Nesouvysí to s volnou energií, za to se zvláštní energií. Probíhá měření(mapování) geopatogenních zón v bytech, firmou Adam a zdarma.
Domluvíte si termín a příjde pan Adam a paní která měří s L-kovýma virgulema. U nás doma toho bylo habaděj(prý to ještě neviděli) a nabídli opatření: na postel pod prostěradlo dvě přikrývky(horní strana na geozóny a spodní elektrostatická na elsmog)+dřevěná krabička se čtyřma pyramidkama z přír. matroše(asi dřevo). Také to předvedly a skutečně to funguje, no za 16.500,- neberte to?
Jsem váhal, řekl jsem jim zítra. Druhý den sem profiltroval net a s díky jsem je odmítl.Máme kliku proto, že při měření jsme zjistili že manželka je schopna naměřit totéž co zástupkyně firmy, s L drátama co jsem měl již dříve doma a proto že jsem pařez-mně to nefunguje(zatím).
Ta psychyka- se mi blbě spalo na posteli kde se mi u hlavy kříží dvě negativní pole. Tak že včera odpoledne jsem nelenil a vyrobyl sem z Cu 1,2mm(lakovaný-odmotaný ze starého trafa) dvojitou keltskou spirálu a spájel sem pyramidu o základně118mm a výšky 75mm z rozpáraného CYKY 1.5 . Jsem asi klikař proto že po rozmístění a proměření ložnice a obýváku, pole jsou pryč nebo jsou mírně kladné. Čeká mně ještě dětský pokoj, kuchyň a v dílně moje židle kde je zas křížení dvou negativů, asi proto se namůžu vyhoupnout na zelenou větev s tou volnou energií