Ahoj Palo,
som rád, že ťa môžem podporiť aj verejne. Myslím si že máš zdravé názory. Na predaji elektrickej energie nie je nič zlé. Pokiaľ nie je ukradnutá, alebo získaná iným nečestným spôsobom, a to v tomto prípade určite nie je.
Oveľa nesprávnejšie sa mi vidí neplatiť dane za takto vyprodukovanú energiu. Treba ju zlegalizovať. To je výzva pre chlapov na tomto fóre. Vyrobiť ju a nechať si ju pre seba sa dá. Ale potom čím prispejeme ku zlepšeniu tohto sveta? V jednom rozhovore, ktorý teraz ide na
http://www.genezis.eu v dokumente "Duch doby" je rozhovor so svetoznámim režisérom,ktorého nabáda Rotschild ku tomu, aby spolupracoval s bohatými rodinami na programe očipovania ľudstva. Na otázku režiséra a čo bude s ľuďmi oddpovedá Rotschild "Čo ťa je po ľuďoch, staraj sa aby si sa mal dobre ty a tvoja rodina".
Ak sa rozhodneme nechať si zariadenia na voľnú energiu pre seba, tak urobíme presne to čo chce Rotschild, a ku čomu nabáda pán Lindeman. Budeme sa starať len o seba. Zalezieme do svojich domovov a počkáme, kým nás niekto nepríde očipovať. Nebudeme si všímať čo sa robí so susedmi o poschodie skôr, ktorých teraz berú. Budeme sa možno modliť aby sa to zastavilo na tom dolnom poschodí.
Trochu schizofrenické, však?
Alebo si verím, že som časťou zmysluplného snaženia ľudsva, a že toto ľudstvo aj napriek svojim vážnym omylom raz precitne, a potom dávam zo seba všetkým to najlepšie, alebo si neverím, a neverím ani ľuďom okolo seba a potom sa ozaj starám len o seba. Pritom môžem kričať o blbosti tohto sveta, dávať ikonky ako si búcham hlavou o múr, pohoršovať sa ako ľudia neprijímajú voľnú energiu a ako sú tí mocní nespravodliví a zákerní...
Mohol by som pokračovať. Ale potom nerobím to, na čo som na ten svet prišiel. Učiť sa láske,a to tým, že sa učím prijímať blížneho, a seba, napriek jeho a mojim nedostatkom.
Trochu z mojej náboženske agendy. Nechcem Vás obracať, rešpektujem Vaše postoje. Len chcem ilustrovať ako rozmýšľam. l
Verím, že nás ovplyvňuje dobro, ktoré nás učí milovať, tak ako miluje ono, miluje nás napriek našim nedostatkom. A verím, že nás ovplyvňuje aj zlo, ktoré nás učí nenávidieť, mať výhrady, preto lebo sme nedokonalí. Napriek svojim vážnym nedostatkom, sa snažím ísť cestou dobra, aj keď je to pre mňa nevýhodné aj keď ma okrikujú krikľúni, aj keď ma niektorí ponižujú. Verím, že sila je v pokore. nie v ponižovaní druhých ľudí.
Preto som na tomto fóre, preto držím palce tím, ktorí pracujú na voľnej energii resp. na jej získavaní. Mojim cieľom je raz postaviť rehabilitačné centrum pre postihnutých, kde by sa mohli v prostredí podobnom botanickej záhrade liečiť, pracovať a tráviť voľný čas. Kde by sa mohli kúpať v bazéne s teplou vodou aj v zime, v centre, ktoré by si na svoju prevádzku zarobilo prevádzkovaním malej elektrárničky. Lebo náš štát nemá dostatok peňazí pre liečbu postihnutých, lebo moje štvorročné skúsenosti svedčia o tom, že na niekoľko miliardový projekt, ktorý prinesie peniaze a prospech je dosť peňazí, ale na niekoľko státisícovú liečbu niekoho, ktorá by mu zachránila život sa peniaze málokedy nájdu.
Preto som založil malý tým nadšencov, ktorí sa snažia pomáhať postihnutým. Zatiaľ sme vyvinuli orgónový generátor,ktorý sa dá zabudovať do omietok, farieb, podložiek do postelí, a ktorého pole dvojnásobne spomaľuje rast vírusov a baktérií. Overené štátnym zdravotným ústavom..
Máme rozpracované aj iné technológie napomáhajúce zdraviu. Vyvinuli sme počítačový program napomáhajúci zregenovaniu sa mozgu ľudí s ťažkou mozgovou obrnou. Je oň pomerne veľký záujem.
Hľadáme zahraničné skupiny, ktoré pracujú s voľnými energiami a ktoré ich používajú aj na liečbu. Chceme naše liečebné technológie vymeniť za technológie voľnej energie. Ak máte tip, tak nám ho pošlite. Pomôžete dobrej veci.
S cieľom napomôcť rozpracovaniu ďalších metód získavania voľnej energie, sme založili aj na tomto fóre, vďaka pochopeniu Rivala, vlákenko open source projekty. Rátame, že sa nájde viac úspešných replikantov, ktorí si budú vymieňať skúsenosti, a ktorí rozpracujú technológie, ktorým sa doposiaľ nevenovala pozornosť a sú replikovateľné.
Zatiaľ všetko. Toto je náš prístup, prístup založený na dôvere v ľudské dobro. Veľa o ňom nehovoríme, ale o to viac sa snažíme v každodennom živote. Ak nás niekto nariekne zo zlých úmyslov, tak mu odpustíme.
Ešte myšlienka jednej ženy, ktorú si volali na svoje vedecké stretnutia nositelia nobelových cien, ak hľadali riešenia problémov, ktoré sa dotýkali aj ľudskej spoločnosti.
"Spočiatku som si myslela, že mojim cieľom je obracať ľudí. Neskôr som pochopila, že mojim cieľom je milovať. A láska obráti koho sama chce."
Matka Tereza.