Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Bylinkové povídání.
Moderátor: aNONym
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Re: Bylinkové povídání.
Před třemi týdny jsem zasela stevii. 12 semínek za 30,-Kč !?
Výsevní substrát, semena na povrchu dle návodu, úplně nový krytý okenní skleníček, teplota kolem 23 st., světla relativně dost,
konstantní vlhkost a NIC.
Má tu někdo se pěstováním stevie zkušenosti?
Zdraví Vlčice z Brd
Výsevní substrát, semena na povrchu dle návodu, úplně nový krytý okenní skleníček, teplota kolem 23 st., světla relativně dost,
konstantní vlhkost a NIC.
Má tu někdo se pěstováním stevie zkušenosti?
Zdraví Vlčice z Brd
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Klíčení světlocitlivých rostlin ...
Mimo téma (offtopic)
... mnoó, na to je úúúplně jednoduchá finta, kterou zná i spousta lidí z fóra, jelikož před lety jsem ji zmínil během přednášky u Jeffa ... ...... ale víš jak ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mimo téma (offtopic)
... "Jinýmu bych žebřík půjčil, ale Hájkovi nasrat!!!" ... ( Švestka / Divadlo Járy Cimrmana) ...martin11 píše: ...tak to zopakuj.. . m11
... Anri ... ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
mojí sevii se daří dobře...jestli ta semínka nebyla po záruce...potom nesejt všechna najednou, ale jen po dvou....pak zkusit jiný substrát, jinou vlhkost, jinou teplotu, prostě jsou know how, která jsou "rodinným stříbrem"..pak napsat výrobci ať poradí, kde je chyba, dvě seminka schovat a reklamovat že neklíčí...to se dá dobře obhájit.kde jsi je koupila...od jaké firmy jsou???.profi rada, koupit již hotovou rostlinku, pak je to tutovka kč
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Stálý člen
- Dal: 103 poděkování
- Dostal: 33 poděkování
Vřele vám doporučuji koupit Babiččíny nápoje pro zdraví od Anny Šafránkové v Levných knihách.. Neznám lepší knihu.
Recepty na tinktury, šťávy, čaje, vína + abecední seznam nemocí + potíží a přírodních prostředků, které na ně zaberou.
Např. propolis, nebo slivovice na rýmu či jírovec na zánět žil aj.
Recepty na tinktury, šťávy, čaje, vína + abecední seznam nemocí + potíží a přírodních prostředků, které na ně zaberou.
Např. propolis, nebo slivovice na rýmu či jírovec na zánět žil aj.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: Klíčení světlocitlivých rostlin ...
A(&F) píše:Mimo téma (offtopic)... mnoó, na to je úúúplně jednoduchá finta, kterou zná i spousta lidí z fóra, jelikož před lety jsem ji zmínil během přednášky u Jeffa ... ...... ale víš jak ... ...
Mimo téma (offtopic)
a komu jsi tím prospěl ?
.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
máte někdo zkušenost s kopřivou dvoudomou jako bylinkou? Na co ji používáte? respektive k čemu všemu je dobrá?
S kopřivou mám skvělé zkušenosti celkově.. myslím že pomáhá opravdu na všechno, ale mám s ní největší zkušenost z přírodních doplňků stravy, které mi vždy fungovaly dobře. Občas si udělám i čaj. Nejvíce jsem to asi cítila při problému s nepravidelnou menstruací, tam mi pomohla kombinace právě kopřivy a malin. Tady je něco k přečtení o účincích https://www.vlasimo.cz/kopriva-dvoudoma/