Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
magnetický motor
Moderátor: Waldes
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re:m.g.motor
Náčrtkem a trochou textu bys nás všechny určitě moc potěšil. Vypadá to opravdu zajímavě! - poota
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: m.g.motor
Teda klobouk dolů. Tvůj výmysl? Nějak jsem ničeho podobného v patentech nevšiml.sabous píše:můj motor
Pěkná práce.
Také se přimlouvám za nějaký ten náčrtek, nebo foto stojícího zařízení.
Dík
Po půl roce zkoušení se nám to konečně roztočilo vycházeli jsme z jiného magnetického motoru který ale nefungoval tak jsme si ho postavili podle sebe.Posíláme pár fotek.Tento motor chceme rozebrat a ještě zdokonalit hlavně na sílu otáček má dost.Pak se podělíme o další poznatky.
malej proudík taky proudík
Tak zkus zazipovat všechny fotky do jednoho ZIP a ten uploadnout. Ale bacha, mám dojem že Rival tu má omezení na 20 MB přílohu, a mě to kdysi vyhazovalo i při 15 MB. Ale když to rozdělíš na třeba 8 MB kousky, tak by to mohlo projít bez problémů.sabous píše:Poradte mi prosím někdo jak poslat fotky najednou nejde mi to dík sabous
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
kdo by to řek?
Ten motor, který Ti nefungoval, byl určitě motor s ocelovou koulí, jinak též zvaný smot. Ještě ho mám sestavený a taky mi nefungoval. Tahle nová konstrukce vypadá zajímavě, museli jste se na tom pořádně vyblbnout, vlastně to je něco úplně jiného. Píšeš, že má silné otáčky, myslíš tím kroutící moment? Zajímal by mě jeho rozběh. Jinak ale fakt Dost Dobrý! Zatím pro Tebe nemůžu nic moc udělat, tak Ti aspoň dávám bodík.
Jeff
p.s.
Jako přílohu mám neradši PDF. Obrázky stačí velikosti 800x600 obr. bodů.
Jeff
p.s.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
pro:sabous
Tedy chlapy to je síla já se doma crcám s perendevem a furt nic a tohle je tak krásně krásný a jednoduchý že by perendev mohl tiše závidět.To je za bod a díky za video a fota.Aquarius1
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
Re: kdo by to řek?
Teď už tam ten "SMOT" vidím taky. S tím předěláním, jsem to pochopil tak, že otáček je dost, je třeba zvednout krouťák.jeff píše:Ten motor, který Ti nefungoval, byl určitě motor s ocelovou koulí, jinak též zvaný smot. Ještě ho mám sestavený a taky mi nefungoval. Tahle nová konstrukce vypadá zajímavě, museli jste se na tom pořádně vyblbnout, vlastně to je něco úplně jiného. Píšeš, že má silné otáčky, myslíš tím kroutící moment? Zajímal by mě jeho rozběh. Jinak ale fakt Dost Dobrý! Zatím pro Tebe nemůžu nic moc udělat, tak Ti aspoň dávám bodík.
Jeff
p.s.
Jinak ještě jednou klobouk dolů a bodík.
Dík za obrázky.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování