Vtipné řešení
opravdová Stavebnice, patři k tomu jěště potenciometr na cca 100 W ?
K.
Zionizovat to jde opravdu různým způsobem i vn .Přesněji se asi dá trefit vn. Je to podle mýho názoru o tom že to stejně jde amatérsky jen přibližně a profi a dokonce přesně to měřit ,je úplně o jiných cenách .Třeba : http://www.watrex.cz/cz-products/hplc-d ... asp#uvd250laik píše:Zdravím Není mě jasny trochu to ionizování.říkáte že je lepší ionizovat vzduch až za vyvíječem,ale myslím že iv v posledním dokumentu secret ionizoval nasávanej vzduch do vyvíječe.pokouším se postavit vyvíječ z KG odpadní trubky a zaujaly mě ty uv diody.myslel sem si že bych navrtal díry do vyvíječe ,od od spod, nebo do stěn a vlepil tam ty diody.??? myslíte si že je to blbost?....mělo by to mít podobný účinky jak tam cpát VN....ne???.jen mě to tak napadlo...budu vděčen za radu.dík
Ahoj, nerad se vměšuju, ale tak úplně jedno to podle mě nebude. Záleží na směru proudění vzduchu v daném místě. Nevím, jaký je na probublání zapotřebí tlak, ale nasávací hadička, umístěná nevhodně, může někdy být také vysávána.Peter píše:Je to jedno. Hlavně ať je bez prachu.petr111 píše: A stejně mi nikdo neporadí, kde nasávat pod kapotou ten vzduch ?
Seděli jsme u stolu a já ti říkal,že to všechno prověřím.Bohužel jsem došel k opačnému závěru a všechna tvoje teorie je podle mně jeden veliký omyl.Tohleto je jeden velký experiment. Čím víc lidí se do toho zapojí, tím víc výsledků dosáhneme. V dobrém i špatném smyslu. Statisticky se pak nechá z toho vytáhnout nějaký výsledek. Proto jsem uveřejnil tenhleten materiál, který se buď potvrdí, nebo vyvrátí. Snažím se ke všemu zachovat neutrální postoj. Zatím se mi ale všechny předpoklady potvrzují.