na veřejné fórum. Že jsem členem vycvičené jednotky a již brzy zahájíme ozbrojený boj proti systému? Nebo že sám pěstuju, zásobuju své blízké a šířím osvětu ve svém dosahu? Řeknu ti, že měním sám sebe a tím měním tento i jiné stavy. Ale kdyby ses zeptal sám sebe, nemusíš se tu ptát mě. Přeju všem bytostem štěstí.A(&F) píše:... a co brání občanovi, aby si ji pro zlepšení svého zdravotního stavu, pro svoji potřebu, vypěstoval ?? ... špatný zákon snad ?? ...Guzma píše:Jistě oni to podpoří, ale občan bude marihuanu draze kupovat v lékárně, nesmí si ji vypěstovat sám. Jde pouze o peníze jako vždy....
...
... neb pokud se jedinec (popř. společnost), nevzepře špatnému zákonu poškozujícího jeho práva, byť třeba i jeho úmyslným porušením (tj. s možným rizikem následného postihu), tak potom si zřejmě tento zákon zaslouží .......
.. Guzmo, a co ty ?? ... co konkrétně jsi udělal, aby se tento stav změnil ?? ... cos v tomto směru udělal pro ostatní ??! ......
... Anri ...