Já bych to neviděl tak špatně. Lidi si na to holt musí trošku zvyknout, aby vůbec otevřenější styl přijali, a než jim ještě zaleze pod kůži, to chce čas. Hodně času. Navíc jsou tu i lidi, kteří to nadšení mají už za sebou.Aquarius1 píše:Jak tak jukám na všechny stránky a příspěvky tak mi nějak chybí ta....... no jak bych to napsal....asi Akce.J
Já si myslím, že podobné snahy (být otevřený veřejné kritice) má občas každý, ale pak zafungují vnitřní obranné mechanismy, jedna netaktní nebo nepochopená odpověď a člověka to přejde.
Proto si myslím, že někdo, kdo půjde dobrovolně s kůží na trh a má ji dostatečně hroší na to, aby přežil ten nápor negativistů, to nemůže být špatně. Dobře, někomu to nemusí být zrovna po srsti, takový ten ukecaný, rozevlátý styl, ale beru to podle sebe. Kouknu na fórum, podívám se na časy posledních příspěvků a když nevidím nic nového, tak bych to normálně zavřel. Když to takto limitně udělají všichni, tak to prostě musí skončit.
Já piju kafe, podívám se i na nějaký starší téma, a když mám cokoliv ke sdělení, tak to sdělím. Ostatní otevřou UPRAMENE, vidí nový příspěvek a třeba se trefím, třeba odpoví oni, prostě se něco začne dít. Mimo jiné se takto také dobíjí ty motivační baterky.
A sám od sebe vím, jak na mě působí to, když jsem u někoho na návštěvě a vidím, že cosi kutí. To je jak doping. Už abych byl doma a zase se zavřel do sklepa. Někdy třeba člověk nemá chuť, nebo je hluchý místo, ale právě to, že někdo vedle tebe si dělá svý bez ohledu na to, jak ty sám se cítíš, to je vzpruha. A tak si myslím, že to prostě má smysl, když se najde nějakej blázen, kterej všechno okecává.
I když ty to třeba nevidíš, nejsou všichni takoví psavci, nebo jsou na tom bídně se slohem, nebo jim trochu hapruje terminologie a nechtějí se shodit, důvodů může být hodně. Myslím si že v AKCI je daleko víc lidí než dokážeš postřehnout z příspěvků fóra.
Až to bude fakt mrtvý, poznáme to na beton.
JiMi