- přítel Gewo: Bylo to myšleno pouze obrazně, osobně jsem se s ním nikdy nesetkal, ale protože ctím zásady, tak vždy, když už cituji z něčí práce, uvádím ho i jako autora. Nikdy si nepřisvojuji zásluhy ostatních, rozhodně to nemám zapotřebí !!!Novák píše:Nenech se zblbnou a sundej z očí růžové brýle.WSM je dost dobrý provokatér a pokud má za přítele Wojnara,buď ostražitý. Tady na fóru je několik lidí,co ten GEET dělali a provozovali. Nemohu je udat,musí se vyjádřit oni sami,ale dopadli stejně jako já a někteří ještě hůř.
Nebo je tu ještě jedna možnost,udělej to a nestyď se to zveřejnit
- Ti co dělali GETT: Není mi známo, že by se někdo z lidí na zdejším fóru zabýval touto technologií. A jakých výsledků jsi (ne)dosáhl Ty, Lubo, že ji takto zatracuješ ??? Pochlub se. Jsem zvědav. Podotýkám, že nic není bez problémů. Ale pokud to nezkusíš sám, tak na možná úskalí nikdy nepřijdeš. Proto jsem Keximu napsal, jak má postupovat. Od starého motoru. A od starého železa. Ale i přesto ho ve štychu nenechám (až bude řešit porodní problémy).
- nestyď se to zveřejnit: Nevím, co tím konkrétně myslíš (ono se to dá totiž vykládat různě), ale neboj, co se týče mého GETTu a možná i dalších technologií (tedy, pokud jsi myslel zrovna tohle), tak ten čas určitě přijde, ono je to totiž v principu úplně stejné jako s tím vodním pístem, proti kterému stále brojíš. Svůj přístup, již dříve zveřejněný, ze již zásady nikdy neměním. Osvědčilo se to.
Asi budu navždy zatracován, protože se odjakživa snažím nutit lidi přemýšlet a přesvědčit je, aby používali i vlastní hlavu. Aby do toho vložili kus svého vlastního já. A neustále narážím na ty stejné postoje. Protože pokud budou všichni pouze replikovat, nikdy se nikam dál dopředu nepohneme a možné dobré nápady (ke kterým by jinak oni sami konstruktéři dospěli), tak ty potom zcela jistě navždy zapadnou. Myslel jsem, že tohle chápeš.
WSM tzv. Šmíra alias Provokatér (thx za další přezdívku)
Poslouchej Lubo. Myslím, že už jsem Ti dal poměrně dost času, abys mě alespoň trochu poznal. Nebo to(ho) snad bylo málo??? Hele, nechceš zkusit zakopat tu pomyslnou válečnou sekyrku??? Časem u toho možná můžeme vykouřit i dýmku míru. Vážím si Tě za to, jak přistupuješ k technickým problémům. A přečetl jsem si i všechny Tvé příspěvky, co jsi zde napsal. Nekaž to.