Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Moje "škodovka" na vodík!

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

iluze

Příspěvek od lajos »

Tak jiný výpočet: elektrolyzér max 140W a motor favorit 40kW ?
To by se ti líbilo?

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Iluze

Příspěvek od Ilem »

Soda píše:Ilem: Zkus chvilku pocitat:
Počítat umím. ale musím znát všechny proměnné, které vstupují do rovnice. To co jsi nastínil je jedna část rovnice. Tu druhou část se zatím oficiální věda zdráhá přijmout, přestože má nezvratné důkazy o tom, že není vše tak jak má být.
" A přece se točí!"

"Dum spiro spero"
Ciceron
wh173
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Iluze

Příspěvek od wh173 »

Ilem píše:
Soda píše:Ilem: Zkus chvilku pocitat:
Počítat umím. ale musím znát všechny proměnné, které vstupují do rovnice. To co jsi nastínil je jedna část rovnice. Tu druhou část se zatím oficiální věda zdráhá přijmout, přestože má nezvratné důkazy o tom, že není vše tak jak má být.
" A přece se točí!"
:good:

Who told you, you could do this like that?
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Rozpínání vesmíru

Příspěvek od Ilem »

Napsal jsem to špatně, tady je to lépe.
http://www.rozhlas.cz/leonardo/vesmir/_zprava/285466
Proč by se nedala energie vakua transformovat na jiné druhy energií, stejně jako mechanická na elektrickou, elektrická na tepelnou,...
Za předpokladu že přijmeme možnost existence energie vakua a možnost, že tuto energii lze transformovat na jiné energie, už to žádné perpetuum mobile není.

"Dum spiro spero"
Ciceron
COMPLAIN

Příspěvek od COMPLAIN »

PRO ILEM. netušíš,kde byl sraz vodíkových vozidel? a kdy? pro mne to je důležité. od našich lidí se nic nedozvím,poletim do ameriky. svezu se s autem na vodu a pofrčím domů. bude mi to stačit jako inspirace do konce mých dní. pokud vládneš energii,můžeš si dovolit mnohé energeticky náročné ptákoviny. nejsem skeptik,jen pro mně vidět znamená věřit...

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Je mi líto, v tomhle nemůžu sloužit. Těch informací je už strašně moc a snažím se držet v hlavě aspoň ty které pro sebe považuji za důležité. Už ani nevím kde jsem na ten sraz narazil. Pro mě je důležité, že to jde. Je mi jasné, že moje odpověď degraduje hodnotu mých informací, ale kdo chce věřit, ať věří, kdo nechce, ať nevěří. S tím nic nenadělám.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Maniak

sraz pro ovliněné

Příspěvek od Maniak »

COMPLAIN píše:PRO ILEM. netušíš,kde byl sraz vodíkových vozidel? a kdy? pro mne to je důležité. od našich lidí se nic nedozvím,poletim do ameriky. svezu se s autem na vodu a pofrčím domů. bude mi to stačit jako inspirace do konce mých dní. pokud vládneš energii,můžeš si dovolit mnohé energeticky náročné ptákoviny. nejsem skeptik,jen pro mně vidět znamená věřit...
Auta : http://www.darkyzvesmiru.cz/index.php?d ... =4&podtyp=
Sraz si můžeš udělat sám: nakoupíš dostatečné množství autíček a podaruješ jimi přátele. Po Vánocích uspořádáš jejich sraz, vítězi závodu autíček věnuješ třeba přístroj na ovlivňování podvědomí. Snažší by bylo navštívit Polsko a vyhledat tam úspěšného replikanta JC buńky. Prý je jich tam několik. Vyčkávat na tomto foru, zdá se, není pro netrpělivé Tomáše ;) Celkově ušetříš, a napácháš i dobré skutky :shock:
Možná , se mezitím tady budou rozdávat ceny a bude setkání nikoli u Jeffa, ale na Vysočině a nikoli na pivo, ale na opravdové svezení. Klubová akce maniaků. Máš to v rukách když Ti to dojde.
:epray:

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

COMPLAIN píše:PRO ILEM. netušíš,kde byl sraz vodíkových vozidel? a kdy? pro mne to je důležité. od našich lidí se nic nedozvím,poletim do ameriky. svezu se s autem na vodu a pofrčím domů. bude mi to stačit jako inspirace do konce mých dní. pokud vládneš energii,můžeš si dovolit mnohé energeticky náročné ptákoviny. nejsem skeptik,jen pro mně vidět znamená věřit...
Skús pozrieť:
http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 175943.htm

complain

Příspěvek od complain »

maniaku,jsem rád že jsi. hned je na světě veseleji.

jarda
Nový člen

pro maniaky a jiné škarohlídy.

Příspěvek od jarda »

Víte, já jsem moc rád,že je zde forum,kde se řeší konstruktivní problémy,kreativita i zkušenosti. Když někdo nemá zkušenosti s ničím,pak mu nezbývá,než kdákat a kolem sebe plivat. Zde může,je to na netu. V hospodě by to hlasitě plesklo a byl by klid. Zde se jen můžu maniaka zeptat,zda něčemu hoví, zda má něco do placu a nebo ,kde nic není,tam ani čert nebere?

JÁ NEŘÍKÁM TAK ANI TAK,ALE NA MOJE SLOVA DOJDE
Riha
Nový člen

Re: pro maniaky a jiné škarohlídy.

Příspěvek od Riha »

Vyrábět vodík je pěkná věc,ale tady se Vám nabízí jednodušší způsob(Schauberger - podivejte se na forum a čtete a čtěte,možná Vás něco,něco,opravdu něco napadne) energie a bezpečnější,tak proč ji nevyužít.. konkrétně se tím zabívat a připojit to k tématu o magnetech,vodíku a možná někoho napadne i Výce.
Super odkazy. Listuji tím a žasnu. Doporučuji všem na fóru!
Řekl mim,pochválil mim,gewo,kisar i zeusjuri.

Když se daří,tak se daří.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Opět slitina hliníku

Příspěvek od Merlin »

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
kenybalboa

pěna

Příspěvek od kenybalboa »

Dobrý den všem,

použil sem hliníkové elektrody-bílá pěna,použil nerez - žlutá pěna, četl jsem někde,že pokud je pěna je to špatně tak nevim...použivam plošňák s 2* ne 555.Bublá to fest,ale pořád nevim kde dělam chybu proč se tam dělá pěna.

Poradí mi prosím někdo?

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: pěna

Příspěvek od PeTr1 »

Blbos o pene to neni.Uz jsi to zkousel na motore?

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pěna

Příspěvek od Iv »

kenybalboa píše:Dobrý den všem,

použil sem hliníkové elektrody-bílá pěna,použil nerez - žlutá pěna, četl jsem někde,že pokud je pěna je to špatně tak nevim...použivam plošňák s 2* ne 555.Bublá to fest,ale pořád nevim kde dělam chybu proč se tam dělá pěna.

Poradí mi prosím někdo?
Obě varianty jsou v pořádku,záleží jen na tom jaká je voda,kolik obsahuje jiných látek,ale v zásadě pěna nevadí,jen se ti nesmí dostat do motoru.Výusť plynu musíš napasovat do sání tak,aby jsi měl ve vyvíječi podtlak a ze začátku to zatím používej společně s benzínem,aby jsi mohl vychytat chyby svého zařízení a sám poznáš,jak to jede s tvým zařízením a bez něho.Příjemnou jízdu přeji a trochu uspořených grejcarů .Jo dole La má taky pravdu,záleží na PH vody,ale zkoušej a poznáš.
Iv
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 31 bře 2008 21:07, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“