Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Pyramidy

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
PKlepackova
Nový člen

Re: Pyramidy

Příspěvek od PKlepackova »

Já spím v orientaci sever-jih.

Chufuova pyramida je energetický bod planety.
proud
Stálý člen
Dal: 18 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Pyramidy

Příspěvek od proud »

Zeptam se jinak,at je to jeste zajimavejsi,na jaky strany jdes spat ,ale na jakejch se probouzis? ;-) :-))

Teprve,az pokacite posledni strom , az otravite posledni reku,
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi ...

proud
Banung
Nový člen

Léčivá pyramida - Jaroslava Šafratová

Příspěvek od Banung »

Zdravím, toto je můj první příspěvek na tomto fóru, i když jej již delší dobu považuji za poměrně relevantní zdroj informací. Abych jen nesosal, přidám vlastní zkušenost.

Již delší dobu, nejsem ve své kůži. Řekl jsem si, že zkusím pyramidu. Pyramida v Postoupkách je přes zimu zavřená a tak jsem zkusil pyramidu Jaroslavy Šafratové. Pani je údajně jakousi „aktivní průvodkyní“ léčením. Že se na mě napojí atd. atd.

Nebudu tvrdit, že paní nedisponuje dovednostmi, o kterých tvrdí, že je má. To by bylo subjektivní.

Fakta: Z celého procesu je jasně cítit tlak na Vaši peněženku. Na nedostatek energie mi pomůže pouze organický jód. Žiju v Praze, všude je elektrosmog. Musím si proto pořídit Somavedic. Ze začátku mi tvrdí, že není distributor. Několikrát se zmíní, že již asi nepřijdu. A tak se mě ke konci sezení ptá, jestli mi má Somavedic za cca 2000 Eur objednat. Sama se tak usvědčuje ze lži. Na organický jód (jod organika – také její stránky) mi nyní dá slevu. Věřit někomu, kdo mi lže, aby vydělal víc peněz mi dělá dost problém...

Shrnutí: Za 1500,- za 30 min jsem dostal prodejní akci a pár obecných rad. (to je fakt) Nezachytil jsem nic, co by ukazovalo na léčitelské schopnosti dotyčné. (to je subjektivní)

Pyramida: Chvíli jsem cítil jakési lehké brnění na končcích prstů. (když tam nebyla) a měl jsem tendenci usínat. Chvilkově po pyramidě jsem cítil jakési zvýšení energie (dost subjektivní). Zatím ale nepozoruji žádné zlepšení zdravotního stavu.

No, příště to snad bude lepší. Zkusím pyramidu Petra Davídka

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“